FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boli, znam, strpi se, možda sutra kiksamo pa da kreneš ispočetka
'vako Dejo kara, i ne vadi

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drago mi je vidjeti kako se svim silama na razne pogana načine pokušava uklanjati ova uprava i njen rad. To je čist dokaz da smo hvala Bogu na pravom putu. Sve se pomaklo sa mrtve tacke od stadiona pa do kluba uopste i sada se na sve načine nekakvim glupostima pokušava da ti postupci omalovažavaju a sve pod naredjenjem MALE skupine ljudi kojim se ne svidja sve ovo. Shvatite djaba vam svi pokušaji zeljo ide uzlaznom putanjom i to dokazujemo i svi ovi pokušaji bijedni čine nas samo jačim u svakom smislu. Manijaci i Zeljo jedna duša jedno tijelo.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Pa ko ti brani da podrzavas sta god zelis.Ne znam odakle tebi ideja da ja ne podrzavam upravu. Ja samo kritikujem neke debilske poteze koje radi i ibretim se kako ljudi mogu da pljuju po svim nasim bivsim igracima i to sve kako vas truju drugi da pisete takvo. Ne moze neko biti navijac koji za Mulalica kaze da je debil, bivse igrace naziva glupanima itd da ne nabrajam.Harisharis je napisao/la:Pa sto se nikad ne zakacis na pozitivne stvari Amazoncino?? Jedva cekas nesto negativno da mozes nama neke negativnosti prosipati! Volimo zelju i podrzavamo upravu i to nikad neces promijeniti!!!!!!!amazon je napisao/la:Znaci po toj logici mi ovdje ne smijemo raspravljati o igracima, ugovorima, nego zaBoga neka idu na sud. Pa nismo mi retardi znamo da ce ici na sud, ali imamo pravo komentarisati. Cim se desi nesto dolazi 5 pametnjakovica da pisu sve kontra toga, da nazivaju bivse igrace i uposlenike kluba debilima i to se odobrava. Malo ohladite cim neko nesto napise sto se ne svidja nekome iz uprave dolaze s 5 acc da truju temu.
Da uprava ne pravi gluposti niko ne bi imao materijala pisati bilo sta. Kad se klub odnosi prema svojim igracima ovako kako se odnosi kako ce se tek odnositi prema navijacima.
Jer to je sad IN ako tako pises ti si navijac Zelje a ostali su glupani. Znas ono da te podrze strajkaci i onda kad tako razmisljas mozes pisati na drugim forumima. Daj ba sjasi ako nemas sta pametno napisati. A sve rahljo do rahlje ne znas koji vise napaceniji od kojeg upravo ti likovi.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 09 avg 2016, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Šta ću drugo, jučer te pet puta pitam zašto si slagao da će Bogićević pričati o duplim ugovorima i novcu ispod stola, a ti ni mukajet. Evo, može i šesti put, zašto si nas lagao, mislim, ti nam ovdje ipak daješ ekskluzivu i sve informacije su ti legitimne i potkrijepljenje dokazima.Hrasno1921 je napisao/la:Samo kukaju, samo se zale, samo prozivaju administraciju, isto djeca u obdanistu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je-bo ba Bogicevica , nije on nikakva legenda Zelje 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Hrasno1921
- Kontakt:
Evo Koldzin i Aletin Amko Komerc sponzori komsija, a obojica inace "veliki" navijaci Zelje, ako ne budu i nama sponzori jasno je da nesto ne stima
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Malo predviđanje sastava za sutra : Kjosevski - Stevanovic Kosoric Bocaccini Bevab - M. Stevanovic Radinovic Blagojevic Beganovic - Nikolic Lendric [emoji2]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nudi nam se veliki broj igraca sto je bilo i za ocekivati s obzirom da se blizi kraj prelaznog roka.
Ko zna mozda i koga dovedemo u narednim danima.....
Normalno da se nude, svi žele biti dio ove priče.Euzebio je napisao/la:Nudi nam se veliki broj igraca sto je bilo i za ocekivati s obzirom da se blizi kraj prelaznog roka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koldzo veliki Zeljovac svaki put pred izbore, tako da me ovo za Amko nista ne cudiHrasno1921 je napisao/la:Evo Koldzin i Aletin Amko Komerc sponzori komsija, a obojica inace "veliki" navijaci Zelje, ako ne budu i nama sponzori jasno je da nesto ne stima

Al ajde, sacekat cemo, mozda bude i Zeljin, ali nidje veze bgm

- Hrasno1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Normalno da se nude, svi žele biti dio ove priče.Euzebio je napisao/la:Nudi nam se veliki broj igraca sto je bilo i za ocekivati s obzirom da se blizi kraj prelaznog roka.

