Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
68
12%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 589

topnik1
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la topnik1 » 26 jul 2016, 13:26

Gdje je najbolje kupit igre za ps4? Gdje vi kupujete?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 26 jul 2016, 13:30

Unofficialpage je napisao/la:Može i za Nintendo, našao sam bio za windows phone ali nemam uređaj za to a emulator ne mogu naći. :D
http://www.emulator-zone.com
Ovdje imaš sve emulatore.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jul 2016, 16:30

Galion je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Može i za Nintendo, našao sam bio za windows phone ali nemam uređaj za to a emulator ne mogu naći. :D
Ova igra mi se sviđa https://www.microsoft.com/en-gb/store/p ... pp-details Zanemarite ovo age ranting :mrgreen:
Ali nemam windows phone i ne mogu na virtualboxu da instaliram neki win phone. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 26 jul 2016, 17:56

Unofficialpage je napisao/la:
Galion je napisao/la:
Ova igra mi se sviđa https://www.microsoft.com/en-gb/store/p ... pp-details Zanemarite ovo age ranting :mrgreen:
Ali nemam windows phone i ne mogu na virtualboxu da instaliram neki win phone. :mrgreen:
Pokémon FireRed Version za Game Boy Advance je meni dobra. Iz 2004. :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jul 2016, 18:13

Našao sam istu i za PC. Nije loša. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jul 2016, 19:06

Unofficialpage je napisao/la:Našao sam istu i za PC. Nije loša. :D
Ma skini emulator neki i raspucaj fire red il emerald pusti to :D

High

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 21:51

[youtube][/youtube]

Za stariju raju. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 avg 2016, 22:07

Nesto starije da se duze vremena igra ? Neki RPG ? :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2016, 22:30

topnik1 je napisao/la:Gdje je najbolje kupit igre za ps4? Gdje vi kupujete?
Gamestore i amazon. Ako si u Federaciji ili RS-u ode ti mnogo na poštarinu.

Vidio sam neki dan fifa 2016 za ps3 i ps4 10 eura, a nova 2017 je mesečini 69.90 eura.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 avg 2016, 17:20

Guardian + s1mple :bale:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 avg 2016, 21:17

slika

ono kad te yebe konekcija na mojojtv.

taman počeo derati guzove i onda ti ubije zelju za igranjem narednih 10 dana

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2016, 21:38

Gleda li iko t16???

Moj Secret u lower bracket vs LGD, GGGGGGGGG

Mnogi se žale na moja tv, a ja sam uzeo posebno sebi net od njih, a posebno telefon i tv. Iako je jedan modem, opet je konekcija max stabilna.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 avg 2016, 21:41

Neutral je napisao/la:Gleda li iko t16???

Moj Secret u lower bracket vs LGD, GGGGGGGGG

Mnogi se žale na moja tv, a ja sam uzeo posebno sebi net od njih, a posebno telefon i tv. Iako je jedan modem, opet je konekcija max stabilna.
Gledam ja, moj navi u lower bracket protiv liquida :facepalm: :facepalm: , a konto sam mogli bi top 4
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2016, 21:44

Navi je igrao odlično prije t16, ja sam mislio Puppey namjerno gubi mečeve da ne otkriva sve karte pred t16 kad tamo 9 poraza zaredom :D

RTZ i Pieliedie nešto igraju, ostali ništa. Sam je katastrofalan, Envy moj najdraži igrač je fEEd, a Puppey ima katastrofalne draftove. Ljudi se sprdaju po redditu oko Kunkke i donacije koje će dati ako Secret prođe LGD. Kako će to vlasnik Kemo prihvatiti, vilu im sredio ogromnu, bazen, sve to u Turskoj, a oni izgubili 2:0 od Fnatic-a...

EG klasičnu dotu igra, drugačiji pickovi, PJSalt nije bez razloga najbolji kapiten na doti. Izdvojio bih Kurokya kao odličnog kapitena.

OG dobar.

Ehome je najbolja ekipa.

Alliance je smiješan, pustio im EG da prođu, a jadni Jimmy ode LB.

20 miliona ukupni fond, koja dominacija i neki kažu LOL bolja igra.

[youtube][/youtube]

Ofirno :lol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 avg 2016, 21:53

Neutral je napisao/la:
Navi je igrao odlično prije t16, ja sam mislio Puppey namjerno gubi mečeve da ne otkriva sve karte pred t16 kad tamo 9 poraza zaredom :D

RTZ i Pieliedie nešto igraju, ostali ništa. Sam je katastrofalan, Envy moj najdraži igrač je fEEd, a Puppey ima katastrofalne draftove. Ljudi se sprdaju po redditu oko Kunkke i donacije koje će dati ako Secret prođe LGD. Kako će to vlasnik Kemo prihvatiti, vilu im sredio ogromnu, bazen, sve to u Turskoj, a oni izgubili 2:0 od Fnatic-a...

