FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 09 avg 2016, 12:41

Svi na Kosevo,igra Sarajevo.Podrzimo Divove ,podrzimo voljeni klub.VOLIM TE SARAJEVO!!!SAMO JE JEDAN DOM I SAMO JE JEDAN SAMPION !!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2016, 12:44

Eto sad nama Nedzada Koldze da se inati kospama :lol: Amko komerc novi sponzor kluba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2016, 12:56

Misljenja sam da premalo ulazemo u igracki kadar, dovodimo igrace bez kluba ili one sto se vracaju poslije povrede. Kad budemo mogli platiti Sirokom za Pehara , Slobodi za Ordagica obestecenja onda mozemo reci da smo iznad ove lige .

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2016, 13:02

bordobijeli je napisao/la:Misljenja sam da premalo ulazemo u igracki kadar, dovodimo igrace bez kluba ili one sto se vracaju poslije povrede. Kad budemo mogli platiti Sirokom za Pehara , Slobodi za Ordagica obestecenja onda mozemo reci da smo iznad ove lige .
Rekoše nam da ćemo otkupljivati ugovore onda kada otplatimo dug. Evo, dug je otplaćen prije skoro godinu dana, a mi smo otkupili jedno veliko ništa.
A možda je normalno da lažu, koja nas to uprava nije lagala i pravila budalama, jelde isko? :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 avg 2016, 13:07

Da se planira otkaz Hurticu, onda bi to uradili u Junu kad je dogovoren Petrovic..
Dakle, glavni igrac nije odobrio smjenu Hurtica, tako sumnjam da ce odobriti nakon 4 kola...

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 avg 2016, 13:17

bordobijeli je napisao/la:Misljenja sam da premalo ulazemo u igracki kadar, dovodimo igrace bez kluba ili one sto se vracaju poslije povrede. Kad budemo mogli platiti Sirokom za Pehara , Slobodi za Ordagica obestecenja onda mozemo reci da smo iznad ove lige .

Pa ove igrace sto si doveo u ovon prelaznom roku ni jedan klub u BiH ne bi mogao dovesti i platiti,doduse nismo platili obestecenje,ali ni jedan klub ne bi mogao dovesti Ahmetovica,Sarica,Saida,Crnkica,Novakovica,Cetkovica,Balica.Znas li kolike su plate imali u Slivackoj npr.Crnkic u viceprvaku ili Balic u Rumuniji.Da ne spominjem prije Benku,Stojceva,Jajala itd.Pa pogledaj iz kojih liga ti je doveo npr.Zeljo igrace koji nisu igrali po godinu ,dvije i to ne mogu da ih placaju.Pogledaj koga Zrinjski dovodi Barica .Kuadia.Ne mora znaciti ako ne platis obestecenje da si doveo nekog jeftinog i bezveze.Ako se ovi pokazu kao pojacanja i igraci koji ce nam donijeti trofeje sto se nadam da hoce,onda si uradio sjajan posao .

SVI NA KOSEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2016, 13:26

Majkl je napisao/la:Svi na Kosevo,igra Sarajevo.Podrzimo Divove ,podrzimo voljeni klub.VOLIM TE SARAJEVO!!!SAMO JE JEDAN DOM I SAMO JE JEDAN SAMPION !!!
Ja dosao kapije zakljucane.
Tako se me motivisao da sam potpuno smetnuo s uma da je utakmica sutra jbg
Ali dobar govor,kratak ali dobro dobar :kafa:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 avg 2016, 13:27

Majkl je napisao/la:

Pa ove igrace sto si doveo u ovon prelaznom roku ni jedan klub u BiH ne bi mogao dovesti i platiti,doduse nismo platili obestecenje,ali ni jedan klub ne bi mogao dovesti Ahmetovica,Sarica,Saida,Crnkica,Novakovica,Cetkovica,Balica.Znas li kolike su plate imali u Slivackoj npr.Crnkic u viceprvaku ili Balic u Rumuniji.Da ne spominjem prije Benku,Stojceva,Jajala itd.Pa pogledaj iz kojih liga ti je doveo npr.Zeljo igrace koji nisu igrali po godinu ,dvije i to ne mogu da ih placaju.Pogledaj koga Zrinjski dovodi Barica .Kuadia.Ne mora znaciti ako ne platis obestecenje da si doveo nekog jeftinog i bezveze.Ako se ovi pokazu kao pojacanja i igraci koji ce nam donijeti trofeje sto se nadam da hoce,onda si uradio sjajan posao .

