Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
W33 je jedno vrijeme u Secretu pokaziva da moze protiv Miraclea i da moze igrati na njegovom lvl-u, pogotovo kad bi dobio Invokera i WR, ili njegov signature hero Meepo, DC nisam gleda tako da ne mogu komentirat, nazalost igrali su u ovoj drugoj skupini sta mi je malo prekasno, a sviđa mi se roster, pogotovo Reso koji mi je jedan od omiljenih igraca. Mislim da nema nitko drugi tko je ravan njemu na midu. Meni osobno od ovih mlađih se sviđa Ramzes666 i mislim da je ogromna karijera isprid njega, steta samo sta je otisa iz Empirea u novi VP.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
DC igrao super ali tek sada počinje turnir.
Ja vam garantujem nakon milion sati twitcha što sam gledao da su RTZ i Miracle dva najbolja igrača van Kineza kojih ne ubrajam jer oni streamuju na panda.tv. Seret je potpisao ugovor sa pandom tako da i njihovi igrači tu stream. Znamo da je rtz rekao da neće nikas više stream na twitchu.
Ja nisam sekunde ubjeđen da će OG uzeti ovo. Mislim da je EG kvalitetniji od njih na tri meča.
Priča se da i u Secretu ima internih problema a ona druga partija vs liquid je sumnjiva bila. Respekt za NAVI ali bolje na njih nego na LGD.
Pisao bih duži tekst ali ne da mi se na mobitelu. Jedva čekam sutra.
Its a disasteeeeerrrrrrrr
Ja vam garantujem nakon milion sati twitcha što sam gledao da su RTZ i Miracle dva najbolja igrača van Kineza kojih ne ubrajam jer oni streamuju na panda.tv. Seret je potpisao ugovor sa pandom tako da i njihovi igrači tu stream. Znamo da je rtz rekao da neće nikas više stream na twitchu.
Ja nisam sekunde ubjeđen da će OG uzeti ovo. Mislim da je EG kvalitetniji od njih na tri meča.
Priča se da i u Secretu ima internih problema a ona druga partija vs liquid je sumnjiva bila. Respekt za NAVI ali bolje na njih nego na LGD.
Pisao bih duži tekst ali ne da mi se na mobitelu. Jedva čekam sutra.
Its a disasteeeeerrrrrrrr
Ne bih se slozio da je RTZ uz miraclea najbolji, mozda onaj rtz sa pocetka karijere koji je promijenio mid, ali ne ovaj danas sigurno, ocigledno ima problema sa samopouzdanjem trenutno a i mora promijeniti stil igre ako hoce mid da igra, ocigledno je previse greedy.
A sto se mene tice samo je jedan covjek u doti trenutno na nivou Miraclea, a to je Maybe, kako je covjek igrao na manila majoru to je nevjerovatno bilo, gpm je imao daleko veci od svakoga, ali njegov trenutno problem najveci je sto su u lgdu vjerovatno najslabiji supporti od svih vrhunskih kineskih ekipa, posebno trenutno kad je banana uskocio a MMY odavno ne ulijeva povjerenje, ali ih Maybe vadi svaki mec, on je rekao bih kineski Miracle.
Uz njih dvojicu mora se spomenut Krit, koji je za mene najbolji support, cak iz OG-a pa i miracle to kaze da im je on zapravo najbolji igrac, on pravi toliko razliku svojim early game roamom, da se ni jedan support ne moze usporedit sa njim, naravno da tu uvijek pomaze odlican drafta Fly-a.
A sto se mene tice samo je jedan covjek u doti trenutno na nivou Miraclea, a to je Maybe, kako je covjek igrao na manila majoru to je nevjerovatno bilo, gpm je imao daleko veci od svakoga, ali njegov trenutno problem najveci je sto su u lgdu vjerovatno najslabiji supporti od svih vrhunskih kineskih ekipa, posebno trenutno kad je banana uskocio a MMY odavno ne ulijeva povjerenje, ali ih Maybe vadi svaki mec, on je rekao bih kineski Miracle.
Uz njih dvojicu mora se spomenut Krit, koji je za mene najbolji support, cak iz OG-a pa i miracle to kaze da im je on zapravo najbolji igrac, on pravi toliko razliku svojim early game roamom, da se ni jedan support ne moze usporedit sa njim, naravno da tu uvijek pomaze odlican drafta Fly-a.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

za @neutrala jedna slika
Kad sam bio u Splitu na dota pit malo sam prica sa flyem i on je spominja kako je crit najbolji sup sa kojim je igra. Inace najkul lik od svih je swindlez lik je bez problema odvojio 5-10 min i prica sa nama 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Volio bih i ja posjetiti split ako i sljedece godine tamo bude turnir, kako je prisustvovat turniru de malo to iz prve ruke ispricaj ?Tritolone je napisao/la:Kad sam bio u Splitu na dota pit malo sam prica sa flyem i on je spominja kako je crit najbolji sup sa kojim je igra. Inace najkul lik od svih je swindlez lik je bez problema odvojio 5-10 min i prica sa nama
Preskupe cijene su bile u Splitu, ali svaka čast što si to posjetio, baš je ekstra bilo.
Ja bi se derao NOTICE ME SENPAI

Notice me na twitter jednom i mnogi dota igrači su mi replicirali što je pure epicness.
Maybe je oderao Manillu i mislim da se jedan igrač zaboravlja iako mi je top 3 najodvratnijih, a to je Sumail. Ja sam siguran da Secret ima normalnog mid playera umjesto born safelanera dobijali bi sve redom. Pieliedie je OP support, njegov perfomans sa Lion-om je lvl Misery.
