RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Drugim rijecima, vole ukrast, prevarit i slagat vise neg ljeba se najest, a to valjda prilici ciganima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Umije nekad i tricu da pogodi al' dobro manje više je nebitan i nije mi baš plaho dragDANTES je napisao/la: pa bar to zna

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: RIO 2016 - Košarka
Tko bi prije mjesec dana pomislio da cemo pobijediti Spanjolsku na OISiamoNoi je napisao/la:Nakon Torina i u Riu nastavljamo sa odbacivanjem luzerstva.andro234 je napisao/la:Nadoknaditi -14 protiv Spanjolske![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: andro234, dana/u 08 avg 2016, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Što se tiče Španaca, prije svega izgledaju kao cigani (većina njih) kao drugo na terenima se ponašaju kao cigani, udaraju se, glume ma nema šta ne rade samo da ostvare svoj cilj, ja ih organski ne mogu ni u jednom sportu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
zbog ciganisanja rejesa, navara, rubija, rudija, gasola, zbog gubljenja utakmica da se naštima žrijeb, zbog nesportskog ponašanja...Kajzer10 je napisao/la:A zasto su Spanjolci cigani? Vidim to misljenje uglavnom prevladava na ovom forumu kad je u pitanju bilo koji sport. Evo, bas me zanima.
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dobro, prvo vidimo da momak gore ima informacije iz prve ruke. Sigurno zivi u SPaniji pa zna mentalitet njihovog drustva koji je kako on kaze jako sumnjiv.
Ovaj kaze da izgledaju kao cigani sa cime se ne slazem ali sve da i izgledaju, navijati protiv nekog zbog njihovog izgleda? Kakav retardizam.
Onda imamo i treceg koji je naveo negativne karakteristike pojedinaca (sto ja licno vidim i kod drugih ekipa) i trebali bi doci do zakljucka da dobar broj forumasa navija PROTIV svih spanskih selekcija zbog ciganisanja par kosarkasa.
Nisam ni ocekivao bolje odgovore.
Ovaj kaze da izgledaju kao cigani sa cime se ne slazem ali sve da i izgledaju, navijati protiv nekog zbog njihovog izgleda? Kakav retardizam.
Onda imamo i treceg koji je naveo negativne karakteristike pojedinaca (sto ja licno vidim i kod drugih ekipa) i trebali bi doci do zakljucka da dobar broj forumasa navija PROTIV svih spanskih selekcija zbog ciganisanja par kosarkasa.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 08 avg 2016, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I jer su lizali Franku pakas jos 35 godina nakon sto je Hitler riknoDANTES je napisao/la:zbog ciganisanja rejesa, navara, rubija, rudija, gasola, zbog gubljenja utakmica da se naštima žrijeb, zbog nesportskog ponašanja...Kajzer10 je napisao/la:A zasto su Spanjolci cigani? Vidim to misljenje uglavnom prevladava na ovom forumu kad je u pitanju bilo koji sport. Evo, bas me zanima.
![]()

Iskreno nema mi nista jace nego kad Balkanci nazivaju nekog drugog ciganima. Od nas nema goreg naroda na kugli zemaljskoj al prvi smo kad bilo kome trebamo naci neku manu.Kajzer10 je napisao/la:Dobro, prvo vidimo da momak gore ima informacije iz prve ruke. Sigurno zivi u SPaniji pa zna mentalitet njihovog drustva koji je kako on kaze jako sumnjiv.
Jesmo **** najveca ali smo dostojanstveniji sportisti 20 puta od njih.
Na osnovu sportskog ponasanja nema gorih od turaka.
Na osnovu sportskog ponasanja nema gorih od turaka.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Spanci imaju takav mentalitet da su svi hinje. Ne samo par pojedinaca u kosarci, kada ih malo stisnes onda su i velike kukavice i cmizdre ..
Ako mu treba da uspije nesto zabosti ce ti noz u ledja, uciniti ce sve da dodje do onog sto zeli.
Uz to su i fasisti i islamofobi.
Od 100 fudbalera njih 90 su gadovi.
Ako mu treba da uspije nesto zabosti ce ti noz u ledja, uciniti ce sve da dodje do onog sto zeli.
Uz to su i fasisti i islamofobi.
Od 100 fudbalera njih 90 su gadovi.
Kakav rasizam i fašizam na ovoj temi.
I to od ljudi koji se smatraju antifašistima. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa kakve odgovore ti hoćeš?Kajzer10 je napisao/la:Dobro, prvo vidimo da momak gore ima informacije iz prve ruke. Sigurno zivi u SPaniji pa zna mentalitet njihovog drustva koji je kako on kaze jako sumnjiv.
Naveli smo ti 5 primjera, izgled, mentalitet, ponašanje na terenu, @Dantes ti spomenuo košarkaše.
Da te ja pitam jesi li ti kad gledao prosječnu utakmicu španskog prvenstva i koliko tu udaranja i cigančenja ima? Da ne spominjem El Classico i pojedinačno Španjolske nogometaše...
O svemu možemo pričati al' o tome da Španci nisu mrzak narod e o tome mi nemojte ni ti ni bilo ko drugi

