RIO 2016 - Košarka

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

let3
Kontakt:

Re: RIO 2016 - Košarka

Post Postao/la let3 » 08 avg 2016, 02:54

tuzlak1987 je napisao/la:
Jest samo sto su Spanci jedini narod na svijetu koji je do osamdesetih zivio u fasizmu, a fasizam pao 1945 :rol:
To kakvi su i kakva iskustva imamo sa njima u sportovima pitajte oceve i djedove :) Ja sam cuo od svojih i da su imali par velikih simuliranja u mecevima protiv Jugoslavije, u bivsoj ex yu su bili najomrazeniji protivnik, a Juanito je na Marakani dobio flasu u glavu jer je provocirao publiku. Tadasnji neko Busquets ili Ramos, uvijek su imali vecinu takvih..
Pa mi bosanci živimo u nacional- fašizmu najgore vrste i u 2016 - a nešto se smiješ špancima :crazy:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 avg 2016, 02:55

branimir85 je napisao/la:vratimo se loptanju ispod obruča,možda ih neki ne vole,ali većina voli gledati španjolce i špnjolske timove :)
Slažem se, nije ovo tema za takvu vrstu rasprave.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 avg 2016, 06:41

**** ove termine,nema teorije da svu kosarku odgledam

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 08 avg 2016, 08:18

El Babo i Planina, to je Hercegovina. :zviz: :kafa:

Koji je Aco luđak. :rol: :bow:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

VelaGooner
Kontakt:

Post Postao/la VelaGooner » 08 avg 2016, 10:31

Dajte snimak Hrvata.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 avg 2016, 11:15

Isplatilo se ostati budan :tokralju:
Nad tobom sunce najljepše sja

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 avg 2016, 11:18

slika
:tokralju:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 avg 2016, 11:18

Kawhi je napisao/la:Kakav rasizam i fašizam na ovoj temi. :tokralju: I to od ljudi koji se smatraju antifašistima. :tokralju:
Nevjerovatno. :roll: :puke: I to, ni manje ni vise, od pripadnika zaostalih balkanskih plemena... Da nije zalosno, bilo bi smjesno.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 avg 2016, 11:30

Dario lave! :tokralju: :tokralju:

Cestitke komsijama, borbeno i hrabro do kraja kao i uvijek. :clap:

Spanci kao i obicno nesto sporije ulaze u turnir, ali i dalje ih vidim kao sigurne osvajace medalje.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 avg 2016, 11:53

joj ovih ko fol liberala mahom navijača farse i penal madrida kao zgrožavaju se i čude pričama o špancima :lol:
ne postoji nepoštenija nacija u sportu od njih pod kapom nebeskom. italijani su za njih Djevica Marija...
njima je slađe dobiti na kvarno nego razbiti protivnika. takvi su u fudbalu, takvi su u košarci, takvi su u rukometu. naravno imaš i svjetlih primjera kao što je Rafa Nadal. da su bogdo svi kao On, ali nažalost nisu. što je šteta jer imaju strašan talenat i sve ostalo im ne treba i nije na čast.
kakvi su kao narod? to je nebitno za ovu temu, ali imam drugaricu koja deceniju živi sa njima.
ekstra su narod. vole druženje, humor, zabavu, slični po mentalitetu nama. malo such arogantni zbog istorije (vidio bi nas da smo držali 70 novog svijeta pod svojom vlašću), skloni euforiji kad se nešto lijepo desi, skloni histeriji kad se razočaraju (poznato možda?).
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 avg 2016, 12:14

Čestitke Hrvatskoj, svaka čast.

Preseravate sa tom pričom o zatucanim Balkancima. Španske košarkaše ne voli niko, gdje god da dođu ispraćeni su uz salve zvižduka, ne samo na Balkanu nego svugdje. U ekipi imaju dežurne evroligaške negativce u vidu Rudyja, Llulla, Navarra plus bijeli medvjed sa glumačkom akademijom Pau, Rubio... Vole provocirati, glumiti, udariti, vole pustiti tekmu i sebi naštimati rivala, sudije ih nerjetko baš ofirno poguraju.

Oni su majstori, kapa dole za sve što su osvojili, ali ko ljudi i sportiste su obične qarine.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

nacho
Kontakt:

Post Postao/la nacho » 08 avg 2016, 12:34

pinoglavi je napisao/la:Isplatilo se ostati budan :tokralju:
+1

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 avg 2016, 12:44

alan_kardec je napisao/la:Čestitke Hrvatskoj, svaka čast.

Preseravate sa tom pričom o zatucanim Balkancima. Španske košarkaše ne voli niko, gdje god da dođu ispraćeni su uz salve zvižduka, ne samo na Balkanu nego svugdje. U ekipi imaju dežurne evroligaške negativce u vidu Rudyja, Llulla, Navarra plus bijeli medvjed sa glumačkom akademijom Pau, Rubio... Vole provocirati, glumiti, udariti, vole pustiti tekmu i sebi naštimati rivala, sudije ih nerjetko baš ofirno poguraju.

Oni su majstori, kapa dole za sve što su osvojili, ali ko ljudi i sportiste su obične qarine.
Dobro Rudy, Navarro i Reyes, oni jesu fakat odratni glumom pocesto al sto Llull ? Gledam Real dosta cesto i nisam vidio bas nesto njegovih ciganluka.

