bravo, to je smisao cijele price. problem je sto se ovdje, vecinom, raja postavlja kao tuzitelj, istrazitelj i sud (tri u jedan) i dovodi pricu do svrsenog cina. a, nemamo pojma sta je uistinu u pozadini i na papiru. preko noci, heroji i ljubimci, postaju omrazene licnosti i obratno.MuhamedTM je napisao/la:Niko nije ni rekao da se treba gurati pod tepih, koliko ja znam ima zakon I vlast zbog razloga. Npr ako je Zeljo nekome duzan ili je nacinio neku vrstu stete uzmes advokata I ides ganjas svoja prava.starigrad je napisao/la:@muha, slazem se da pojedinci, ne da pretjeruju, nego ne znam kako ni nazvati mrznju, koja se ispoljava prema pojedincima iz uprave.MuhamedTM je napisao/la:Neka pise ko sta hoce, tako je barem receno.
Mene licno boli briga sta ovi pljuvaci misle I mogu pisati protiv uprave koliko god hoce. Zeljo funkcionise zbog ove uprave skoro pa kako treba i to je dovoljan razlog za nas vecinu.
Ne znam da je iko uradio ista preko noci i suncevom brzinom.
ali, ne treba ni zmiriti na ono sto ne valja. savrsenstvo, u bilo kojem obliku i segmentu, ne postoji. kada smo svjesni propusta i gresaka, mozemo raditi na ispravljanju istih i nastojati ne ponavljati iste. malo nam fali da se izdignemo dodatno, a to necemo postici selektivnim biranjem dobrih i losih poteza. stvari treba zvati i predstavljati pravim imenom.
Kad neko napise kritiku koja ima smisla ok normala ali kad neko konstantno pljuje bez pokrica, to je prelazi granice.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Hrasno1921
- Kontakt:
Tesko je doci jer ni SD. ni FKZ. nece o tome, ali se opet zna da se pojavila treca strana, dakle i jedni i drugi i treci sute ko zaliveni, drze pozicije ko da je 1993. godina. Klub ako krene sa gradnjom to je nelegalno i krivicno djelo, postoji cak mogucnost u slucaju sudske presude u korist SD. ili ovog privatnog lica da dodje do rusenja svega sto klub sagradi ili pocne da gradi.aleksandar_veliki je napisao/la:Do podataka o izgradnji istoka je tesko doci. Prije nekih mjesec dana sam dobio informaciju da se SD zalilo na nekakvu odluku, ne znam kakvu jer slabo baratam tim pravnim terminima. Prije par dana sam dobio istu informaciju i pokusao doci do sluzbene potvrde, medjutim svi sute. No, dobio sam i imdormaciju da ce se ici u izgradnju bez obzira na tu zalbu i sto u ovom trenutku to nije legalno. Nemojte Adminu govoriti da me banuje ako se ispostavi da nisu tacne informacije. Vidjeli ste da su mi sve informacije dosad bile tacne. Mislim da ce tako biti i sa ovom. Stigla mi je statistika sa derbija, sad cu se malo zadubiti
.
Sve u svemu novac od prodaje godisnjih, clanarina i uplata za samu izgradnju tribine nije dovoljan, te je problem pored dozvola - novac, novca trenutno za izgradnju istocne tribine nema, jedino ako se nesto drasticno ne promjeni u medjuvremenu.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Znaci po toj logici mi ovdje ne smijemo raspravljati o igracima, ugovorima, nego zaBoga neka idu na sud. Pa nismo mi retardi znamo da ce ici na sud, ali imamo pravo komentarisati. Cim se desi nesto dolazi 5 pametnjakovica da pisu sve kontra toga, da nazivaju bivse igrace i uposlenike kluba debilima i to se odobrava. Malo ohladite cim neko nesto napise sto se ne svidja nekome iz uprave dolaze s 5 acc da truju temu.
Da uprava ne pravi gluposti niko ne bi imao materijala pisati bilo sta. Kad se klub odnosi prema svojim igracima ovako kako se odnosi kako ce se tek odnositi prema navijacima.
Da uprava ne pravi gluposti niko ne bi imao materijala pisati bilo sta. Kad se klub odnosi prema svojim igracima ovako kako se odnosi kako ce se tek odnositi prema navijacima.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nekad tacno imam osjecaj da na ovom pdf-u citam prepucavanje uprave i SD-a ili Violine kako hocete. Pod upravom mislim na ove sto svaki njen potez opravdavaju ma kakav bio. Ne mogu da vjerujem da neki pljuju Bogicevica i govore da to nije nista (a ovo nam blati ugled kluba) i da je Bogicevic obicni sup.ak a covjek je prije nekoliko sezona bio kapiten i sigurno nije bez razloga izasao u javnost sa ovakvom pricom. S druge strane su ovi takozvani pljuvaci koji svaki potez uprave pljuju i osporavaju i govore da ova uprava samo krade pare. Pa mi da osvojimo Europa ligu oni bi rekli "da ova uprava nije ukrala pare mi bi osvojili Ligu prvaka". Za svaki potez krive upravu.
