FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jeli Jahic otputovao sa ekipom u Tuzlu illi je i dalje povrijedjen? a mozda je vec i odleprsao
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
- Kontakt:
Jahic je out do proljeca po mom, obzirom na težinu povrede/operacije.
- zeljoooooooooo
Fejzić - Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Husić - Blagojević, Bekrić, Dzenis, M. Stevanović - Nikolić, Lendrić
Ovo pretpostavljam da je najrealnije da Kostić postavi,
mada po meni ni ovo nije najjača postava.
Ovo pretpostavljam da je najrealnije da Kostić postavi,
mada po meni ni ovo nije najjača postava.
- zeljoooooooooo
Tek sam sad pročitao "odgovor" sindikata, pa šta oni uopšte pišu?
Ne interesuju nas njigove vizije, nadanja i želje, već ARGUMENTI koje imaju,
ili da demantuju nešto što je klub napisao. Nisam pročitao ni jedno, a ni drugo.
Znaju da argumenata nemaju, ali koriste medijski prostor za svoju reklamu, cirkus.
ili da demantuju nešto što je klub napisao. Nisam pročitao ni jedno, a ni drugo.
Znaju da argumenata nemaju, ali koriste medijski prostor za svoju reklamu, cirkus.
Ni naši nisu naveli neke aman zaman argumente, to se čuva za sud, ako dođe do toga. Ma ovo je čista samopromocija ovog sindikata, Džidić podrška Bogićeviću, a zadnju platu u Čeliku je primio prije 15 godina 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvini a jel ti znas sta je sindikat fudbalera?Ne cini njega samo jedan Dzidic,kako pojedini pisete da uprava ima svoje pravnike tako isto i taj sindikat ima krug ljudi koji znaju u sta ulaze.....Sta je sa Stanica?zeljoooooooooo je napisao/la:Tek sam sad pročitao "odgovor" sindikata, pa šta oni uopšte pišu?

- zeljoooooooooo
Meni je iskreno žao što je došlo do ovoga, mislim da nije moralo, jedino baš ako jedna strana nije zatezala i postavljala nerealne uslove.
I ti ljudi bi trebali znati da onaj ko izgubi spor plaća sudske troškove i još svašta nešta, Željo to sebi može priuštiti, a mogu li oni... vidjećemo.starina je napisao/la:Izvini a jel ti znas sta je sindikat fudbalera?Ne cini njega samo jedan Dzidic,kako pojedini pisete da uprava ima svoje pravnike tako isto i taj sindikat ima krug ljudi koji znaju u sta ulaze.....Sta je sa Stanica?
Što se tiče Stanića, vjerovatno ga čeka ista sudbina kao Bogićevića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Veoma dobro znam. I iako od sveg srca volim Želju, želim im da svim mogućim argumentima napadnu na klub, ako je klub zgriješio.starina je napisao/la:Izvini a jel ti znas sta je sindikat fudbalera?Ne cini njega samo jedan Dzidic,kako pojedini pisete da uprava ima svoje pravnike tako isto i taj sindikat ima krug ljudi koji znaju u sta ulaze.....Sta je sa Stanica?zeljoooooooooo je napisao/la:Tek sam sad pročitao "odgovor" sindikata, pa šta oni uopšte pišu?
Dižemo se u svakom smislu, zašto iz grešaka ne naučiti i na ovom primjeru (AKO JE BILO GREŠAKA).
Ako će to dovesti da Željo bude još bolji, neka ga sindikat odere na sudu, najiskrenije to želim.
Sve rade po zakonu, pa ako su ispali levati i ovdje popušili, neka iskišu, sigurno neće drugi put. Ako imaju argumenata...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stanic to momacki radiVirtu4l je napisao/la:I ti ljudi bi trebali znati da onaj ko izgubi spor plaća sudske troškove i još svašta nešta, Željo to sebi može priuštiti, a mogu li oni... vidjećemo.starina je napisao/la:Izvini a jel ti znas sta je sindikat fudbalera?Ne cini njega samo jedan Dzidic,kako pojedini pisete da uprava ima svoje pravnike tako isto i taj sindikat ima krug ljudi koji znaju u sta ulaze.....Sta je sa Stanica?
Što se tiče Stanića, vjerovatno ga čeka ista sudbina kao Bogićevića.

