FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 08 avg 2016, 23:10

rasućemo ih ko beba zvečku i dolazimo na prvo mjesto onda pobjeda za vikend i tada počinje priča da smo ove sezone prvaci a krupu deremo sa 3 kom

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 08 avg 2016, 23:23

Sljedeci ozbiljan protivnik je tek u 10om kolu, do tada moramo osvojiti svih 18 bodova ako zelimo da nesto postignemo ove sezone. Sad sve zavisi od igraca i njihovog zalaganja kao i Hurtica i njegove taktike. Ako budemo igrali kao protiv Zrinjskog onda bez problema bi mogli dobiti ove utakmice, cak bi se i Široki mogao dobiti (pocetak sezone im je očajan), ali ako budu igrali kao u Zenici onda je za ocekivati vec za vikend da prospemo bodove. Ako izgubimo 1 od naredni 6 utakmica onda Hurtic nema sta traziti na klupi, neka ide voditi U-15 selekciju (i to mu je previse).
Bordo bijeli za život cijeli!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 avg 2016, 23:25

Ima li neko bilo koju ideju ,nacin da se smijeni uprava. Kad bi i smijenili ove kako biti siguran da nece ostati isti sistem ,mozda je ovo i Tanova politika . toliko se pise o tome al ja uopste nisam siguran koliko Tan ulaze koliko sponzori ,koliko se mijesa u rad ljudima u upravi itd mnogo pitanja a nigdje odgovora . ovo je kljucno za buducnost naseg kluba

High

Post Postao/la High » 08 avg 2016, 23:26

A taraba nam je u Doboju kod Kaknja. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2016, 23:31

High je napisao/la:A taraba nam je u Doboju kod Kaknja. :kafa:
Imamo negativnu tradiciju dole, ne moze se protiv toga, tako da imamo opravdanje! :stop:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 08 avg 2016, 23:32

joker90 je napisao/la:
Imamo negativnu tradiciju dole, ne moze se protiv toga, tako da imamo opravdanje! :stop:
Prošli put ulazim u njihovu piljaru nakon utakmice kad se okupile hanume na kasi i eglenišu kako su nas mlatnuli, a ja crven ko Nejlina koža nakon depilacije. :oops:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2016, 23:36

Ovaj put idi direktno kuci i postedi se blamaze! Ja cu otici dole iako znam da gubimo opet, cisto iz nekog bordo mazohizma. A i bolje to nedjeljom, nego termin sa ovim laznim fudbalerima. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 08 avg 2016, 23:39

joker90 je napisao/la:Ovaj put idi direktno kuci i postedi se blamaze! Ja cu otici dole iako znam da gubimo opet, cisto iz nekog bordo mazohizma. A i bolje to nedjeljom, nego termin sa ovim laznim fudbalerima. :kafa:
Predviđam glišizaciju nakon te utakmice.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 avg 2016, 23:40

gleda li hurtic kasete prije utakNica
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2016, 00:03

Biće gusto u Kaknju, biće 2:0. :shifty:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 avg 2016, 00:07

bordobijeli je napisao/la:Ima li neko bilo koju ideju ,nacin da se smijeni uprava. Kad bi i smijenili ove kako biti siguran da nece ostati isti sistem ,mozda je ovo i Tanova politika . toliko se pise o tome al ja uopste nisam siguran koliko Tan ulaze koliko sponzori ,koliko se mijesa u rad ljudima u upravi itd mnogo pitanja a nigdje odgovora . ovo je kljucno za buducnost naseg kluba
E ćuj imal ko i kako? Zna se kako i jedino se može uticati na njih da Sjašu :!: :evil:Al kako god Tan je tu,sve dok on lično ne proda nekom trećem :(
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 09 avg 2016, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2016, 00:09

bordobijeli je napisao/la:Ima li neko bilo koju ideju ,nacin da se smijeni uprava. Kad bi i smijenili ove kako biti siguran da nece ostati isti sistem ,mozda je ovo i Tanova politika . toliko se pise o tome al ja uopste nisam siguran koliko Tan ulaze koliko sponzori ,koliko se mijesa u rad ljudima u upravi itd mnogo pitanja a nigdje odgovora . ovo je kljucno za buducnost naseg kluba
Jednostavno receno Tan ne daje nista! Novac za funkcionisanje kluba se sada namice od sponzora,marketinga itd.,jednostavno pokrivamo se koliko nam je jorgan dug. Tan je dao pare za Akademiju,zatim za rjesavanje veceg dIjela duga i to je to. On ne daje nikakve pare za funkcionisanje kluba ili za prvi tim ili za transfere! Jer cilj je kao od pocetka bio stvoriti 'samoodrziv klub' i sada nema da se smije rizikovati pa uloziti u neke bolje i skiplje igrace sa nadom da ce se taj novac vratiti evropom ili da ce se kupiti neki mlad igrac sa nadom da ce se prodati i visestruki isplatiti. Kratko jasno,nema nikakvog rizika. Tana zanima samo Akademija i tu ce uletiti ako sta i koliko treba i naravno ocekivati da mi se to ulaganje visestruki vrati.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 avg 2016, 00:14