Ohladite malo i jedni i drugi ovim tjerate raju da idu sa foruma jer svaki dan je sve isto prepirka, svadja.
Da se razumijemo ja nemam nista protiv uprave cak stavise podrzavam je (ali nikada necu opravdavati lose poteze za klub) jer cinjenica je da su oni u zadnjih 10-15 godina jedini zapoceli konkretne radove na stadionu i nemojte govoriti da su sve uradili od nasih para pa sto se niko prije njih nije sjetio da od nasih para urade stadion? Jos jedna cinjenica je da imaju greski u sportskom dijelu, ali ko radi taj i grijesi pa nemozes ocekivati da je na sve strane brilijantno.
Sto se tice generalnog sponozora neki napadaju kako nemogu naci GS-a, a najveci klub u BiH, pa i Barcelona je jedan od najvecih klubova u svijetu, a prije nekoliko godina nisu imali generalnog sponzora i to ne samo jednu sezonu nego 3-4, jer ne treba mjesto na dresu prodavati posto-zasto sve ima svoju cijenu.
@starigrad svaka ti je na mjestu.
Ohladite malo i jedni i drugi ovim tjerate raju da idu sa foruma jer svaki dan je sve isto prepirka, svadja.
Da se razumijemo ja nemam nista protiv uprave cak stavise podrzavam je (ali nikada necu opravdavati lose poteze za klub) jer cinjenica je da su oni u zadnjih 10-15 godina jedini zapoceli konkretne radove na stadionu i nemojte govoriti da su sve uradili od nasih para pa sto se niko prije njih nije sjetio da od nasih para urade stadion? Jos jedna cinjenica je da imaju greski u sportskom dijelu, ali ko radi taj i grijesi pa nemozes ocekivati da je na sve strane brilijantno.
Sto se tice generalnog sponozora neki napadaju kako nemogu naci GS-a, a najveci klub u BiH, pa i Barcelona je jedan od najvecih klubova u svijetu, a prije nekoliko godina nisu imali generalnog sponzora i to ne samo jednu sezonu nego 3-4, jer ne treba mjesto na dresu prodavati posto-zasto sve ima svoju cijenu.
@starigrad svaka ti je na mjestu.
Posjeta nikad bolja koliko se može vidjeti,cak nam i region zavidi,i mislim da je to sasvim dovoljna ocjena obostranog odnosa i respekta!amazon je napisao/la:Znaci po toj logici mi ovdje ne smijemo raspravljati o igracima, ugovorima, nego zaBoga neka idu na sud. Pa nismo mi retardi znamo da ce ici na sud, ali imamo pravo komentarisati. Cim se desi nesto dolazi 5 pametnjakovica da pisu sve kontra toga, da nazivaju bivse igrace i uposlenike kluba debilima i to se odobrava. Malo ohladite cim neko nesto napise sto se ne svidja nekome iz uprave dolaze s 5 acc da truju temu.
- amazon
- Kontakt:
Ljudi se uclanuju u klub i kupuju godisnje zbog Zelje a ne zbog uprave. Ne znam kako to do sad niste shvatili. Uprava se ponasa prema bivsim trenerima, igracima, kao da su stoka. To se ovdje odobrava i konstatno se pisu gadosti protiv bivsih igraca. Pa to nema u pick.i materinoj.dzabula je napisao/la:Posjeta nikad bolja koliko se može vidjeti,cak nam i region zavidi,i mislim da je to sasvim dovoljna ocjena obostranog odnosa i respekta!amazon je napisao/la:Znaci po toj logici mi ovdje ne smijemo raspravljati o igracima, ugovorima, nego zaBoga neka idu na sud. Pa nismo mi retardi znamo da ce ici na sud, ali imamo pravo komentarisati. Cim se desi nesto dolazi 5 pametnjakovica da pisu sve kontra toga, da nazivaju bivse igrace i uposlenike kluba debilima i to se odobrava. Malo ohladite cim neko nesto napise sto se ne svidja nekome iz uprave dolaze s 5 acc da truju temu.
I onda dode tamo neko da napise kako ovdje nema konstruktivne rasprave a to se ne citira kad se pisu gadosti. Nego kad npr hrasno nesto napise, dolazi odmah 10 acc da spama temu ne bi li se procitalo sta on pise. Pa vi isto kao da su ljudi blentavi. Ne vidim poentu prijetiti na forumu a kao sve znate ko je ko. Pa zaustavis ga na Grbavici i kazes u lice kad vec se bavis takvim stvarima. Mene libo ko je ko, a imam pravo da pisem sta mi kur.cu cejf i sta mislim.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:

