Znas li ti sta je pred pocetak prosle sezone rekao predsjednik Gagro na proslavi desetogodisnjeg malonogometnog kluba Vinkovci?Signore je napisao/la:Dinamo ima najbolju ekipu u drzavi, a Cibalia jednu od najlosijih, ako ne i najlosiju ekipu u ligi i nekome ce biti cudno ako Dinamo slavi![]()
Ljudi na svom terenu u utakmicama protiv Hajduka i Zapresica uzeli jedan bod i bit ce cudno ako protiv Dinama ostanu bez boda
![]()
![]()
Od 1992. na ovamo, od kad se igra HNL, Dinamo i Cibalia odigrali 47 utakmica, Dinamo slavio 36 puta uz 8 remija i tek 3 pobjede Cibalije. Gol razlika 100:30. Cibalia je vjecno lezala Dinamu i bit ce cudno ako bude nerijeseno ili ako Cibalia pobjedi. Dinamo igra za k* i to je jedina nada za Vinkovcane, ali ni oni mi ne djeluju kao ekipa za koju bi rekao unaprijed da ce ikoga dobiti u HNL-u. Borit ce se za opstanak, a koga iznenadi pobjeda Dinama protiv ekipe s dna tablice nek se malo proispita.
Te vase teze o Lokomotivi i shvacam samo zbog cinjenice da Lokomotiva ima dobru ekipu, ali vec godinama gledamo gu*enje Belupa koji Dinamo nije dobio od proslog desetljeca, vec godinama gledamo gu*enje Intera koji Dinamo nije dobio jos od one sezone kad su se borili za titulu s Hajdukom, vec godinama gledamo gu*enje Istre koja na pobjedu ceka skoro ko i Belupo, vec godinama gledamo Zagreb, Osijek i Split koji pobjede protiv Dinama broje na prste jedne ruke. Pa cak i ta Rijeka u posljednjih deset godina nema vise od pet pobjeda protiv Dinama u HNL-u, a i sam Hajduk je u ovih 11 godina dominacije Dinama u 38 utakmica upisao mizernih 6 pobjeda. Ni na Poljudu nemaju pozitivan omjer s Dinamom i onda mi netko prica kako je Dinamu potrebno da im Cibalia pusti.
Ne bi bilo cudno da Cibalia dobije Dinama, ali bi bilo cudno da Dinamo dobije Cibaliju![]()
Znas li zasto je Dinamo 2 prosle sezone protiv Cibalije igrao s rezervama pa izgubio 3:0 a protiv Sibenika u prvom sastavu pa zavrsio 0:0?
Znas li zasto je prodan Filip Uremovic?