High je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Prošli put ulazim u njihovu piljaru nakon utakmice kad se okupile hanume na kasi i eglenišu kako su nas mlatnuli, a ja crven ko Nejlina koža nakon depilacije. :oops:
:eh:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2016, 11:24

zagorski je napisao/la:
Jednostavno receno Tan ne daje nista! Novac za funkcionisanje kluba se sada namice od sponzora,marketinga itd.,jednostavno pokrivamo se koliko nam je jorgan dug. Tan je dao pare za Akademiju,zatim za rjesavanje veceg dIjela duga i to je to. On ne daje nikakve pare za funkcionisanje kluba ili za prvi tim ili za transfere! Jer cilj je kao od pocetka bio stvoriti 'samoodrziv klub' i sada nema da se smije rizikovati pa uloziti u neke bolje i skiplje igrace sa nadom da ce se taj novac vratiti evropom ili da ce se kupiti neki mlad igrac sa nadom da ce se prodati i visestruki isplatiti. Kratko jasno,nema nikakvog rizika. Tana zanima samo Akademija i tu ce uletiti ako sta i koliko treba i naravno ocekivati da mi se to ulaganje visestruki vrati.
MA O CEMU TI, DA SE TAKO FINANSIRAMO, NE BI SE POTPISIVALI UGOVORI Sa igracima sa kojima se unaprijed zna da cemo raaskinuti ugovor uza pola godine i masno ih isplatiti, pusti supllje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 09 avg 2016, 11:27

Ovako se isto radilo za kk bosna

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 09 avg 2016, 11:53

Pantelija je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
MA O CEMU TI, DA SE TAKO FINANSIRAMO, NE BI SE POTPISIVALI UGOVORI Sa igracima sa kojima se unaprijed zna da cemo raaskinuti ugovor uza pola godine i masno ih isplatiti, pusti supllje
Kakva šuplja, čovjek je sve tačno napisao 100%.

Vi što mislite da će Tan davati svoje pare za naše titule, još dugo vremena ćete živjeti u razočarenju.

To što uprava ne zna dobro iskoristiti taj budžet i što pribjegava populizmu koji nas košta dobrih para (Said Husejinović) je sasvim druga stvar.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 09 avg 2016, 11:59

Ne, to je prva stvar.
Prosli budzet je u vekikoj mjeri spiskan na raskide ugovora sa igracima koji su vecinu vremena proveki na tribinana. A neki su bili u talu oko tih ugovora i isplata. Ukljucujuci i Jesica i njegovu ekipu....i ekipu iz uprave.

Klosari.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2016, 12:10

e cuj, na populisticke hahahaha
E jes kramar , brazilci, simeunovic i ostali su populisticki igraci , tribina ih dovela, jes kako da nije, kao i jesica u maju nekad
daj ba ljudi sta vam je apra ima, samo sto ih ooni ne koriste u svrhu napretka kluba nego u svrhu punjenja privatnih dzepova koliko god mogu. Koliko god se pokusavalo pricati kako nemamo, to je laz, ima se, saamo sto se NE ZNA I I NECE

Lakse je sa poluretardiranim igracem kramarom potpisati ugovor na 3 godine, otjerati ga poslije pola isplatiti mu 14 plata od 5 milja i biti dobbar 20 milja min,. nego dovesti "benku" s kojim nema raskidanja, nema talova i utaljivanja kroz platu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 09 avg 2016, 12:33

Pantelija je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Pa uvijek se dovodili igraci i raskidali ugovori ne kontam te ??
Pa nije ovo prva uprava ni zadnja koja ce dovodite neprovjerene igrace i kad se vidi da ne valja raskinuti ugovore, sta je tu cudno hljeba ti, pa pravimo se pametni sad nesta od rata pa do sad tako se radi, komplertna liga tako radi i tako ce se jos zadugo raditi i sad se kofol nesta cudimo.
Ako imas neki dokaz da ovi iz uprave imaju neke talove i da kradu, varaju odes fino lijepo i prijavis to, a ako nemas dokaza zamolio bih te lijepo da prestanes neprovjerene informacije da siris.
Hvala!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2016, 12:37

Ako imaš dokaz, odeš i prijaviš.
Ne postoji gluplja floskula na ovoj temi. :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.