Samobanuj se.Lillard je napisao/la:I ova gore slika te 2 odbojkašice na službenom profilu OI i ispod piše "Ljepota Olimpijskih Igara".. De bgti

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Samobanuj se.Lillard je napisao/la:I ova gore slika te 2 odbojkašice na službenom profilu OI i ispod piše "Ljepota Olimpijskih Igara".. De bgti
nisu blizanci samo braća grbić. zar sirćo nije bio rukometaš?muamerc je napisao/la:Vidim da je gledljiv, mislim vazda je i bio. Sastav Srbije od prije 10 god sam skoro znao napamet, sjecam se one brace, blizanci sta svec, jer su sve igrali sto je bitno a od nasih sjecam se Edhema Sirce
Bruno Mezenga.Federer17 je napisao/la:Bruno Rezende
srbija je kiksnula na kvalifikacijama za RIO...Federer17 je napisao/la:I ja odavno nisam gledao odbojku, ali Brazil mi je nekako najdrazi. Mozda mislis na Lukarelija, on je nekako najjaci smecer njihov? Ili onaj Lukas Satkamp (nesto tako)? Meni je onaj trenerov sin, Bruno Rezende (ili se trener tako zove) nekako najdrazi, strasno pametan momak. Krivo mi je sto Srbije nema (iako ne znam ni na koji nacin se oni plasiraju na OI, vjerovatno los plasman na EP), njih volim uvijek gledati. Podrascanin, Stankovic i Atanasijevic su mi uvijek bili medju boljim odbojkasima. Ne znam gdje je Aleksandar bio u ovim nedavnim utakmicama protiv Brazila, povreda neka?
Plivanje zasad zaslužuje mjesto tu, al' slažem se da je turnir strašan zasad, pregršt dobrih mečeva.jestamaji je napisao/la:beqchvolley je pored trke na 100m i otvaranja highlight olimpijade
Na ovog ja mislim, mozda ne mislimo na istog - Bruno Mossa de Rezende (born 2 July 1986) is a Brazilian volleyball player, a member of Brazil men's national volleyball team. Treba li i slika?Gefufna je napisao/la:Bruno Mezenga.Federer17 je napisao/la:Bruno Rezende![]()
Rusi su vjerovatno dali najvise igraca, svako prvenstvo neki drugi igraci im predvode ekipu, nije ni cudo sto su onoliko propali u svjetsoj ligi.DANTES je napisao/la:srbija je kiksnula na kvalifikacijama za RIO...Federer17 je napisao/la:I ja odavno nisam gledao odbojku, ali Brazil mi je nekako najdrazi. Mozda mislis na Lukarelija, on je nekako najjaci smecer njihov? Ili onaj Lukas Satkamp (nesto tako)? Meni je onaj trenerov sin, Bruno Rezende (ili se trener tako zove) nekako najdrazi, strasno pametan momak. Krivo mi je sto Srbije nema (iako ne znam ni na koji nacin se oni plasiraju na OI, vjerovatno los plasman na EP), njih volim uvijek gledati. Podrascanin, Stankovic i Atanasijevic su mi uvijek bili medju boljim odbojkasima. Ne znam gdje je Aleksandar bio u ovim nedavnim utakmicama protiv Brazila, povreda neka?
Atanasijević nije igrao finale Svjetske lige zbog povrede.
bilo je brazilaca ihahaj
Žiba, Andre, Dante, Rikardo, Nalbert
pa Visoto, Lukas, Murilo,Rezende..
DANTES je napisao/la:ćelavi rus je poltavski
visoki rus je muserski
ovaj te loži za bruna mezengu jer to je lik iz serije kralj stočara
Na UNTZ jesam,a iz Brčkog nisamFederer17 je napisao/la:
Anatomija, jesi to iz Brckog i studiras na UNTZ?
Ma jesam, onda mora da se znamo.Anatomija je napisao/la:Na UNTZ jesam,a iz Brčkog nisamFederer17 je napisao/la:
Anatomija, jesi to iz Brckog i studiras na UNTZ?Nije valjda da si i ti na UNTZ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.