Seyo_TM je napisao/la:Hamo idi stavi hladne vode za vrat...
Protiv Cibalije igramo 08.07. u 20:00!
Hvala Seyo
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
u cibalijijug je samo jedan je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Hamo idi stavi hladne vode za vrat...
GDJEEE![]()
![]()
Kako sam se samo poželio tekme
nije ga puno bacio...samo malo, za diskus hernije...pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa da pušta onu parnu trubu kad šampion da gooooooooooooooooHamo je napisao/la:Moramo se malo i našaliti zar je spamanje sto sam 2 puta napisao običnu zezu...a Strauss redovno se prica o evropi ali se istrosilo nema ni mahalski priča niti nečeg konkretnijeg oko čega bi se moglo raspravljati.Evo da pokrenem incijativu da onog Ćiru na kamenoj malo sredimo .
Gdje dođe Cibalija, ja bi išao na tekmu?Seyo_TM je napisao/la:u cibalijijug je samo jedan je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Hamo idi stavi hladne vode za vrat...
GDJEEE![]()
![]()
Hvala drug, ja mislio ima neko mjesto Cibalija.harry_90 je napisao/la:@mujoisuljo
Vinkovci
Ovo ču da stavim u potpis.Blagoje Bratić je napisao/la:Ma bezveze smo ekipa samo mlatimo u prazno borba za opstanak razočaran sam pojačanjima i ostalim
Još kad bi objasnio šta znači to PWNATEdinTM87 je napisao/la:K'o da je bitno gdje igramo. PWNAT cemo Olimpik.
Ovo sa Sarajevom i Slavijom,isto je kao u Hrvatskoj lizi,gdje je Lokomotiva drugi tim Dinama!Tako će Slavija biti drugi tim Sarajeva.Ugovori sa igračima će biti takvi da mogu prelaziti iz Slavije u Sarajevo i obratno,kad god bude potrebno tj.,ako neki igrač Sarajeva nama mjesta ni za klupe,radi kondicije igrat će u Slaviji.Samo je ostalo da se dogovore oko stadiona u Lukavici,da pređe u vlasništvo fk nanajevo,tako da se pitari mogu hvaliti da i oni imaju "svoj" stadion!Admiral_TM87 je napisao/la:Nema ba vise slavije oni su se spojili sa torpedom u pokusaju da napreve zajednicki jak klub kako bi glavni grad imao dva jaka kluba, a ako i to ne bude islo sljedece godine im se pripaja i olimpik...
Ali voli TATA ZELJO da su mu mladja djeca ujedinjena i da teže da budu kao on
Previše igra kanter.Senator je napisao/la:Još kad bi objasnio šta znači to PWNATEdinTM87 je napisao/la:K'o da je bitno gdje igramo. PWNAT cemo Olimpik.
mojne zlaja ociju tizlaja-73TM87 je napisao/la:Ovo sa Sarajevom i Slavijom,isto je kao u Hrvatskoj lizi,gdje je Lokomotiva drugi tim Dinama!Tako će Slavija biti drugi tim Sarajeva.Ugovori sa igračima će biti takvi da mogu prelaziti iz Slavije u Sarajevo i obratno,kad god bude potrebno tj.,ako neki igrač Sarajeva nama mjesta ni za klupe,radi kondicije igrat će u Slaviji.Samo je ostalo da se dogovore oko stadiona u Lukavici,da pređe u vlasništvo fk nanajevo,tako da se pitari mogu hvaliti da i oni imaju "svoj" stadion!Admiral_TM87 je napisao/la:Nema ba vise slavije oni su se spojili sa torpedom u pokusaju da napreve zajednicki jak klub kako bi glavni grad imao dva jaka kluba, a ako i to ne bude islo sljedece godine im se pripaja i olimpik...
Ali voli TATA ZELJO da su mu mladja djeca ujedinjena i da teže da budu kao on
p.s.Slavija da igra domače tekme na SVETINJI GRBAVICI,NIKAD.Ako bude drukčije bit će i belaja.POZDRAV svim TM-ovcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.