Ja bi se derao NOTICE ME SENPAI
Notice me na twitter jednom i mnogi dota igrači su mi replicirali što je pure epicness.
Maybe je oderao Manillu i mislim da se jedan igrač zaboravlja iako mi je top 3 najodvratnijih, a to je Sumail. Ja sam siguran da Secret ima normalnog mid playera umjesto born safelanera dobijali bi sve redom. Pieliedie je OP support, njegov perfomans sa Lion-om je lvl Misery.
100 kn je bila ulaznica za 2 dana a sa tribina si moga uhvatit sliku sa svima, svi su bili pristupacni, i igraci i casteri. Definitivno najbolji osjecaj kad je Navi igra sa Secretom, zvonilo cijelom arenom navi navi
i Dendi je totalni bog, sat vremena je staja i potpisiva autograme i slika se.
Mislim da su rekli da ce bit i iduce godine.
Moram se pohvalit, uhvatia sam sliku sa Notailom i Miraclom i to sasvim slucajno, taman kad sam isa kuci
Moram se pohvalit, uhvatia sam sliku sa Notailom i Miraclom i to sasvim slucajno, taman kad sam isa kuci
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pa i nije skupo onda za dva dana 100 kn to je nekih 20-25 km, isplatilo bi se vidjet uzivo dendija 
Koliko starije? De baci konfu, pa da ti proberemo nešto.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nesto starije da se duze vremena igra ? Neki RPG ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Samo 100kn, pa kada sam gledao cijenu ulaznica onlajn pisalo je mnogo više. Očigledno sam gledao gdje ne trebaTritolone je napisao/la:100 kn je bila ulaznica za 2 dana a sa tribina si moga uhvatit sliku sa svima, svi su bili pristupacni, i igraci i casteri. Definitivno najbolji osjecaj kad je Navi igra sa Secretom, zvonilo cijelom arenom navi navii Dendi je totalni bog, sat vremena je staja i potpisiva autograme i slika se.
Koje sam sreće...
Nego hype boys:
Bolja je ova
Odlična je, ali Fwosh best song je svakako:
Koja drama na redditu, ili drama oko 2GD. Ali mousesports logo
I Universe-Aui songs su super
PS: Bolje da s Aui-a stavili offlane nego Sam-a koji je worst igrač kojeg sam gledao u pro doti. Za njega je xmike Mikasa
jel ovaj voditelj bio i na DOTA turniruTritolone je napisao/la:Kad sam bio u Splitu na dota pit malo sam prica sa flyem i on je spominja kako je crit najbolji sup sa kojim je igra. Inace najkul lik od svih je swindlez lik je bez problema odvojio 5-10 min i prica sa nama
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Igra li ko fantasy na compendiumu, danas sam stavio 4 igraca og u fantasy team, srebreni miracle
ne mogu pogrijesit
miki_92 je napisao/la: jel ovaj voditelj bio i na DOTA turniru![]()
[youtube][/youtube]
Hahahaha je, je. Lik je cirkus zivi, tribine su crkavale od smija kad je dosa predstavljat timove.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ako upadnem na dotu i dadnem predictions frend mi neće moći upasti na svoj jer ne zna šifru 
Ode mi compendium džabe, ostaću 40 lvl ili 50, nema veze ionako je gratis bio.
[youtube][/youtube]
Best ever od prošle godine. Ali ovo je tako obviously bilo. AA ulti i ES ulti, smiješno, ovo je bio YOLO roshan.
Kako volim ove godine kombinaciju komentatora, Owen aka ODPIXEL sa Draskyl, te tamo kao analitičar Wagamama
PS: Prošle gone allstar meč i Dendi u Pudge kostimu, PERFEKCIJA, ja sam se naježio kada je Puppey rekao it's nice to stand by Dendi.
PS2: Dendi prošle godine zabranili u Splitu na afterparty radi dress code-a? Mislim da se obukao kao tigar
Ode mi compendium džabe, ostaću 40 lvl ili 50, nema veze ionako je gratis bio.
[youtube][/youtube]
Best ever od prošle godine. Ali ovo je tako obviously bilo. AA ulti i ES ulti, smiješno, ovo je bio YOLO roshan.
Kako volim ove godine kombinaciju komentatora, Owen aka ODPIXEL sa Draskyl, te tamo kao analitičar Wagamama
PS: Prošle gone allstar meč i Dendi u Pudge kostimu, PERFEKCIJA, ja sam se naježio kada je Puppey rekao it's nice to stand by Dendi.
PS2: Dendi prošle godine zabranili u Splitu na afterparty radi dress code-a? Mislim da se obukao kao tigar
Jes lijepo izgledo 6 million dollar slam, ali ovo je cdec iz ocaja pokusao, i zbog toga ne moze nikako u rang ono million dollar coil i 0.0 cd na tpu, mislim da se takav play koji je odlucio pobjednika u grand finalu vise nikad nece pogodit, bukvalno 0.0 dendiju ostalo na tpu i uspije prekinut s4, da se dendi vratio sa aegisom pobio bi sviju vjerovatno
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
i3 3.30 ghzuNbx je napisao/la:Koliko starije? De baci konfu, pa da ti proberemo nešto.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nesto starije da se duze vremena igra ? Neki RPG ?
6gb rama ddr3 660mhz
ati hd 6670 1gb
et ukratko
Pocinje uvod za international, Gaben u japankama 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.