1921'
- amazon
- Kontakt:
Isto tako treba odvojiti dvije stvari. Za ovu su krivi ljudi u klubu i koji s ovim postupcima kvare ugled kluba. Nije ovo njihova privatna prcvarnica, niti su je kupili, niti je ovo firma gosp. Misimovica da moze da radi sta hoce. Kad bude kupio klub ili ulozio dva miliona onda moze nesto ali ni tad nesto puno se kur.cit.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Misliš za razliku od Bogićevića?Hrasno1921 je napisao/la:Stanic to momacki radi

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Slažem se amazon prvi put sa tobom.amazon je napisao/la:Isto tako treba odvojiti dvije stvari. Za ovu su krivi ljudi u klubu i koji s ovim postupcima kvare ugled kluba. Nije ovo njihova privatna prcvarnica, niti su je kupili, niti je ovo firma gosp. Misimovica da moze da radi sta hoce. Kad bude kupio klub ili ulozio dva miliona onda moze nesto ali ni tad nesto puno se kur.cit.
Ali sve dok je više pluseva nego minusa, njega niko pomaći ne može.

I ne samo njega, nego bilo koga na bilo kojoj poziciji.
Sve dok je u globalu njegov rad pozitivan, ima podršku hiljada ljudi. Kada ne bude više, isti ti će ga prvi skinuti, mada mislim da on to ne bi čekao, već bi sam otišao.
Jahic ce biti u konkurenciji za Vitez.I nije otisao nigdje u Sarajevu je...BiggieSmalls je napisao/la:Jahic je out do proljeca po mom, obzirom na težinu povrede/operacije.
Jedino ako mu ovo preko puta mene nije dvojnik.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Vise je minusa nego pluseva, samo sto to strucno znaju sakriti, vecina stvari ne izadje na vidjelo, ali polako oni su to do kraja godine, kada odu sve ce se saznati u detalje, a i ne odgovara svima sad da se otkriva jer mora se sacuvati za zavrsni udarac.zeljoooooooooo je napisao/la:Slažem se amazon prvi put sa tobom.amazon je napisao/la:Isto tako treba odvojiti dvije stvari. Za ovu su krivi ljudi u klubu i koji s ovim postupcima kvare ugled kluba. Nije ovo njihova privatna prcvarnica, niti su je kupili, niti je ovo firma gosp. Misimovica da moze da radi sta hoce. Kad bude kupio klub ili ulozio dva miliona onda moze nesto ali ni tad nesto puno se kur.cit.
Ali sve dok je više pluseva nego minusa, njega niko pomaći ne može.![]()
I ne samo njega, nego bilo koga na bilo kojoj poziciji.
Sve dok je u globalu njegov rad pozitivan, ima podršku hiljada ljudi. Kada ne bude više, isti ti će ga prvi skinuti, mada mislim da on to ne bi čekao, već bi sam otišao.
Ovo sve sada je bockanje i nista vise
1921'
- amazon
- Kontakt:
Niko ovdje ni od kog ne trazi da ide bilo gdje, niti neko nekoga tjera. Jer je stvar jednostavno Zeljo nije njegova firma, niti su ti ljudi oko njega face koje mogu raditi sta hoce. Opet kazem kad budes kupio klub ili napravio tribinu svojim parama onda mozes.
Grbavicu su sad sredili oni ali nasim parama, parama navijaca, a ne svojim licnim parama. To sto je on dao pare kad je zafalilo ne znaci da je uzeo Bog.a za muda.
Neka oni rade, ali neka se prema nasim bivsim igracima ne ponasaju kao stoke. Od Odovica, Mulalica pa sve do danas.
Grbavicu su sad sredili oni ali nasim parama, parama navijaca, a ne svojim licnim parama. To sto je on dao pare kad je zafalilo ne znaci da je uzeo Bog.a za muda.
Neka oni rade, ali neka se prema nasim bivsim igracima ne ponasaju kao stoke. Od Odovica, Mulalica pa sve do danas.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Pa trebalo bi to otkriti što prije, ako ima bilo šta.
Ja sam možda laik pa ne vidim ništa od toga.
Ali generalno, zbog dobrobiti kluba, to treba otkriti već sutra, ako se može.
Sta mislis kako je Zahirovic otisao od vas?Vjerujes da je praznih dzepova?zeljoooooooooo je napisao/la:Pa trebalo bi to otkriti što prije, ako ima bilo šta.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Auuuuuuuustarina je napisao/la:Sta mislis kako je Zahirovic otisao od vas?Vjerujes da je praznih dzepova?zeljoooooooooo je napisao/la:Pa trebalo bi to otkriti što prije, ako ima bilo šta.

Dakle nisam jedini, zanimljivo

1921'
Slijepac nisam pratim desavanja u nasoj ligi,mnogooooo ce posla imati ovaj sindikat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.