RIO 2016 - Općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Općenito
Pa valjda vidite da stoji "Kombinovani prenos". Za par gejmova ce se opet prebaciti.
A mogu i odmah samo da ne gledam lomljenje reketa i namjerno vristanje, plakanje i prenemaganje sportiskinje Serene Williams.
A mogu i odmah samo da ne gledam lomljenje reketa i namjerno vristanje, plakanje i prenemaganje sportiskinje Serene Williams.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja od danas mogu počet gledat OI.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ASD
- Kontakt:
Imaju snimke, pohapsiti, isprebijati pa onda drzati u zatvoru il ipopravnim domovima.
Ali o kakvoj se drzavi radi, oni ce ove samo pustiti na miru.
Favele treba policija preorati izduz i poprijeko.
Mislim da su rekli da je na nekom trgu.jestamaji je napisao/la:je li olimpijska vatra još na marakani ili su je negdje premjestili? na olimpijski stadion npr?
Rekao bih da se očekivala jedna medalja u streljaštvu.A sad tko će do nje doći...ASD je napisao/la:Koliko je hrvatska javnost ocekivala od Glasnovica?
Bravo za Glasnovića

http://www.****.ba/sport/ostal ... -oi/234602
Majlinda Kelmendi, koja je osvojila zlatnu medalju u džudu za Kosovo na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, suočava se sa zabranom učešća na turniru u Francuskoj jer je odbila da je testiraju na nedozvoljene supstance.
Dvadesetpetogodišnja Kelmendi ušla je u historiju kao prva osvajačica medalje za Kosovo nakon što je u nedjelju u finalu u kategoriji do 52 kilograma pobijedila italijansku takmičarku Odette Giuffridu.
U međuvremenu, otkriveno je da je Kelmendi u junu u Francuskoj prekršila pravilo o dopingu, tokom priprema za Rio.
"Testiranje je izvršeno u junu u Francuskoj. Proceduru su osporili takmičarka i njen trener i na nivou IJF-a to djeluje upitno. Ako se izreknu sankcije, one bi se primjenjivale samo na francuskoj teritoriji", navodi se u saopćenju Međunarodne džudo federacija (IJF).
The Guardian prenosi da je Kelmendi navodno odbila učestvovati u nenajavljenom testiranju urina u vantakmičarskoj sezoni, koju je provodila francuska antidoping agencija AFLD tokom njenih priprema u trening kampu u St Cyprienu, na jugu Francuske, 16. juna.
Majlinda Kelmendi, koja je osvojila zlatnu medalju u džudu za Kosovo na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, suočava se sa zabranom učešća na turniru u Francuskoj jer je odbila da je testiraju na nedozvoljene supstance.
Dvadesetpetogodišnja Kelmendi ušla je u historiju kao prva osvajačica medalje za Kosovo nakon što je u nedjelju u finalu u kategoriji do 52 kilograma pobijedila italijansku takmičarku Odette Giuffridu.
U međuvremenu, otkriveno je da je Kelmendi u junu u Francuskoj prekršila pravilo o dopingu, tokom priprema za Rio.
"Testiranje je izvršeno u junu u Francuskoj. Proceduru su osporili takmičarka i njen trener i na nivou IJF-a to djeluje upitno. Ako se izreknu sankcije, one bi se primjenjivale samo na francuskoj teritoriji", navodi se u saopćenju Međunarodne džudo federacija (IJF).
The Guardian prenosi da je Kelmendi navodno odbila učestvovati u nenajavljenom testiranju urina u vantakmičarskoj sezoni, koju je provodila francuska antidoping agencija AFLD tokom njenih priprema u trening kampu u St Cyprienu, na jugu Francuske, 16. juna.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Auuu koji okršaj Hrvatske i Argentine večeras. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- branimir85
- Kontakt:
a tek sada Španjolska i Brazil,možda Gaučosi budu navijali za ŠpanjolskuUnofficialpage je napisao/la:Auuu koji okršaj Hrvatske i Argentine večeras.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ova slika ili neka slična je već bila na podforumu, ali evo još jednom i na ovoj temi. Olimpijskog duha nikad na odmet, iako znam da je utopijski vjerovati da će svijet postati bolje mjesto zahvaljujući sportu.

