Oni dovode polovne igrace, mi provjereni, oni nemaju za plate, mi dajemo najvece u drzavi i opet ljudi u zadnje 3 utakmice ubijaju boga u namaMajkl je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Misljenja sam da premalo ulazemo u igracki kadar, dovodimo igrace bez kluba ili one sto se vracaju poslije povrede. Kad budemo mogli platiti Sirokom za Pehara , Slobodi za Ordagica obestecenja onda mozemo reci da smo iznad ove lige .
Pa ove igrace sto si doveo u ovon prelaznom roku ni jedan klub u BiH ne bi mogao dovesti i platiti,doduse nismo platili obestecenje,ali ni jedan klub ne bi mogao dovesti Ahmetovica,Sarica,Saida,Crnkica,Novakovica,Cetkovica,Balica.Znas li kolike su plate imali u Slivackoj npr.Crnkic u viceprvaku ili Balic u Rumuniji.Da ne spominjem prije Benku,Stojceva,Jajala itd.Pa pogledaj iz kojih liga ti je doveo npr.Zeljo igrace koji nisu igrali po godinu ,dvije i to ne mogu da ih placaju.Pogledaj koga Zrinjski dovodi Barica .Kuadia.Ne mora znaciti ako ne platis obestecenje da si doveo nekog jeftinog i bezveze.Ako se ovi pokazu kao pojacanja i igraci koji ce nam donijeti trofeje sto se nadam da hoce,onda si uradio sjajan posao .
SVI NA KOSEVO
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sve ovo stoji al mi nismo u mogucnosti platiti obestecenje ni u nasoj ligi o tome pricam ,znaci dovodimo slobodne i one koji se oporavljaju a ne ciljana pojacanja . da je tako dobro kao sto ti govoris nama bi dosao Kozulj a ne u hajduk ,ordagic,memisevic itd .cinjenica ja da mozemo dati fine plate za nase uslove al isto tako daleko smo od toga da mozemo dovesti koga hocemo iz nase lige,kao sto to rade partizan,dinamo ,zvezda u svojim ligamaMajkl je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Misljenja sam da premalo ulazemo u igracki kadar, dovodimo igrace bez kluba ili one sto se vracaju poslije povrede. Kad budemo mogli platiti Sirokom za Pehara , Slobodi za Ordagica obestecenja onda mozemo reci da smo iznad ove lige .
Pa ove igrace sto si doveo u ovon prelaznom roku ni jedan klub u BiH ne bi mogao dovesti i platiti,doduse nismo platili obestecenje,ali ni jedan klub ne bi mogao dovesti Ahmetovica,Sarica,Saida,Crnkica,Novakovica,Cetkovica,Balica.Znas li kolike su plate imali u Slivackoj npr.Crnkic u viceprvaku ili Balic u Rumuniji.Da ne spominjem prije Benku,Stojceva,Jajala itd.Pa pogledaj iz kojih liga ti je doveo npr.Zeljo igrace koji nisu igrali po godinu ,dvije i to ne mogu da ih placaju.Pogledaj koga Zrinjski dovodi Barica .Kuadia.Ne mora znaciti ako ne platis obestecenje da si doveo nekog jeftinog i bezveze.Ako se ovi pokazu kao pojacanja i igraci koji ce nam donijeti trofeje sto se nadam da hoce,onda si uradio sjajan posao .
SVI NA KOSEVO
Ne kazem da mozda to nije maksimalno iskoristeno,poslije kupa i titule i play of EL,prosle godine su bili peomasaji ,godina bez trofeja Evrope ali se nadajmo da se sad pogodilo.Ali sam htio reci da smo u prednosti u odnosu na sve klubove kpd nas i da sno dovodili igrace o kojim drugi mogi sanjati.Ponavljam to nije garant za uspjehe i mozda nije maksimalno iskoristeno ,plus povrede adaptacija ,ali nadajmo se da smo sada i da cemo u buducnosti pogadjati sa pojacanjima.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- vanninnelo
- Kontakt:
poserem ti se na tog skauta s avatara, samo ga pitaj kakvi su igraci krupe , visoki ili niski i kakve su nam sanse ? cuj edin avdic video skaut, Boze sacuvaj. Ko god ima veze s upravom, a ovdje palamudi, poserem mu se usta!Majkl je napisao/la:Svi na Kosevo,igra Sarajevo.Podrzimo Divove ,podrzimo voljeni klub.VOLIM TE SARAJEVO!!!SAMO JE JEDAN DOM I SAMO JE JEDAN SAMPION !!!
