Drago mi je što Roy ne da Torrketa, Gerrarda i Mascha

Treba vjerovati Roy-u, dovest će on prave igrače za Liverpool

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
neki kazu 5,a neki 6 sto je po meni premalo kad uzmemo u obzir kako se krecu danasnje cjene i da mu je ugovor 2012 isticoTorres Da Killa.!. je napisao/la:Znal se koliko smo para dobili za Benayona?
Ovo mi se sviđaPhill Jackson je napisao/la:Roy Hodgson wants Ashley Young to lead Anfield revival
ja bi vise milnera volio koji je nas navijac,a i moze na svakoj mogucoj poziciji u vezi igrat i kompletan je igrac ko gerrard,al mozemo samo sanjat i o njemu i youngu ako ne dobijemo nove vlasnike,,a i znamo kako su nenormalni ovi engleski klubovi i da debelo precjenjuju svoje igrace..drenthe bi nam dobro doso,moze igrat i beka i krilo,jak je i eksplozivan pa bi mu po nekoj logici odgovaro premiership,a i dobar je jaran s babelom pa ga mozda i on uspije nagovoritOTNYS_YNWA je napisao/la:Ovo mi se sviđaPhill Jackson je napisao/la:Roy Hodgson wants Ashley Young to lead Anfield revival
![]()
BTW: Sretno u L.A-u Phille
Zadovoljava te Grkreds je napisao/la:A šta bi ti Vidić,Terry,Pique,Lucio...budi sretan što imamo i ovu 4.LFC_LAVOV je napisao/la:Ali kakva 4 stopera imamo, ja sam svakako za dovodjenje jos jednom (Carrra, Agerr , Skrtel ,Grk )
Ponoviću...LFC_LAVOV je napisao/la:Zadovoljava te Grkreds je napisao/la:A šta bi ti Vidić,Terry,Pique,Lucio...budi sretan što imamo i ovu 4.LFC_LAVOV je napisao/la:Ali kakva 4 stopera imamo, ja sam svakako za dovodjenje jos jednom (Carrra, Agerr , Skrtel ,Grk )
coentrao je u benfici fucile u portuAdmir_Sa je napisao/la:Ima onaj bek lijevi iz Urugvaja Fusile. Meni se pravo svidio i mislim da bi bio dobra opcija za Liverpool. Jel u Portu isto igra onaj lijevi bek Portugala Contreao? Ako igra onda bi trebali zaganjati Fusilea, sta ce im dva lijeva beka
odakle ti to da je on navijac liverpoola, koliko znam on vise gotivi liverpool od man utd sto je logicno jer je on dijete leedsa, a poznato je koliko je rivalstvo između ta dva kluba, roy ce sigurno dovesti nekoliko engleza, a to sigurno nece biti ni milner ni young, jer kaos to si rekao, villa ce za njih traziti previse love, ne znam kakva je situacija oko colea, dali je vec gdje presao, ako nije trebalo bi ga pokusati dovesti u liverpool, prodati benayouna plavcima, a dovesti colea džaba, a ovaj je mlađi a i englez, sto nam treba, previse dobro da bi se desiloPhill Jackson je napisao/la:ja bi vise milnera volio koji je nas navijac,a i moze na svakoj mogucoj poziciji u vezi igrat i kompletan je igrac ko gerrard,al mozemo samo sanjat i o njemu i youngu ako ne dobijemo nove vlasnike,,a i znamo kako su nenormalni ovi engleski klubovi i da debelo precjenjuju svoje igrace..drenthe bi nam dobro doso,moze igrat i beka i krilo,jak je i eksplozivan pa bi mu po nekoj logici odgovaro premiership,a i dobar je jaran s babelom pa ga mozda i on uspije nagovoritOTNYS_YNWA je napisao/la:Ovo mi se sviđaPhill Jackson je napisao/la:Roy Hodgson wants Ashley Young to lead Anfield revival
![]()
BTW: Sretno u L.A-u Phille![]()
i nisam taj bjeli phill nego kolumbijska senzacija
taylor moze igrati i desnog beka, i ne bi ga bilo lose dovestiPhill Jackson je napisao/la:woy je prico o onom pravilu o domacim igracima tako da vjerovatno mozemo jednog il dvojicu domacih igraca ocekivat,spominje se steven taylor stoper newcastla za nekih 5 miliona zato sto mu na godinu istice ugovor,,24 godine ima i preko 20 nastupa za mladu reprezentaciju u kojoj je i kapiten bio,,ja ga gotivim od onda kad je pickonju ronalda syebo
New Liverpool boss Roy Hodgson is weighing up making a move for Ivory Coast star Gervinho
He is considering making a bid for the Lille man, though the French club will have to lower their asking price of £10m.
Hodgson would not be willing to pay more than £8m for the 23-year-old, who cost Lille £6.5m just a year ago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.