Ne znam nisam gledo,mozda i je mozda i nije.A jesu li bila zadnja 2 na Pecari kad su igrali Široki i zrinjskijohnnyyK je napisao/la:Jeli bio penal ?Strob1996 je napisao/la:Je ali kad su gubili 3-0Zed98 je napisao/la:Pa i Olimpic je imao penal

Ne znam nisam gledo,mozda i je mozda i nije.A jesu li bila zadnja 2 na Pecari kad su igrali Široki i zrinjskijohnnyyK je napisao/la:Jeli bio penal ?Strob1996 je napisao/la:Je ali kad su gubili 3-0Zed98 je napisao/la:Pa i Olimpic je imao penal
u srijedu, i da bit će opet izmišljeni penal, nije da nismo naviklijohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
Ma niste vi ni na šta navikli,polako postajete dosadni sa stalnim kukanjemKingJamesMVP je napisao/la:u srijedu, i da bit će opet izmišljeni penal, nije da nismo naviklijohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
Nema veze nista sa utakmicom protiv olimpika,nego te pitam za zadnja 2 penala za zrinjski na Pecari.Jesu li pravedno dosuđeni?I da, ne bi me iznenadilo da i u sridu bude nesto takojohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
Prvi penal je bio kad smo nizborili europu,ovaj drugi nije bio u 3 mjesecu,al golemo vec trazite opravdanja za moguci neuspjeh prekosutra.Strob1996 je napisao/la:Nema veze nista sa utakmicom protiv olimpika,nego te pitam za zadnja 2 penala za zrinjski na Pecari.Jesu li pravedno dosuđeni?I da, ne bi me iznenadilo da i u sridu bude nesto takojohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
Samo pitam...KingJamesMVP je napisao/la:johnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
u srijedu, i da bit će opet izmišljeni penal, nije da nismo navikli[/quote]
Strob1996 je napisao/la:Nema veze nista sa utakmicom protiv olimpika,nego te pitam za zadnja 2 penala za zrinjski na Pecari.Jesu li pravedno dosuđeni?I da, ne bi me iznenadilo da i u sridu bude nesto tako
Aha kako da nije bioGradKamena1 je napisao/la:Prvi penal je bio kad smo nizborili europu,ovaj drugi nije bio u 3 mjesecu,al golemo vec trazite opravdanja za moguci neuspjeh prekosutra.Strob1996 je napisao/la:Nema veze nista sa utakmicom protiv olimpika,nego te pitam za zadnja 2 penala za zrinjski na Pecari.Jesu li pravedno dosuđeni?I da, ne bi me iznenadilo da i u sridu bude nesto takojohnnyyK je napisao/la:Ima li to veze sa utakmicom u subotu, ili samo insinuiraš da ćemo u subotu vidjeti nepostojeći penal za Zrinjski, ne razumijem...
Vidio sam 15 puta,i ja bi zavrsio da je bio penal za nasGradKamena1 je napisao/la:Slobodno ti uzmi pa gledaj ,kontakt bio vas naivan ispo,ako je bio uvjeren da je nemoze uhvatit sto ga nije pustio,sto se mene tice ja zavrsio oko tih penala,nemozes to vise mjenjat.
Vidimo se u srijedu,imam osjecaj sa ovaj put nece bit vele golova.
Mi mu bas nebi trebali u srijedu zvizdat kakav god da je igro...Android je napisao/la:Jadan Crnov u srijedu, zvizdat ce mu i sa jedne i sa druge strane![]()
![]()
Sto se mene tice, remi odlican, realno imamo ekipu za sredinu tablice, ali eto, polazem nade u Branu da ce ih malo dignuti, ovo nije obicna utakmica. Loncar od prve minute mora krenuti, ostalo me ne zanima
...
Pustite to sudjenje, nadajmo se da ce sve proci u najboljem redu, susjedi dobrodosli na Pecaru
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Combattente87, laszlo, N3R3D i 20 gostiju.