I mozes li mi samo reci, jel' Hurtic saznao napokon sta mu je s ekipom ? Nesposobna ubleha.
VOLIMO SARAJEVO, UPRAVU MU **** !
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!
mi smo za 250k eura, mogli dovesti Kozulja, Ordagica i Memisevica i jos da Dini ostane para, da malo na kurave potrosi.. Koga ovdje pojedini prave budala, k'o da smo mi travu pasli... a tih 250k za 2 godine bi bile najmanje 2 miliona eura... Mogli su dovesti i slobodnih igraca kamaru, samo je problem sto pojedini igraci nece da pristanu da im se Dino ugradjuje u ugovor... Mogu se dati plate nije problem nikakav, laze k'o kaze da nema para u FKS..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- vanninnelo
- Kontakt:
ODLAZI DINO
Zadnja izmjena: vanninnelo, dana/u 09 avg 2016, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!
Hajduk dao za Kozulja 200.000 eura, Groningen za Memisevica 400,000 eura po Transfermarktu, znaci tvoja cifra koju si napisao nije ni blizu istine.BeSha1992 je napisao/la:mi smo za 250k eura, mogli dovesti Kozulja, Ordagica i Memisevica i jos da Dini ostane para, da malo na kurave potrosi.. Koga ovdje pojedini prave budala, k'o da smo mi travu pasli... a tih 250k za 2 godine bi bile najmanje 2 miliona eura... Mogli su dovesti i slobodnih igraca kamaru, samo je problem sto pojedini igraci nece da pristanu da im se Dino ugradjuje u ugovor... Mogu se dati plate nije problem nikakav, laze k'o kaze da nema para u FKS..
Kad na to dodas jos da je tim momcima prioritet otici iz ove lige kao i svakom drugom mladom igracu, plus da ni Radniku ni Sirokom nije stalo da proda nama igraca mozes sam zakljuciti koliko bi tesko bilo dovesti te igrace.
Kakva smo mi pijaca za igrace i da se kroz nas prolazi kao kroz auto put najbolje govori slika da u svakom klubu u ligi ima najmanje jedan nas bivsi igrac,ja neznam imal ovo igdje u svijetu fudbala i dali se ikad desilo
Zrinjski-Baric,Todorovic,Bilbija,Kouadio
Sloboda-Karic,Krpic
Zeljeznicar-Fejzic
Siroki-Sesar
Radnik-Ostrakovic,Simeunovic
Olimpic-Bandovic,Kobiljar,Hadzic,Alem Plakalo,Tarik Handzic
Metelleghe-Plakalo
Mladost-Rizvanovic
Celik-Haurdic,Pliska
Vitez-Muminovic
Krupa-Comor
Slovom i brojem 21 nas igrac igrac koji je prozujao kroz klub i ocesao guzicu

Zrinjski-Baric,Todorovic,Bilbija,Kouadio
Sloboda-Karic,Krpic
Zeljeznicar-Fejzic
Siroki-Sesar
Radnik-Ostrakovic,Simeunovic
Olimpic-Bandovic,Kobiljar,Hadzic,Alem Plakalo,Tarik Handzic
Metelleghe-Plakalo
Mladost-Rizvanovic
Celik-Haurdic,Pliska
Vitez-Muminovic
Krupa-Comor
Slovom i brojem 21 nas igrac igrac koji je prozujao kroz klub i ocesao guzicu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
isko1807 je napisao/la:Hajduk dao za Kozulja 200.000 eura, Groningen za Memisevica 400,000 eura po Transfermarktu, znaci tvoja cifra koju si napisao nije ni blizu istine.BeSha1992 je napisao/la:mi smo za 250k eura, mogli dovesti Kozulja, Ordagica i Memisevica i jos da Dini ostane para, da malo na kurave potrosi.. Koga ovdje pojedini prave budala, k'o da smo mi travu pasli... a tih 250k za 2 godine bi bile najmanje 2 miliona eura... Mogli su dovesti i slobodnih igraca kamaru, samo je problem sto pojedini igraci nece da pristanu da im se Dino ugradjuje u ugovor... Mogu se dati plate nije problem nikakav, laze k'o kaze da nema para u FKS..
