Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Zasto uopste gledati kosarku na RTRS kad je BHT u HDu + Vlado MajerBeSha1992 je napisao/la:Auuu stvarno me ova Australija iznenadjuje, prvo Francuze pa sad i Srbe prepisase... Delavedova strasno igra svaka cast, zanimljiva su ekipa...
P.S. ovaj debil sto prenosi na PTPC je nevjerovatan, igrace Australije naziva drvosjecama, Boze me sacuvaj
Luksuz ili ne, valja im sa Francuzima za trece, bit ce zanimljivoASD je napisao/la:Srbi imaju taj luksuz da mogu i par kikseva napraviti jer su u cetvrtfinalu vec u startu izbjegli Amere.
Bolje i to nego u svaki mec ulaziti kao da ti je zadnji kako bi izbjegao Amere,pinoglavi je napisao/la:Luksuz ili ne, valja im sa Francuzima za trece, bit ce zanimljivoASD je napisao/la:Srbi imaju taj luksuz da mogu i par kikseva napraviti jer su u cetvrtfinalu vec u startu izbjegli Amere.
Još vas pravila štite. Delly i Bogut dobiše 4 lične jer nisu navikli na FIBA kriterije, plus je bila i ona jedna nesportska za sasvim normalan faul u NBA.Paradajz je napisao/la:A jos jednom smo pokazali da ne umemo da se "bijemo" i da ne trpimo tucu.
Ona grupa je yebena. Ne vidim neku razliku u 2. ili 4. mjestu u ovoj.pinoglavi je napisao/la:Luksuz ili ne, valja im sa Francuzima za trece, bit ce zanimljivoASD je napisao/la:Srbi imaju taj luksuz da mogu i par kikseva napraviti jer su u cetvrtfinalu vec u startu izbjegli Amere.
Ma Hrvatska nema mišića za njih baš kao ni Srbija. Doduše Bojan neće podbaciti poput Bogdana pa tu vidim šansu za Hrvate. Australci lako mogu parirati španskom najjačem oružju, a to je Pau, sa Bogutom i Baynesom koji će se mijenjati na njemu. Rudy na 3 protiv Inglesa predstavlja veliki problem, a i Llull bi morao dosta povući jer jedini može izaći na kraj sa bekovima Australije. Litvanci su mi bolji od njih, a za Gaučose još ne znam šta misliti.djoleprijedor je napisao/la:Australci igraju pravu NBA košarku u oba pravca i zasluženo će biti vjerovatno 2. u grupi,iza Amera.E sad,ja i pored svih njihovih kvaliteta i lepršave igre smijem da potpišem da će ih svaka ekipa iz grupe B,sem Argentine po mom mišljenju,glat izbaciti u 1/4f...vidjećemo ubrzo da li sam bio u pravu.
Stoji i to, mogu sa svakim igrati mada opet se vodim logikom da ako si 4. igrati ces ipak protiv najbolje ekipe iz grupe od 6 jbgKawhi je napisao/la:Ona grupa je yebena. Ne vidim neku razliku u 2. ili 4. mjestu u ovoj.pinoglavi je napisao/la: Luksuz ili ne, valja im sa Francuzima za trece, bit ce zanimljivo
da basKobe Bryant je napisao/la:Zna Kidd koga ce platiti 10 milionai onda kažu Lebron 2015 nije imao saigraće u finalu
Delly boy
Hoce neko banovat ovog brdjana koji naziva neistomisljenike "pacovima"?Tristan je napisao/la:Australija bolja, nema price.
Ali ovi pacovi sto pisu ''uriniranje'' itd. a predstavnici zemlje za koju oni navijaju pobjedjuju samo u Zvezdama granda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.