Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
ma bog i batina za dotu ovaj miracle 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dragon Age za početak. Igrao sam prvi i drugi dio. U prvom bolja priča, u drugom bolji gejmplej. Treći dio nisam igrao, a prva dva dijela su vezana pričom. Nećeš se pokajati. Prvi dio ćeš jedno šezdesetak sati igrat sigurno.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:i3 3.30 ghzuNbx je napisao/la:Koliko starije? De baci konfu, pa da ti proberemo nešto.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nesto starije da se duze vremena igra ? Neki RPG ?
6gb rama ddr3 660mhz
ati hd 6670 1gb
et ukratko
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Koji rape mvp-a. Kakva partija cijelog tima ali Forev wooow. QO casual yolo. OG lp, drama odmah na početku
Kazem ja moze ovaja mvp do prvog mjesta. Jos nisu nasli counter za qo Phantom assasin, ali koji as je qo lagano pod t4 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Moo odličan protivnik Sam-u u najgoreg pri offlane igrača. Nema on veze. NA dota boys
Pađ i tečis. Doslovno sam dozivio kreygasm, Holy Molly
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ima li sta drugo ? Ovo ni za lijeka nema na torrentu, sve download po 30 giga.uNbx je napisao/la: Dragon Age za početak. Igrao sam prvi i drugi dio. U prvom bolja priča, u drugom bolji gejmplej. Treći dio nisam igrao, a prva dva dijela su vezana pričom. Nećeš se pokajati. Prvi dio ćeš jedno šezdesetak sati igrat sigurno.
kako ne volit wingsNeutral je napisao/la:Pađ i tečis. Doslovno sam dozivio kreygasm, Holy Molly
Jos uzeli mog heroja cw. Vidi se da su mnogo bolji tim od dca. Misery super odigrao.
Kolikk treme i gresaka u lb. Ja sam uz tnc jer su ispali iz gornjeg bracketa radi ofirnog pustanja eg protiv alliance. Kladionica
Kolikk treme i gresaka u lb. Ja sam uz tnc jer su ispali iz gornjeg bracketa radi ofirnog pustanja eg protiv alliance. Kladionica
Pa jest ogromna igrica.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li sta drugo ? Ovo ni za lijeka nema na torrentu, sve download po 30 giga.uNbx je napisao/la: Dragon Age za početak. Igrao sam prvi i drugi dio. U prvom bolja priča, u drugom bolji gejmplej. Treći dio nisam igrao, a prva dva dijela su vezana pričom. Nećeš se pokajati. Prvi dio ćeš jedno šezdesetak sati igrat sigurno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Pa jest ogromna igrica.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li sta drugo ? Ovo ni za lijeka nema na torrentu, sve download po 30 giga.uNbx je napisao/la: Dragon Age za početak. Igrao sam prvi i drugi dio. U prvom bolja priča, u drugom bolji gejmplej. Treći dio nisam igrao, a prva dva dijela su vezana pričom. Nećeš se pokajati. Prvi dio ćeš jedno šezdesetak sati igrat sigurno.Onda Mass Effect 1,2,3

Cekamo
Nemoj bolan dvicu prije keca igrat. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Treba za keca punih 18 sati da se skineuNbx je napisao/la:Nemoj bolan dvicu prije keca igrat.
Mij kemale bolje da si donirao novac u neku organizaciju nego u ovaj tim. Puppey mi je pao may kao kapiten u ocima nije ni top 5. Covjek bez plana u svakom mecu, igraju katastrofalno i jedva cekan da se disband. Lgd dedinitivno bolji tim a Maybe pokazuje da je top 3 mid playera.
Zao mi je rtz i pieliedie. Envy mog najdrazeg igraca nije jer je igrao smecarski u group stage.
Demon i tnc prosao sasvim zasluzeno. Mozda i iznenade vs og ali tesko
Zao mi je rtz i pieliedie. Envy mog najdrazeg igraca nije jer je igrao smecarski u group stage.
Demon i tnc prosao sasvim zasluzeno. Mozda i iznenade vs og ali tesko
Izgubio secret nakon 70 min nevjerovatne odbrane. Envy throwo game. Kod rosha nije bkb i last fight izasao previse van. Oni udaraju miranu a on dole vs 4.
Pieliedie se uhvatio za glavu nakon meca.
Secret ce dozivjeti disband ili veliki remont. Ovaj tim nema buducnost. Sto se skila i individualnih sposobnosti igraca tice sigurno top 3 tima na svijetu ato se sinkronizacije i hemije unutar tima tice top 3 sa zada.
Da mi je neko rekao prije 3 mjeseca da ce tnc biti ispred secreta rekao bih da je za jagomira.
Problemi su bili vidljivi vec u onim ludim kvalifikacijama kada su u dva navrata zamalo ispali od anonimusa.
Najsmijesnija ekipa na svijetu ko da su englezi ulozen toliki novac u njih a ispali su odmah na pocetku turnira.
Brutal, savage, rekt, destroyed.
Rest in piece team secret. Eh da vidimo synderena pa onda uber alles vs navi.
Pieliedie se uhvatio za glavu nakon meca.
Secret ce dozivjeti disband ili veliki remont. Ovaj tim nema buducnost. Sto se skila i individualnih sposobnosti igraca tice sigurno top 3 tima na svijetu ato se sinkronizacije i hemije unutar tima tice top 3 sa zada.
Da mi je neko rekao prije 3 mjeseca da ce tnc biti ispred secreta rekao bih da je za jagomira.
Problemi su bili vidljivi vec u onim ludim kvalifikacijama kada su u dva navrata zamalo ispali od anonimusa.
Najsmijesnija ekipa na svijetu ko da su englezi ulozen toliki novac u njih a ispali su odmah na pocetku turnira.
Brutal, savage, rekt, destroyed.
Rest in piece team secret. Eh da vidimo synderena pa onda uber alles vs navi.
Vrijedi čekat, vjeruj mi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Treba za keca punih 18 sati da se skineuNbx je napisao/la:Nemoj bolan dvicu prije keca igrat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Liquid sa lahkoćom pobijedio NAVi.
Dakle Secret, Navi, Escape Gaming i Vici Gaming Reborn out.
Nisam se ni nado protiv liquida, i dalje su za mene poslije og-a najjaca ekipa, pie i rtz sjajni sinoc ostatak ekipe nije na nivou, vjerujem da ostaju puppey i njih dvojica a mozda cak i ee i samo vidimo promjenu na offlaneru ali nema sad nekih kvalitetnih offlanera da bi ih mogli uzet, mozda vidimo nekog iz cis scene ili cak kaipii ako newbee podbaciNeutral je napisao/la:Liquid sa lahkoćom pobijedio NAVi.
[youtube][/youtube]
kako da ti ne bude zao ovog covjeka, kakve je partije pruzo i na kraju nisu uspjeli
Pie je izmislio rolu 6 ono sta je PPD usavrsio do kraja, prava steta sta osta u ovako losem Secretu koji ocigledno ima neke probleme unutar tima. Nisam gleda gejmove posli DC-a ali reka bi da su rez ocekivani, mislio sam mozda da Navi moze iznenadit ali bili su potpuno outdraftani.
Danas se nadam dobrom rezultatu Alliancea, valjda nece biti choke.
Danas se nadam dobrom rezultatu Alliancea, valjda nece biti choke.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.