Kad na to dodas jos da je tim momcima prioritet otici iz ove lige kao i svakom drugom mladom igracu, plus da ni Radniku ni Sirokom nije stalo da proda nama igraca mozes sam zakljuciti koliko bi tesko bilo dovesti te igrace.
Nijedna ta cifra ti nije tacna... Svaki igrac iz nase lige ce doci u FKS, samo ako to mi hocemo, tu suplju mozes pricati nekome drugom... Memisevic se mog'o dovesti za 50k eura i 20% od iduceg transfera, samo Dini ebg puno dati... Jedino je Kozulj et' malo upitan jer je iz listice... A o malom Redzicu su ispricane sve price, samo eto Dinokio nece da makne guzicom, lakse dovesti Krampara i one iz favela...
Onaj Husara je blentav lik, al' kad je napis'o kad je repka igrala u Japanu, da Ordagic igra u FKS da bi bio s repkom tamo, dovoljno ti o svemu govori, svaki mladi igrac ce se lakse prodat iz Sa, samo ti to neces da skontas...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
nikad ni jedan igrac iz ekipa poput slobode sirokog svinjskog borca idt nece doci za toliku cifru koju si ti napisao ti fakat mislis da bi ti siroki dao kozulja za 100 200 hiljada km ili eura prije ce ga ajduku dati dzaba nego nama za t5olike pare a o slobodi borcu da ne pricam ni jedan ti konkurent u ligi nece dati svog najboljeg igraca za bilo koju cifru koju si ti napisao samo ga mozes dovest slobodnog dat mu 30 k 40k na ruke i to je to a ti nabroja za 500hiljada 3 najbolja igraca dovest ma nema sanse jarane nit ce to ikad kod nas u drzavi zazivjeti ta praksa a znajuci nas komsijski mentalitet
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajduk bio spreman dati 200k eura za Ordagica i Sloboda to odbila, traze 500k eura, i Hajduk odustao. Pa skontaj za koliko bi ga tek nama pustili, ili za koliko bi Siroki pustio Kozulja kod nas.BeSha1992 je napisao/la:mi smo za 250k eura, mogli dovesti Kozulja, Ordagica i Memisevica i jos da Dini ostane para, da malo na kurave potrosi.. Koga ovdje pojedini prave budala, k'o da smo mi travu pasli... a tih 250k za 2 godine bi bile najmanje 2 miliona eura... Mogli su dovesti i slobodnih igraca kamaru, samo je problem sto pojedini igraci nece da pristanu da im se Dino ugradjuje u ugovor... Mogu se dati plate nije problem nikakav, laze k'o kaze da nema para u FKS..
Mi smo najjaci u ligi, ali je to nedovoljno da napravis ono sto je Dinamo u Hrvatskoj, jer mi nemamo love da kupujemo igrace od konkurenata, jedina je sansa kad je igrac slobodan, pa onda si u prednosti jer mozes ponuditi daleko bolje uslove ali i to ako se ne umijesa neki klub iz vana, jer vec sa Hajdukom se ne bi mogao boriti za igraca.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Najjači u ligi saberi se malo.