Pau je meni licno najdrazi Euro kosarkas ikad kojeg sam imao gleadati priliku uzivo (nakon Drazena kojeg sam gledao na snimcima).

Shvatam da neko ne voli Spance al mi je smijesno da Balkanci izvlace njihov mentalitet kao neku izliku. Da neko npr napise da mu je Srbija kosarkaski mrska zbog Krstica aka bacaca stolica, Gurovica aka Draze, Saleta koji skace na svaku sudijsku odluku bio bi momentalno proglasen iskompleksiranim nacionalistom.

Glavni razlog ovolike mrznje prema Spaniji je njihova dominacija. Da nisu ovoliko dobri, ne bi niko od vas vidio to svo ponasanje njihovih igraca.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 avg 2016, 12:54

Kakva dominacija sa mrznjom, pisem vam oni i kada nisu dominirali bili su najomrazeniji u Jugoslaviji. Uvijek su u sportu od pamtivjeka bili prgavi, a ne samo ova generacija.

Sta to pricate o nama kao narodima ovdje? Pa mi smo ljudine, nema boljih naroda od nasih. Vi zbog rata u Jugoslaviji stvarate od nas cigane, a uopste to nismo. Pogotovo u Jugoslaviji se brinulo o tome da svaki sportista bude prvo covjek pa onda sve drugo.

[youtube][/youtube]
Evo primjera kada Josipovic poziva na tron Holyfielda nakon sto je ovaj diskvalifikovan kako bi mu pruzio podrsku jer je svjestan da je ovaj bolji.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 08 avg 2016, 13:11

Biramo vlast za koju znamo da ilegalno profitira preko nasih ledja, samo jer smo fasisticka ****. Manjine nemaju pravo da budu birane jer su tri plemena ipak superiornija vrsta. To je fasisticko drustvo. Jesam rekao da nam gradovi vrve od ulica najgore vrste fasista?
Ali bitno da vi znate Spance i njihov mentalitet znate u dusu jer vam je neki Rumunj u Barceloni na ekskurziji klepio 20 eura.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 avg 2016, 13:15

Kajzer10 je napisao/la:Biramo vlast za koju znamo da ilegalno profitira preko nasih ledja, samo jer smo fasisticka ****. Manjine nemaju pravo da budu birane jer su tri plemena ipak superiornija vrsta. To je fasisticko drustvo. Jesam rekao da nam gradovi vrve od ulica najgore vrste fasista?
Ali bitno da vi znate Spance i njihov mentalitet znate u dusu jer vam je neki Rumunj u Barceloni na ekskurziji klepio 20 eura.
Sve sta si napisao je tacno, sto ne mjenja cinjenicu da su cigani (8 godina licnog iskustva u radu sa njima) i da ih zapadna europa tako smatra
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 08 avg 2016, 13:30

nerminh74 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Biramo vlast za koju znamo da ilegalno profitira preko nasih ledja, samo jer smo fasisticka ****. Manjine nemaju pravo da budu birane jer su tri plemena ipak superiornija vrsta. To je fasisticko drustvo. Jesam rekao da nam gradovi vrve od ulica najgore vrste fasista?
Sve sta si napisao je tacno, sto ne mjenja cinjenicu da su cigani (8 godina licnog iskustva u radu sa njima) i da ih zapadna europa tako smatra
Joj covjeka, pa ako svi kazu da su cigani kao sportisti, cigani su.
Mi balkanci smo cigani inace, u mnogim sferama zivota. Kao sto Johnny Stulic kaze: " Mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti...
Medjutim, to nam ne daje zapravo da mi ne mozemo i ne smijemo komentarisati druge. Mi, kao sportisti smo gospoda za Spanske sportiste.

Tu drug ako navijas za Spaniju,odnosno neke spanske klubove, navijaj i dalje u to ne ulazimo, ali ne mozes ostalim koji su neutralni po pitanju Spanije i gledaju je sa strane, govoriti nesto sto mozda ti kao navijac ne vidis.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 avg 2016, 13:33

Ne znam jesul gori ovi Spanci sto navijaju za Real i Barcu pa brane Spance kao mater rodjenu ili ovi sto misle da si fasista ako napises da su Spanci cigani. Mozemo mi i o nama, balkancima, pricati nije problem, ali Spanci su cigani. I iskreno gotivim ih i cesto ih i podrzavam u mnogim sportovima sto ne mijenja cinjenicu da su cigani.
Nad tobom sunce najljepše sja

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 08 avg 2016, 13:35

Ne nevijam ni za Spaniju, ni za klube iz iste. Ok je navoditi sportske razloge zasto se navija protiv njih, ali navijati protiv nekog jer izgleda kao cigan, jer kao narod vole ukrasti, jer su prije 50 godina bili fasisti. O m f g :crazy:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 avg 2016, 13:40

Kajzer10 je napisao/la:Ne nevijam ni za Spaniju, ni za klube iz iste. Ok je navoditi sportske razloge zasto se navija protiv njih, ali navijati protiv nekog jer izgleda kao cigan, jer kao narod vole ukrasti, jer su prije 50 godina bili fasisti. O m f g :crazy:
90% ih ne smatra ciganima zbog toga već zbog stvari koje sam ja lijepo opisao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Ljetne olimpijske igre - Rio 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.