Inače jako bitna vijest. Za profil ljudi golf II+čevljanovići+piva+džuma.kobe24 je napisao/la:Taj sarkazam je neki vid pobune ili kritike na ono sto se iz prilozenog vidi da je ponio?
Amel Tuka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Amel Tuka
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
neće mu odmoći, neće trčati sa njim u ruci 
nego našao sam konačno listu, amel nije u prvih 30 ove godine na 800m. elem biće dobro ako izbori ulazak u finale. biće tu jako bitno kakva će mu biti grupa u polufinalu, i u kojoj će trčati, posljednja bi bila dobra, tu se barem zna koje vrijeme je dovoljno!

nego našao sam konačno listu, amel nije u prvih 30 ove godine na 800m. elem biće dobro ako izbori ulazak u finale. biće tu jako bitno kakva će mu biti grupa u polufinalu, i u kojoj će trčati, posljednja bi bila dobra, tu se barem zna koje vrijeme je dovoljno!
Kad Amel trči?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
12.8. kvalifikacije
13.8. polufinale
15.8. finale
13.8. polufinale
15.8. finale
Imacemo prvu medalju na olimpijskim igrama .Hajmooo Amelee
u kojoj kvalifikacionoj grupi trci?
Hooop !BosnaSTL je napisao/la:Imacemo prvu medalju na olimpijskim igrama .Hajmooo Amelee
Pa hajde skoci vise

- Goalgetter
- Kontakt:
Bronza bi bila ogromna... Ali vidjecemo, prvo da se plasira u finale.
U koliko sati trci Amel?
S obzirom da je citava prica ove godine na fazon "sve sam podredio olimpijadi", ja ocekujem medalju, a ako podbaci, pa dobro, to i jest za nas tipicno...Goalgetter je napisao/la:Bronza bi bila ogromna... Ali vidjecemo, prvo da se plasira u finale.
Jbt Kosovo ima medalju, mi nemamo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Misljenja sam da ce da nas razocara kao i 99,9% sportista kojima pocnemo da vjerujemo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma opet će biti zadnji ili predzadnji do zadnjih 200m i onda će ubrzati ali neće moći puno toga uradit i bit' će četvrti i neće ni u finale otići.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Koliko god se samo pripremao za olimpijadu trebao je imati bolje rezultate tako da od njeg ocekujem maksimalno finale i to je to.
Trebao si ga ti savjetovati kako će da trči. Ipak si ti veliki stručnjak, a stručnjake treba da se sluša. Je.bo Amelovog trenera kad čovjek ništa ne zna. Ti ovdje na forumu gubiš vrijeme umjesto da si u Riu da budeš trener Amelu. Veliki minus za atletski savez BiH.Unofficialpage je napisao/la:Ma opet će biti zadnji ili predzadnji do zadnjih 200m i onda će ubrzati ali neće moći puno toga uradit i bit' će četvrti i neće ni u finale otići.