kakav ba hajduk prodavaju ga preko novina kao i pirica njih nece niko kupiti a momak pod amaterskim ugovorom nit ce produzit ugovor nit nista, a da smo najaci nismo a da imamo para imamo od svakog konkurenta imas 5 6 6,5 miliona veci budjet o kakvim brate parama pricas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sve dok se bude fk sarajevo oslanjalo na igrace sa strane a ne na svoju djecu mrka kapa
Primorac je napisao/la:Sve dok se bude fk sarajevo oslanjalo na igrace sa strane a ne na svoju djecu mrka kapa
jesi li u stanju da trpis tu djecu iz akademije pod ovakvim okolnostima? trenerima u akademiji? strucnom stabu pa da se mozes oslanjati osvajas trofeje svakih 7 godina i prodajes najbolje igrace za po sezone radis sa nekim sumljivim menadjerima idt... sve dok nam je ovakva siruacija u klubu i sportiskom segmentu onda nam je mrka kapa:
Head Coach- Almir Hurtic- Prema TMu bio menadzer ekipi FC Mughan u sezoni 10/11. Nema nikakvi podataka za njih jer se klub evenutalno ugasio. Zatim je bio pomocni trener ekipi iz 5te lige Njemacke. Sljedi dolazak u Akademiji FKS. Neznam kako je bio kvalifikovan za ovaj posao ali hajde. Imali licencu nakon toliko godina u trenerskom poslu??
Assistant Coach- Samir Naser- Prema TMu nista osim FKS Akademija, Prema Wiki nista osim nekih vlasnika slasticarnih i neke druge stvari.
Assistan Coach- Admir Hasancic- Prema TMu- Bivsi igrac i onda radnik FKS.
Fitness Coach- Srdjan Kuljic- Na google ima clanak iz glas srpske da je bio kondicioni trener Leotara.
Head od Scouting Dept- Faruk Ihtijarevic- Imao neku poziciju U Bosna Visoko
Ermin Avdic- Team Manager- Prema TMu video analyst u FKS. Prema google bio je lip borbe u ringuneki k ali nije on
Salem Mrso, Mirza Nurudinovic- Kit Manager- Nema nikakvih podataka
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Duljevic, Cimirot, Kovacevic, Mihojevic svi iz nase lige i dovedeni za 0 km. Plus sad Sejfudis i Saric. Dakle samo sirova snaga plbih, nikakvi stranci 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
nije on sad skaut, sad je nekakav sekretar stručnog štaba hahahavanninnelo je napisao/la:poserem ti se na tog skauta s avatara, samo ga pitaj kakvi su igraci krupe , visoki ili niski i kakve su nam sanse ? cuj edin avdic video skaut, Boze sacuvaj. Ko god ima veze s upravom, a ovdje palamudi, poserem mu se usta!Majkl je napisao/la:Svi na Kosevo,igra Sarajevo.Podrzimo Divove ,podrzimo voljeni klub.VOLIM TE SARAJEVO!!!SAMO JE JEDAN DOM I SAMO JE JEDAN SAMPION !!!
I mozes li mi samo reci, jel' Hurtic saznao napokon sta mu je s ekipom ? Nesposobna ubleha.
VOLIMO SARAJEVO, UPRAVU MU **** !

pa ovaj je gori uhljeb od bakira ...
tuzno je da se ovakve neznalice motaju po klubu , garantujem da na nasem forumu ima vecih znalaca od pojedinih u strucnom stabu i skauting sluzbi...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvaljen Mersudin!PitarBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pustite igrače do struke je trenutno ne mozes ti igraču mijenjati pozicije i krpiti j...nu formaciju.Primorac je napisao/la:Sve dok se bude fk sarajevo oslanjalo na igrace sa strane a ne na svoju djecu mrka kapa
Da se ulozi u struku kao u par trenutnih pojačanja sve bi bilo bolje
Svuda je normalno da struka dovodi pojačanja samo kod nas to rade oni "Viši" to nije bio slučaj samo kod Jesica ali možda i jeste da bi dokazali da od toga nema ništa da treneri nemaju pojma.Mada su i našli kome će dati to pravo.
Ovo za upravu i drugi su lagali ali ne na bahat način i znali su stati a ovu je..u ne vade

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!