EG klasičnu dotu igra, drugačiji pickovi, PJSalt nije bez razloga najbolji kapiten na doti. Izdvojio bih Kurokya kao odličnog kapitena.

OG dobar.

Ehome je najbolja ekipa.

Alliance je smiješan, pustio im EG da prođu, a jadni Jimmy ode LB.

20 miliona ukupni fond, koja dominacija i neki kažu LOL bolja igra.

[youtube][/youtube]

Ofirno :lol:
Ma secret raspad, da su ostali u starom sastavu poslije majora u kini sad bi bili najveci favoriti al moro je puppey arteezya dovest **** ga on, i ja mislim ehome da je najbolji do sad, al OG uzima, kako se iznerviram svaki put protiv navija kad igraju kolko su bolji u tim fajtovima, razumiju se svi ne mozes vjerovat, perfektna koordinacija i pored svega toga jos Miracle koji je bog za dotu, sta covjek radi ne mozes vjerovat, predvidjam finale ehome og i onda 3-1 za orangutan ganju :mrgreen: , molim boga da navi sutra prodje pa da odigraju koji bo3 :beba: , kad oni ispadnu onda se nadam alliance da ce nesto uspjet zbog bulldonga prvenstveno :D

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2016, 21:57

Ja sam pratio Moonmeandera dok još nije bio tako popularan na twitchu. Kako mi je drag bio, ali kada je otišao iz complexitya u OG postao je ozbiljan i od tada ga ne mogu. Nije to to, zamisli Admiral Buldoga da postane ozbiljan, nema smisla. Čak je izbrisao onaj cover što je pjevao na youtube, kako je prejak bio.

Miracle je trebao igrati u Secretu, ali nije.

Glavni problem Secreta je mid pozicija. Vidi se da su Arthur i Jacky safelaneri i to ih koči. Svaki game koji su igrali Rtz je dobio lane, a svaki put kada je Envy igrao mid disaster je bio. Uspio je izgubiti sa DP koji je imao treći skill od Drow-a mid od NXY ASSASSINA....Šta ti imam više pričati.

Dong master je najjači lik, ali njihov problem je brzi raspad koji dožive, a i teamfight im nije tako kvalitetan. Donger izdominira svaki put. S4 je prejak igrač, ali i dalje limitirani hero pool u pro doti...Čekam da picka shamana mid, YOLO.

Kinezi su opasni, to su pokazali prošle godine.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 avg 2016, 22:01

Da cito sam to za miraclea a razlog sto nije je to sto su envy i puppey htjeli odmah odgovor a on im reko da sacekaju :rol: , a budale su mogle imat najboljeg igraca daleko al dobro ko je tad mogo znati da ce ovakav biti, a bulldog fkt vazda izdominira, svi ga smatraju za klauna :lol: , al je meni najbolji offlaner posebno uz ovaj pad universa zadnjih mjeseci, inace wings su mi pravo zanimljivi imaju cudnih pikova, al previse variraju

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2016, 22:06

Wings podsjeća na najbolju ekipu svih vremena C9, dakle mogu svakoga pobijediti i od svakoga izgubiti.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 avg 2016, 22:42

OG osvaja, Miracle je jednostavno na potpuno drugom lvlu od ostalih igraca. Ja se nebi cudio da Liquid ispadne protiv Na'vi-a, igra se bo1 a i kolaju price da su ovi posvađani do daske a Fata je poznat kao toxic igrac. Nebi mi uopce bilo krivo ni da MvP osvoji, ljudi se me osvojili na Dota pit-u u Splitu, ili Newbee pa da Hao pokaze da je jos uvijek totalni bog za Safe lane.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 avg 2016, 22:54

Miracle je upravo ono što treba svakom igraču dote, samopouzdanja da uletiš i kad si low totalno na HPu uz finu racunicu i pretpostavku da možeš uzeti kill, što se tiče mida Miracle moze ladno uništavati sa bilo kojim herojem, čak sam počeo primjenjivati neke njegove buildove ( recimo PA sa Armletom ) i dešavalo se da u više meceva baš često uzmem ultra kill, frajer je prosto klasa nevjerojavatna i stvar je sad dal ima iko na njegovom nivou, trenutno sumnjam stvarno

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.