Haj usput i vidi ima li istine za Jahica ti znas kako 100% provjeriti

1921'
- amazon
- Kontakt:
Gledaj statistike Bekricu i onda neko kaze Bekric pojma nema.
- zeljoooooooooo
Svaka čast, ovo je od neprocjenjive važnosti.starigrad je napisao/la:svaka cast plavoj naciji, prepoznao se momentum za iskorak. nadam se da ce sportski rezultati, adekvatno, propratiti ove stvari.carsijaba je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/svaka-cast-zelj ... iji/21672/
Pokazuje koliko su ljudi primijetili pozitivne vjetrove u klubu, ALI i obaveza klubu da se na sportskom planu oduži navijačima!
Šta ćeš jbg, imaju informacije da Lendrić i Stevanović idu u juniore, jutros imaš info da će Bogićević pričati o duplim ugovorima i novcu koji se daje ispod stola... na kraju ništa od toga, a oni nastavljaju kao da se ništa nije desilo, još ih hvale da imaju ekskluzivne informacije, pa smo ustanovili da je i to laž, a to im daje krila da nastave... sve u svemu, tužno da ne može biti tužnije.starigrad je napisao/la:@muha, slazem se da pojedinci, ne da pretjeruju, nego ne znam kako ni nazvati mrznju, koja se ispoljava prema pojedincima iz uprave.
Mene optužuju da koristim duple nickove, i to oni za koje svi znamo da rade upravo to, a niko ne reaguje. Plus što znamo da su recimo HausMan i amazon ista osoba. Sve ovo traje dugo, predugo i ja ću prvi vrlo brzo odustati. Želim da pišem o Želji, o utakmicama, igračima, treneru, ali sve se to konstantno minira.
Postovi se brišu uz duple aršine, dozvoljava se očigledno širenje laži, ne znam koji je smisao svega toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Poslije Bevaba i Pozdera, prema ovoj statistici, naš najlošiji igrač na terenu. Jedino ako isto ti i ja ne tumačimo ocjene?amazon je napisao/la:Gledaj statistike Bekricu i onda neko kaze Bekric pojma nema.
- zeljoooooooooo
https://www.you,tube.com/watch?v=hATcLLEspTk
Slo-slo-sloboodo....
Slo-slo-sloboodo....
- zeljoooooooooo
Slažem se da nema razloga mijenjati i da je sa Širokim izgledalo močno.
Ali naša i Kostićeva snaga i jeste u nepredvidljivosti, što definitivno može biti plus.
Možda bih jedino Bevaba ostavio na klupi, svi ostali u kost.
Ali naša i Kostićeva snaga i jeste u nepredvidljivosti, što definitivno može biti plus.
Možda bih jedino Bevaba ostavio na klupi, svi ostali u kost.
Imas mahsuz selam od druga Emira LAZOVE.....Hrasno1921 je napisao/la: I usput da poselamim malog Emira klupskog PR.-a koji se junacki trudi po forumima da sacuva ugled onih koji ga placaju, do jucer je bio volonter a odnedavno je i na platnom spisku

Vecina vas imate Emirov FB profil pa mozete i vidjeti sve komentare.....
Sto se tice Sanela Jahica , to bi mu bio treci klub u jednoj godini? Tacnije treci ugovor i ako za nas jos nije nastupio ne znam da li se to racuna...Uglavnom u jednoj kalendarskoj godini igrac ne smije biti u 3 razlicita kluba..sori ako grijesim 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- plavousrcu
- Kontakt:
U pravu si ako se nesto nije promijenilo. U kalendarskoj godini se nije moglo nastupati za tri kluba. Samo dobro si napisao, ko zna racunali se ako za jedan od klubova nije upisao nastup.Merhaba je napisao/la:Sto se tice Sanela Jahica , to bi mu bio treci klub u jednoj godini? Tacnije treci ugovor i ako za nas jos nije nastupio ne znam da li se to racuna...Uglavnom u jednoj kalendarskoj godini igrac ne smije biti u 3 razlicita kluba..sori ako grijesim
- amazon
- Kontakt:
On za nas nije imao nijedan nastup. To se mislim ne racuna , samo s nastupom, mozda grijesim.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 08 avg 2016, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i mene to kopka , ali da je to tako zar ne bih igraci `varali` odnosno dodje u neki klub , trenira sa njima mjesec,dva mozda uzme platu,dvije mozda cak i nesto para na ruke a u sustini ceka neku drugu ponudu i ode hladno? Iskreno nema logikeamazon je napisao/la:On za nas nije imao nijedan nastup. To se mislim ne racuna samo s nastupom, mozda grijesim.

Usput , vidio sam da neki tako crno razmisljaju da su cak dosli do zakljucka da Jahic nikako nema ugovor sa nama

Zadnja izmjena: Merhaba, dana/u 08 avg 2016, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Halo Njemačka, može li se šta slagati?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- amazon
- Kontakt:
Moras uzeti u obzir da se to ne radi nigdje, i da nijedan normalan igrac a ni klub to sebi nece dopustiti. To sto se kod nas desavalo oko igraca je nevidjeno, zato smo sumnjicavi oko svega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.