RIO 2016 - Tenis
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Tenis
Sto ovi Brazilci mrze Argentinu 

Kako god zavrsi ovaj mec ostaje zal za tim sto Del Potro nije bio zdrav tokom veceg perioda svoje karijere.Kakve smo aamo meceve mogli gledat,al jbg ni prvi ni zadnji kojeg su ujebale povrede
Ovo je Delpov maximum u ovom trenutku, strasna igra za njegove standarde nakon ovih bolnih godina. Servis ga nestvarno sluzi, greske je sveo na minimum i ako ne uzme ovaj set sada u drugom mu je prangija.
I cudi me da iz Djokerovog tima nisu uocili da Delpov backhand passing je ocajan. Napadi slajsom mu prave mnogo problema na tu stranu.
I cudi me da iz Djokerovog tima nisu uocili da Delpov backhand passing je ocajan. Napadi slajsom mu prave mnogo problema na tu stranu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Delpo je jedna kraljina, sjećam se kada je protiv Federera igrao finale US Opena 2009-te koliko je klepao forhende to je bilo strašno, čak mislim da je na tom meču povrijedio desno rame od udaraca i da je pauzirao neko vrijeme nakon toga 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni je Delpo ubjedljivo najdrazi igrac poslije Rogera. Strasan igrac i strasne predispozicije, ali su povrede ucinile svoje. Gotovo sam siguran da bi imao bar jos jednu GS titulu u svojim rukama.
Pa već 3. ili 4. put da Delpo uzima poen uz pomoć mreže. Jbt , 90% igrača bi nakon ovoga porazbijalo rekete. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sve isto. Vjerujem da bi DelPo bio Noletu ono što je Nadal Rođi. Kakvo smo tu rivalstvo izgubili. Andy jednostavno nije taj nivo.Federer17 je napisao/la:Meni je Delpo ubjedljivo najdrazi igrac poslije Rogera. Strasan igrac i strasne predispozicije, ali su povrede ucinile svoje. Gotovo sam siguran da bi imao bar jos jednu GS titulu u svojim rukama.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
a jbg covjek osamari loptu,nema sanse da ostane na njegovoj straniMaestro^^ je napisao/la:Pa već 3. ili 4. put da Delpo uzima poen uz pomoć mreže. Jbt , 90% igrača bi nakon ovoga porazbijalo rekete.

- KingJamesMVP
- Kontakt:
ajmo Delpo, uzmi ovaj set
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- legenda reala
- Kontakt:
Tri puta vrh mreze, Damir bi jbo majku i delpu i sudijiMaestro^^ je napisao/la:Pa već 3. ili 4. put da Delpo uzima poen uz pomoć mreže. Jbt , 90% igrača bi nakon ovog porazbijalo rekete.

Odlican tenis udara delpo ko lud
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Delpo na dopingu 

Ma kakvi forehandi majko

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Idemooo!
Kakav je ovo majstor, ne mogu prezaliti za sve ovo vrijeme bez njega... Bh totalno los, ne smije ni da potegne kao nekada, izgleda da postoji strah od povrede ponovo. Vidi se da tu nema ni meceva u rukama, ali i pored svega, strasna, strasna igra!
Kakav je ovo majstor, ne mogu prezaliti za sve ovo vrijeme bez njega... Bh totalno los, ne smije ni da potegne kao nekada, izgleda da postoji strah od povrede ponovo. Vidi se da tu nema ni meceva u rukama, ali i pored svega, strasna, strasna igra!
Strašno 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo je maximum trenutngo tenis svih igraca. Ako silujes daleko najboljeg igraca danasnjice, ne kuzim kako se moze bolje ? Ne kazem da ce ga dobiti, pricamo o prvom setu ! Delpov backhand je vecers sve osim ocajnog!bodi123 je napisao/la:Ovo je Delpov maximum u ovom trenutku, strasna igra za njegove standarde nakon ovih bolnih godina. Servis ga nestvarno sluzi, greske je sveo na minimum i ako ne uzme ovaj set sada u drugom mu je prangija.
Max Allegri
Gdje sam napisao da je Delpov BH ocajan?Mig_Mig je napisao/la:Ovo je maximum trenutngo tenis svih igraca. Ako silujes daleko najboljeg igraca danasnjice, ne kuzim kako se moze bolje ? Ne kazem da ce ga dobiti, pricamo o prvom setu ! Delpov backhand je vecers sve osim ocajnog!bodi123 je napisao/la:Ovo je Delpov maximum u ovom trenutku, strasna igra za njegove standarde nakon ovih bolnih godina. Servis ga nestvarno sluzi, greske je sveo na minimum i ako ne uzme ovaj set sada u drugom mu je prangija.
Samo servis ne smije stati, u njemu lezi kljuc citave njegove igre.
Koliko je on falio tenisu, pokazuje ovaj zadnji poen, a i cijeli mec. Passing, odnosi se na beckhend, mislim da je isuvise dobar, kad pogldas nacin na koji ga je dobio francuz na wimbl....
Max Allegri
- zeljoooooooooo
Nole preopušten, koketira sa publikom....
Da mu se ne obije o glavu?
Da mu se ne obije o glavu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.