SVI NA KOSEVO
Mislim da je vrijeme Majkl, da više ne pišeš po forumu... pa nismo mi djeca i zaostali kao ti i tvoji ''placodavci''... DOSTA TE VIŠE!
Nisi jednostavno više objektivan, konstantno nam prosipaš priču kako si ti upravu, a mi smo glupi.

Taj tvoj Crnkić (yebo te on više) osim što je brz, qrac je od igrača, novaković isto, Hurtić tvoj drugar također, ličiš mi na debelog i ružnog skauta....

Šta ti pričaš ni jedan klub ne može dovesti te igrače, pa jel oni imaju pare ili mi? A kako smo mi prošle sezone s tim parama završili, a kako ostali jel se sjećaš?????? Šta mi imamo od toga, što on ima veliku platu, a ne zaslužuje je???? Možda je velika na papiru, da se može rastaliti sa mafijom iz kluba????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 avg 2016, 13:30

zagorski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Svi na Kosevo,igra Sarajevo.Podrzimo Divove ,podrzimo voljeni klub.VOLIM TE SARAJEVO!!!SAMO JE JEDAN DOM I SAMO JE JEDAN SAMPION !!!
Ja dosao kapije zakljucane.
Tako se me motivisao da sam potpuno smetnuo s uma da je utakmica sutra jbg
Ali dobar govor,kratak ali dobro dobar :kafa:
:urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 avg 2016, 13:31

:urnebes: :urnebes: :clap: :clap:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 09 avg 2016, 13:32

Mi s budzetom od 7 i kusur miliona smo morali osvojiti titulu 5 kola prije kraja... Ovi sto bajke pricaju o Tanu, nek' nastave, svakako su provaljeni i niko ih ne cita vise... Da Dino nijee se ugradjiv'o i raskid'o ugovore sa Ronaldinhom i Ronaldom iz Brazila, Krampom i Denijem, mogla su se obestecenja platiti i za Ordagica i za jos 2 3 igraca...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2016, 13:35

Majkl je napisao/la:

SVI NA KOSEVO
E moj majkle sta rece i osta ziv!
Ahmetovic i Saric su,da te posjetim,dosli iz Slobode. Drugs stvar kad se vec tako kurcis,sto nisi pomenuo da smo dovodili i Kramara,lazne brazilce i mnoge druge ublehe koje nisu bile jeftine. A ti igraci ako su im plate vec visoke kao sto tvrdis,mozda i nisu visoke zbog njihovih 'kvalitet' samo vec i zbog drugih razloga.
Treca stvar ti se nesta kurcis kako niko ne moze s nama,a prije par mjeseci komsije nam pokupile Zahirovica ispred nosa,pa nam ponudili 400k eura za naseg najboljeg igraca. Za kojeg smo to mi igraca sta ponudili.
Nasa realnost je takva da mi nista puno vise igracu ne mozemo ponuditi nego sto to mogu i ostali vodeci klubovi lige.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 avg 2016, 13:36

ledesma je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

SVI NA KOSEVO
Mislim da je vrijeme Majkl, da više ne pišeš po forumu... pa nismo mi djeca i zaostali kao ti i tvoji ''placodavci''... DOSTA TE VIŠE!
Nisi jednostavno više objektivan, konstantno nam prosipaš priču kako si ti upravu, a mi smo glupi.

Taj tvoj Crnkić (yebo te on više) osim što je brz, qrac je od igrača, novaković isto, Hurtić tvoj drugar također, ličiš mi na debelog i ružnog skauta....