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Sad će mala u rudnik radi selfija 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JohnCleese
- Kontakt:
Na drustvenim mrezama u S.Koreji isjekli su ovu drugu njima stranu takmicarku, k' o golove Brazila
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ima dragi vođa i drugih problema.. a ako već negdje zapne, mislim da se D. Rodman pokazao kao vrstan diplomata.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- KingJamesMVP
- Kontakt:
JEDAN OI KURIJOZITET:
izvođačice srbske olimpijske himne Goca Tržan i Nataša Bekvalac imaju više brakova iza sebe nego Srbija medalja za sada.
Malo šale, nemojte zamjeriti
izvođačice srbske olimpijske himne Goca Tržan i Nataša Bekvalac imaju više brakova iza sebe nego Srbija medalja za sada.
Malo šale, nemojte zamjeriti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako je moguce da nema yt kanal gdje bi bili highlightsi takmicenja ili barem onaj dnevni summary? Koja zaostalost, yebo ih Brazil 

Nastavlja se zetva 

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ma ne mozes naci nista, ni streamove ni highlightse kao da je bajramski turnir a ne najveci sportski dogadjaj, pa i sire. Znam da je prije nasa drzavna televizija po 3-4 puta na dan radila presjeke dogadjaja pa si mogao vidjeti i badmintona, streljastva, mnogih drugih sportova.SlevinKelevra je napisao/la:Kako je moguce da nema yt kanal gdje bi bili highlightsi takmicenja ili barem onaj dnevni summary? Koja zaostalost, yebo ih Brazil
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- ASD
- Kontakt:
BiH prenosi snimak rukometa i logicno nigdje ne pise da je snimak. 

Najjaci suPuma je napisao/la:Nastavlja se zetva
[youtube][/youtube]
Ma ne mozes naci nista, ni streamove ni highlightse kao da je bajramski turnir a ne najveci sportski dogadjaj, pa i sire. Znam da je prije nasa drzavna televizija po 3-4 puta na dan radila presjeke dogadjaja pa si mogao vidjeti i badmintona, streljastva, mnogih drugih sportova.SlevinKelevra je napisao/la:Kako je moguce da nema yt kanal gdje bi bili highlightsi takmicenja ili barem onaj dnevni summary? Koja zaostalost, yebo ih Brazil
Deru OI k'o novine
Stas kad ulazu ljudi u sport, nemilice. Kad te tjera od osnovne a sve ti besplatno, jos ako se pokazes plati ti fakultet, pa nikad ne zavrsio profesionalno dobio si free college jebte. A ako zavrsis profesionalno u bilo kojem sportu skoro imat ces para dobrih. Znam lika igro u Zelji, nakon 2 godine konobar jebte, mijesto da naprave zakon o sportu da se trznu malo, propadaju talenti a nije da ih nea.
- ASD
- Kontakt:
Australci sportski jos bolje rade od njih, samo problem sto su manja drzava.
U BiH ko od fudbala nije zaradio profesionalne ugovore u bezveznim ligama tipa Azerbejdzan, Kazahstana, druga turska i sl. sam je kriv 100%.
Govorimo o momcima koji ukljuce mozak tek kad propadnu, a o nesportskom nacinu zivota u BiH ne treba ni govoriti, oubiljnosti na treninzima fali poprilicno.
A to sto nasi fudbaleri ne idu u lige petice je krivica drzave i losa infrastrukture.
U BiH ko od fudbala nije zaradio profesionalne ugovore u bezveznim ligama tipa Azerbejdzan, Kazahstana, druga turska i sl. sam je kriv 100%.
Govorimo o momcima koji ukljuce mozak tek kad propadnu, a o nesportskom nacinu zivota u BiH ne treba ni govoriti, oubiljnosti na treninzima fali poprilicno.
A to sto nasi fudbaleri ne idu u lige petice je krivica drzave i losa infrastrukture.
Ne znam cemu toliko divljenje Amerima
USA je drzava sastavljena od 51 manje - kad bi ih rastavili na OI na 51 tesko da bi ijedna njihova drzava bila u prvih 10
s druge strane imamo ekvivalentnu evropsku verziju USA-e odnosno Evropsku Uniju (dakle samo Unija - ne mislim na sve evropske drzave) koja kada bi nastupala pod jednom zastavom u ovom trenutku bi imala:
16 ZLATHNIH 16 SREBRNIH 13 BRONZANIH - ako dobro izbrojah
sto je u svakom slucaju vise nego 9-8-9 Americkih
45 medalja EU > 26 medalja USA
tako ja na to gledam
Evropa > Rest of the world 

16 ZLATHNIH 16 SREBRNIH 13 BRONZANIH - ako dobro izbrojah

sto je u svakom slucaju vise nego 9-8-9 Americkih

45 medalja EU > 26 medalja USA

tako ja na to gledam

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
@alemsa
Znam ja to sve, pratim dosta a i imam dosta rodbine i poznanika tamo pa sam upucen u taj sistem obrazovanja, zdravstva i ostalo. Taj model je nemoguce prenijeti pa ni 10% od toga ovde.
Ali opet s obzirom na mizerna ulaganja Srbija i Hrvatska imaju fenomenalne uspjehe.
Znam ja to sve, pratim dosta a i imam dosta rodbine i poznanika tamo pa sam upucen u taj sistem obrazovanja, zdravstva i ostalo. Taj model je nemoguce prenijeti pa ni 10% od toga ovde.
Ali opet s obzirom na mizerna ulaganja Srbija i Hrvatska imaju fenomenalne uspjehe.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.