Kad vec ovo spomenu; jesil ti uopce svjestan kakvi smo mi Balkanci ustvari fasisti i sovinisti ? De samo zamisli da kod nas dolaze izbjeglice ko u Njemacku il Austriju. Pa mi bi hi potamanili u roku od mjesec dana, jedni s drugima zivjet ne mozemo a kamoli s kakvim strancima. Strasno je licemjerno da mi Balkanci ikome spocitavamo neke ljudske osobine. Od nas nema gorih, bar ne u ovoj europskoj kulturi.tuzlak1987 je napisao/la: Uz to su i fasisti i islamofobi.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Momci smirite se, navijamo za koga god oćemo, ja recimo navijam za Hrvate ali i za Srbe, želim obojima medalju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- legenda reala
- Kontakt:
A ti ko nisituzlak1987 je napisao/la: Uz to su i fasisti i islamofobi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa pogledajte samo španske sportiste. Uzmimo fudbal: Diego Costa, Sergio Busquets, Sergio Ramos, to se tuče, pljuje, svađa sa sudijama, na svaku se žali i prigovara. O košarci da ne pričam. Gasolova stenjanja su svjetski poznata, za sve se traži faul. Onda hinje Rudy, Llull, Reyes, nevjerovatno pogani ljudi. Idemo dalje, Fernando Alonso koji je vrhunac njihovog ciganluka. Mislim da u historiji formule 1 takav gurbet nije vozio, da tjeraš svoj tim da natjeraju drugog vozača da te pusti da prođeš iako ti ne možeš proći direktno na stazi, i to ne jednom. Također i ovi vozači u MotoGP, Lorenzo, Márquez, Pedrosa, vječito su neki incidenti, guranja, laktanja, svađe, odbijanje da se rukuju i slični potezi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest samo sto su Spanci jedini narod na svijetu koji je do osamdesetih zivio u fasizmu, a fasizam pao 1945Epidaurus je napisao/la:Kad vec ovo spomenu; jesil ti uopce svjestan kakvi smo mi Balkanci ustvari fasisti i sovinisti ? De samo zamisli da kod nas dolaze izbjeglice ko u Njemacku il Austriju. Pa mi bi hi potamanili u roku od mjesec dana, jedni s drugima zivjet ne mozemo a kamoli s kakvim strancima. Strasno je licemjerno da mi Balkanci ikome spocitavamo neke ljudske osobine. Od nas nema gorih, bar ne u ovoj europskoj kulturi.tuzlak1987 je napisao/la: Uz to su i fasisti i islamofobi.

To kakvi su i kakva iskustva imamo sa njima u sportovima pitajte oceve i djedove

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Francuskinje buzzerbeaterom dobiše Bjeloruskinje, odličan meč 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Epsano-fobia
u punom zamahu na ovoj temi
Kako ocajni odgovori se nude, kad ih se pita zašto neki prosjecan balkanac mrzi lojave špance
ko da su im španci otimali i karali trebe.
Ne znam koji vam je qrac da se time smarate u ove sitne sate
Ljudi mrze dominaciju, a Španija je godinama dominirala u sportovima. To je adekvatan odgovor.

Kako ocajni odgovori se nude, kad ih se pita zašto neki prosjecan balkanac mrzi lojave špance

Ne znam koji vam je qrac da se time smarate u ove sitne sate

Ljudi mrze dominaciju, a Španija je godinama dominirala u sportovima. To je adekvatan odgovor.
- branimir85
- Kontakt:
vratimo se loptanju ispod obruča,možda ih neki ne vole,ali većina voli gledati španjolce i špnjolske timove 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.