Šta ti pričaš ni jedan klub ne može dovesti te igrače, pa jel oni imaju pare ili mi? A kako smo mi prošle sezone s tim parama završili, a kako ostali jel se sjećaš?????? Šta mi imamo od toga, što on ima veliku platu, a ne zaslužuje je???? Možda je velika na papiru, da se može rastaliti sa mafijom iz kluba????
Ako neces argunentovano i lijepo razgovarati ,bez uvreda i ostalog zaobidji me.Pare ti u fudbalu nisu garant da ces nesto osvojiti imas milion primjers i kod nas i u Evropi.Da je to tako onda bi se unaprijed znalo ko ima najvise da mu se da trofej.Govorim ti jer znam da svaki igrac u Rumuniji , Slovackoj ,Sloveniji ,Hrvatskoj koji igra redovno ima ekstra plate i da mi samo mozemo dovesti takve igrace.To je opet neki nivo jer ostali ne mogu ni pregovarati.Ostali klubovi mogu sanjati da dovedu Jajala,Benku,Delaca.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2016, 13:37

BeSha1992 je napisao/la:Mi s budzetom od 7 i kusur miliona smo morali osvojiti titulu 5 kola prije kraja... Ovi sto bajke pricaju o Tanu, nek' nastave, svakako su provaljeni i niko ih ne cita vise... Da Dino nijee se ugradjiv'o i raskid'o ugovore sa Ronaldinhom i Ronaldom iz Brazila, Krampom i Denijem, mogla su se obestecenja platiti i za Ordagica i za jos 2 3 igraca...
ma jok, nema se ... sta je 7+ miliona ta njih, nista, pisljive pare... da je 10 mozda bi bili drugi
MOZDA!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 avg 2016, 13:38

Ma fudbal je to sve. Sto bi Zoricin mali rekao, mozda budemo prvi, aaaa mozda zavrsimo i peeeti! Logicno!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 09 avg 2016, 13:39

Samo bunkerom možemo osvojiti bod protiv Krupe!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 avg 2016, 13:43

@ Zagorski ,ko ti je reko da smo htjeli Zahirovica,zasto Ahmetovic nije otisao u Zrinjski i Zelju isto tako i Saric,ili zasto nisu ostali u Slobodi.Ne kazem bili je i promasaja ali ne govirimo o tome,poenta je da se sa nama bi jedan klub ne moze takmiciti sa dovodjenjem igraca i ni jedan nije doveo kalibra Jajala i Benke.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2016, 13:43

Nedaj se Majkle Dzeksonu samo argumentovano :kafa:

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2016, 13:44

BeSha1992 je napisao/la:Mi s budzetom od 7 i kusur miliona smo morali osvojiti titulu 5 kola prije kraja... Ovi sto bajke pricaju o Tanu, nek' nastave, svakako su provaljeni i niko ih ne cita vise... Da Dino nijee se ugradjiv'o i raskid'o ugovore sa Ronaldinhom i Ronaldom iz Brazila, Krampom i Denijem, mogla su se obestecenja platiti i za Ordagica i za jos 2 3 igraca...
Miroljub Kostić
Risto Mitrevski
Radoš Protić
Mehmed Alispahić
Dario Purić
Harmony Ikande
Milan Stepanov
Emerson
Cezar
Denis Kramar
Damjan Krajišnik
...

Za ovo imaju para.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 avg 2016, 13:45

Majkl je napisao/la:
Ako neces argunentovano i lijepo razgovarati ,bez uvreda i ostalog zaobidji me.Pare ti u fudbalu nisu garant da ces nesto osvojiti imas milion primjers i kod nas i u Evropi.Da je to tako onda bi se unaprijed znalo ko ima najvise da mu se da trofej.Govorim ti jer znam da svaki igrac u Rumuniji , Slovackoj ,Sloveniji ,Hrvatskoj koji igra redovno ima ekstra plate i da mi samo mozemo dovesti takve igrace.To je opet neki nivo jer ostali ne mogu ni pregovarati.Ostali klubovi mogu sanjati da dovedu Jajala,Benku,Delaca.
Ma ko priča ovdje o parama ti ili ja????? Jel pišeš kolike su nam plate u igrača??? Oni da su kvalitet bili ili bi napredovali u Rumuniji ili bi išli dalje u bolje lige... Oni su samo bili mali robovi sa malim platama u tim ligama... i da su mogli bolje sigurno ne bi izabrali našu ligu...

Sve dok ostali budu ispred nas na tabeli ti se ne možeš qrciti kako su naši bolje plačeni, kako imaju bolje uslove,...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.