Svi se nude da za 4.mjeseca dobiju jednu platu i dvije po pola
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 09 avg 2016, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
Navijači FK Željezničar grade svoju Grbavicu: Amko komerc donirao sredstva za kupovinu 100 stolica
Rukovodstvo FK Željezničar pokrenulo je akciju realizacije projekta rekonstrukcije stadiona Grbavica s ciljem da evropske utakmice Željo igra na svom stadionu, što do sada nije bio slučaj zbog neispunjavanja uslova.
Akcija je pokrenuta putem oficijelne stranice kluba, a učešće, pored navijača uzeli su igrači, članovi kluba i uprave, sponzori i prijatelji kluba.
Kompanija Amko komerc podržala je projekat za evropsku Grbavicu, donacijom novčanih sredstava za kupovinu stotinu stolica za fudbalski stadion Grbavica.
Menadžerica odjela za odnose sa javnošću Minela Džuho, istakla je da Amko komerc nastoji mladim i talentovanim ljudima obezbediti uslove i ambijent u kojima će moći da razvijaju svoje talente, znanja i sposobnosti; Amko komerc je uključen u niz društvenih projekata putem kojih podupiremo lokalnu zajednicu. Posebnu pažnju uvijek smo posvećivali obrazovanju mladih, promociji sporta i kulture.
– Kada smo vidjeli da je uprava kluba krenula u realnu akciju rekonstrukcije stadiona odlučili smo da i mi učestvujemo u toj akciji, u narednom periodu ovom projektu ćemo pružiti punu podršku jer isti je od velikog značaja za našu državu – kazala je Džuho.
– Zahvaljujemo se kompaniji Amko komerc koja je ovom donacijom značajno pomogla naš projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica. Ova donacija je dokaz da Amko komerc kao domaća kompanija svoj uspjeh istinski dijeli sa bh. društvom. Nadamo se da će njihov primjer slijediti i druge kompanije i da će se uključiti u projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica koji nema značaj samo za naš Klub, već i za grad Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu – poručili su iz FK Željezničar.
Izmedju ostalog.
Rukovodstvo FK Željezničar pokrenulo je akciju realizacije projekta rekonstrukcije stadiona Grbavica s ciljem da evropske utakmice Željo igra na svom stadionu, što do sada nije bio slučaj zbog neispunjavanja uslova.
Akcija je pokrenuta putem oficijelne stranice kluba, a učešće, pored navijača uzeli su igrači, članovi kluba i uprave, sponzori i prijatelji kluba.
Kompanija Amko komerc podržala je projekat za evropsku Grbavicu, donacijom novčanih sredstava za kupovinu stotinu stolica za fudbalski stadion Grbavica.
Menadžerica odjela za odnose sa javnošću Minela Džuho, istakla je da Amko komerc nastoji mladim i talentovanim ljudima obezbediti uslove i ambijent u kojima će moći da razvijaju svoje talente, znanja i sposobnosti; Amko komerc je uključen u niz društvenih projekata putem kojih podupiremo lokalnu zajednicu. Posebnu pažnju uvijek smo posvećivali obrazovanju mladih, promociji sporta i kulture.
– Kada smo vidjeli da je uprava kluba krenula u realnu akciju rekonstrukcije stadiona odlučili smo da i mi učestvujemo u toj akciji, u narednom periodu ovom projektu ćemo pružiti punu podršku jer isti je od velikog značaja za našu državu – kazala je Džuho.
– Zahvaljujemo se kompaniji Amko komerc koja je ovom donacijom značajno pomogla naš projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica. Ova donacija je dokaz da Amko komerc kao domaća kompanija svoj uspjeh istinski dijeli sa bh. društvom. Nadamo se da će njihov primjer slijediti i druge kompanije i da će se uključiti u projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica koji nema značaj samo za naš Klub, već i za grad Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu – poručili su iz FK Željezničar.
Izmedju ostalog.
-
- Kontakt:
Uprava je vrijedna, trener takticar, golman brani k`o da nije normalan, nigdje nema tako cvrste odbrane,napdaci brzu daju goloveeee, daju goloveee... Ide Husic umjesto Bevaba ako bude 100% spreman. Koldzo karinas i aktivan clan podgrupe "Zeljovci do srzi".
Za zivot cijeli !
Fejzić - Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Husić - Blagojević, Radinović, Lazić, M. Stevanović - Nikolić, Lendrić
- Hrasno1921
- Kontakt:
Znamo, ima li sta novo? ovdje je rijec o sponzorstvu a ne donaciji za stadionEuzebio je napisao/la:Navijači FK Željezničar grade svoju Grbavicu: Amko komerc donirao sredstva za kupovinu 100 stolica
Izmedju ostalog.
1921'
Ma ja ba isto je to....
Svasta!
Svasta!
-
- Kontakt:
To je to po mom. Ja se ne bih kockao sa Kjosevskim, nema potrebe ako Fejzic hvata formu.Blueboy1 je napisao/la:Fejzić - Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Husić - Blagojević, Radinović, Lazić, M. Stevanović - Nikolić, Lendrić
Neko me moze nazvati ludim ali ja bih Memiju gurnuo ispred Husica. Imali bi jednako brz i pokretljiv lijevi bok kao desni.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tipicni primjeri: Sarajevska pivara i Porsche (Skoda). A sto se tice Fejze, ma mislim da ide ipak Veca i da mu Kostić više vjeruje, i ako je Fejzić bio dosta solidan. Njemu je najveća mana što je linijski golman i tanak na istrčavanjima, ali zato to nadoknađuje sjajnim refleksima. Generalno ko god krene od njih dvojice, ne treba biti iznenađenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Rijetko koja firma koja najvise love zaradjuje u Sarajevu ce biti sponzor jednom, a drugom vjecitom rivalu nece. Logican slijed poslovne politike.
-
- Kontakt:
Kakav Fejza ? Ne kazem da je los, nego sasvim pristojan za drugog golmana, ali ocekujem Vecu. Kostic je dalabu mozda ostavi i Fejzica,al` nek razmisli dvaput.
Za zivot cijeli !
- AntoniooConte
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Veca - Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Husić - Blagojević, Secerovic, Dzenis, M. Stevanović - Nikolić, Lendrić
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.