Ne moras biti sturcnjak da vidis da nema dobar rezultat ove godine ne moze on tek tako popraviti vrijeme za 2-3 sekunde i medalju osvojiti.arelinho je napisao/la:Trebao si ga ti savjetovati kako će da trči. Ipak si ti veliki stručnjak, a stručnjake treba da se sluša. Je.bo Amelovog trenera kad čovjek ništa ne zna. Ti ovdje na forumu gubiš vrijeme umjesto da si u Riu da budeš trener Amelu. Veliki minus za atletski savez BiH.Unofficialpage je napisao/la:Ma opet će biti zadnji ili predzadnji do zadnjih 200m i onda će ubrzati ali neće moći puno toga uradit i bit' će četvrti i neće ni u finale otići.![]()
Naravno da ne moraš za to biti stručnjak. Unofficialpage priča ovdje o tome kako će Amel trčati, a mi se ne trebamo petljati u to kako će on trčati. Za te stvari imaju treneri, a i takmičari. Oni znaju kako treba trčati.Ramsey16 je napisao/la:Ne moras biti sturcnjak da vidis da nema dobar rezultat ove godine ne moze on tek tako popraviti vrijeme za 2-3 sekunde i medalju osvojiti.arelinho je napisao/la:Trebao si ga ti savjetovati kako će da trči. Ipak si ti veliki stručnjak, a stručnjake treba da se sluša. Je.bo Amelovog trenera kad čovjek ništa ne zna. Ti ovdje na forumu gubiš vrijeme umjesto da si u Riu da budeš trener Amelu. Veliki minus za atletski savez BiH.Unofficialpage je napisao/la:Ma opet će biti zadnji ili predzadnji do zadnjih 200m i onda će ubrzati ali neće moći puno toga uradit i bit' će četvrti i neće ni u finale otići.![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda nisi čuo za šalu, ironiju...arelinho je napisao/la:Trebao si ga ti savjetovati kako će da trči. Ipak si ti veliki stručnjak, a stručnjake treba da se sluša. Je.bo Amelovog trenera kad čovjek ništa ne zna. Ti ovdje na forumu gubiš vrijeme umjesto da si u Riu da budeš trener Amelu. Veliki minus za atletski savez BiH.Unofficialpage je napisao/la:Ma opet će biti zadnji ili predzadnji do zadnjih 200m i onda će ubrzati ali neće moći puno toga uradit i bit' će četvrti i neće ni u finale otići.![]()
A već kad govoriš o tome, daleko lakše je da napraviš bolji rezultat ako si među 3-4 takmičara a ne među zadnjim jer onda imaš daleko teži put za probit se. Niti sam stručnjak niti to glumim a ovo što sam napisao se dešavalo u ove zadnje dvije godine.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
On da ima kapacitet da trči čitavu trku među prva 3-4 on bi to sigurno trčao. On pošto nema kapacitet odlučio se za ovu taktiku koja mu je donijela 3. mjesto na svjetskom prvenstvu. Vidiš da ipak to radi.Unofficialpage je napisao/la:Izgleda nisi čuo za šalu, ironiju...arelinho je napisao/la:Trebao si ga ti savjetovati kako će da trči. Ipak si ti veliki stručnjak, a stručnjake treba da se sluša. Je.bo Amelovog trenera kad čovjek ništa ne zna. Ti ovdje na forumu gubiš vrijeme umjesto da si u Riu da budeš trener Amelu. Veliki minus za atletski savez BiH.Unofficialpage je napisao/la:Ma opet će biti zadnji ili predzadnji do zadnjih 200m i onda će ubrzati ali neće moći puno toga uradit i bit' će četvrti i neće ni u finale otići.![]()
A već kad govoriš o tome, daleko lakše je da napraviš bolji rezultat ako si među 3-4 takmičara a ne među zadnjim jer onda imaš daleko teži put za probit se. Niti sam stručnjak niti to glumim a ovo što sam napisao se dešavalo u ove zadnje dvije godine.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima snage za to, u to sam 100% siguran, to radi čisto zbog taktike. Vidiš ga na kraju trke, svi crki on normalno hoda. Kad si među zadnjim blokiraju te, moraš prelaziti iz jedne trake u drugu, gubiš vrijeme.
Ali nebitno je šta mi ovdje pišemo, kao što kažeš ima trenera, kažu jedan od najboljih pa valjda ga taktički pripremi na najbolji mogući način. A naše je da navijamo, ljutimo, i slično.
Ali nebitno je šta mi ovdje pišemo, kao što kažeš ima trenera, kažu jedan od najboljih pa valjda ga taktički pripremi na najbolji mogući način. A naše je da navijamo, ljutimo, i slično.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma samo neka uđe u finale pa ćemo onda vidjeti, ko zna kakva će to trka biti, sve je moguće, nije to 100m da se otprilike sve zna. čisto sumnjam da će rudiša opet povući trku na nivo svjetskog rekorda ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.