On Topic: Jedva cekam
Moderator/ica: admin
To ti je gledano u njemackoj oko 1% , jer u Njemackoj živi 83 miliona. A na Balkanu bi glasalo 90% ljudi za takve stranke , zato ne lupetaj.Genghis je napisao/la:Preko 750.000 nijemaca je glasalo za neo-nacisticku stranku, tako da polako ali sigurno se njihov uticaj u njemackoj siri, ali to nema veze sa sportom tako da o tome mozemo na nekom politickom forumu ili sl
Genghis je napisao/la:Preko 750.000 nijemaca je glasalo za neo-nacisticku stranku, tako da polako ali sigurno se njihov uticaj u njemackoj siri, ali to nema veze sa sportom tako da o tome mozemo na nekom politickom forumu ili sl
90% , to uzorak uzeo u svojoj familijiFk_zeljo_1921 je napisao/la:To ti je gledano u njemackoj oko 1% , jer u Njemackoj živi 83 miliona. A na Balkanu bi glasalo 90% ljudi za takve stranke , zato ne lupetaj.Genghis je napisao/la:Preko 750.000 nijemaca je glasalo za neo-nacisticku stranku, tako da polako ali sigurno se njihov uticaj u njemackoj siri, ali to nema veze sa sportom tako da o tome mozemo na nekom politickom forumu ili sl
Njemacka laganini uzima
a sta su pokazali vise od Argentine?Senator je napisao/la:Realno bi bilo da prođe Njemačka, ne samo sto ih simpatišem, nego su pokazali više na ovom SP od Argentine. Šanse su podjednake, skoro 50-50, uglavnom Ozil bi mogo poslati Gaučose kući
Blue_He4rt je napisao/la:Ccc koji papak je ovaj Maradona:
Bečki Kongres je napisao/la:Tarantula po imenu Ešef je prognozirala prekid utakmice između Njemačke i Argentine. Naime, kada su izvadili hranu iz posudica sa bojama argentinske, odnosno njemačke zastave, Ešef se iznervirao i sam ušao u terarij u kome je napravio džumbus. Stručnjaci su to protumačili na sljedeći način:"Velike su šanse da dođe do izgreda na terenu i tribinama stadiona na kome će se igrati četvrtfinalni duel između ovih dviju reprezentacija." Kako Ešef još nije pogriješio u svojim prognozama, vrlo je moguće da će se ostvariti ovakav scenario.
Taman sam glasao za pobjedu Njemačke kad vidjeh ovu sliku, molim moderatore da mi dopuste da ponovo glasam.HOPLIT je napisao/la:
VAMOS ARGENTINA!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.