Yulia izgubila utku na startu
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
ne mislim da je taktika,nije ni u Q izgledao dobro ali kad je on u pitanju ,ne može se reći da je netko favorit protiv njegaMaestro^^ je napisao/la:Izgledao je Phelps odlično prvih 150m , e sada da li je ovih zadnjih 50m bilo taktiziranje ili mu je ponestalo snage , vidit ćemo u finalu.
Jeste teze je. 800metrasi ce imati dan pauze izmedju nastupa (kvale, polufinale, finale) sto dovoljno govori.Federer17 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako se kod nas povlace price da je Tuka npr. umoran poslije neke utrke, pa podbaci na nekoj narednoj. Ili da ne nastupi na nekim utrkama, da bi na nekim (bitnijim) bio bolji. Ovdje neki ljudi nemaju ni sat vremena odmora izmedju utrka, a u pitanju su i borbe za zlato na OI. Zar je to toliko teze istrcati 800m i potrebni su dani za relaksaciju od plivanja 200m, pa je dovoljno sat vremena za odmor?
Probaj istrcat 800m,najjace sto mozes.Garantujem ti da 2-3 dana poslije neces moci kako treba disat.Plivanje je vise trenutni umor.Federer17 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako se kod nas povlace price da je Tuka npr. umoran poslije neke utrke, pa podbaci na nekoj narednoj. Ili da ne nastupi na nekim utrkama, da bi na nekim (bitnijim) bio bolji. Ovdje neki ljudi nemaju ni sat vremena odmora izmedju utrka, a u pitanju su i borbe za zlato na OI. Zar je to toliko teze istrcati 800m i potrebni su dani za relaksaciju od plivanja 200m, pa je dovoljno sat vremena za odmor?
Ma kako je eskplodirala u Londonu, sponzori su došli, a ona je otišla na koledž, pa se vratila, promijenila par trenera, tako da nije baš dobro odradila ovaj ciklus.MElloo je napisao/la:Sta je sa Missy Franklin
Imaš na CBC-u snimke svega, preko onih vpn-ova.Pogba je napisao/la:Rio/Branimir,
Nabacite kakvog snimka ili highlightsa.
"Do I think people who have been caught for doping offenses should be on the team? No, they shouldn't,"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.