FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzXHc
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzXHc » 07 avg 2016, 16:26

NjonjoVam je napisao/la:Odkad ja ovdje pisem da smo klub na nivou seljacke zadruge
Nijedne relevantne info ni o terminu tekme ni o tome ko odredjuje satnicu i jel klub fakat primoran da igra u ovim terminima
Klub ko mudo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba rastjerat sve jelde carko ;) sreća punimo stadion pa možemo pametovati o klubu :)
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 07 avg 2016, 17:12

TzXHc je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Odkad ja ovdje pisem da smo klub na nivou seljacke zadruge
Nijedne relevantne info ni o terminu tekme ni o tome ko odredjuje satnicu i jel klub fakat primoran da igra u ovim terminima
Klub ko mudo

Treba rastjerat sve jelde carko ;) sreća punimo stadion pa možemo pametovati o klubu :)
Ne treba tjerat nikog carko,nego napraviti klub klubom,kao svaki normalan klub.Zasto bi koga tjerali?Ssamo zelim da svi koji vode klub skontaju da klub cine sitnice koje zivot znače! :salut: :salut:
DRŽAVA TUZLA!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 07 avg 2016, 17:31

Klub ko mudo

Nije mi jasno kako ovo mozes napisati, ocito da ne znas kako izgleda kad jedne organizacija ne funkcionise.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 avg 2016, 17:46

Hocemo li se jednom prestati mijesati u organizaciju kluba i komentarisati iskljucivo teren igrace i trenera.
Ne postoji covjek ovdje koji moze izmjeniti bilo sta u praksi i da ne supljiramo.
Mene samo nervira (ako mogu tako reci)i pored svega do sada "mi"ili vecina velika misle da u klubu sjede laici i ludjaci i ne vide sta nedostaje.
Uprava se zabavila pukim prezivljavanjem i vadjenjem kluba iz gofana boli njih ku..rac za marketing i fan shop i stranicu.
Ljudi placaju dugove i pokusavaju uzeti evropu ili neki trofej da uzmu para od evrope i da prodisemo zato manite corave rasprave.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 avg 2016, 17:50

Ma ne možeš ti to dokazat. Bolje ignoriši, ušute se brže tako.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 07 avg 2016, 17:51

slana_krv je napisao/la:
Klub ko mudo

Nije mi jasno kako ovo mozes napisati, ocito da ne znas kako izgleda kad jedne organizacija ne funkcionise.
uskoro ćes shvatiti kako to izgleda kad nešto ne funkcioniše.Zvanična stranica ne radi,pogresne reklame postavljaju na stadion npr voda krista uopće nije uplatila reklamu a oni je postavili,prodaju više karti nego što ima mjesta na stadionu(pa ljudi koji su kupili kartu protiv Zelje ne mogu ući na stadion),igraju dnevne tekme a imaju reflektore,Odstampaju plakate za Vitez(3 kolo) na kojim pise da je tekma 2 kola,sitnih promjera je bezbroj zbog tvrdoglavosti i inata odgovornih.
Elem kako god sve je dobro dok smo prvi,ako tako ostane sve će biti krasno.
DRŽAVA TUZLA!!

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 07 avg 2016, 18:09

Izvinite na upadu, ali samo da se nadovezem na ovo sto se tice marketinga. Nisam mnogo bio upoznat sa Slobodom opcenito i sta se sve desavalo u Slobodi proslih godina. Ali koliko znam, bili ste u velikoj dubiozi, i da nije dosao Husic, vjerovatno bi otisli u stecaj. No helem, morate biti strpljivi, bitno je da se radi prema naprijed, da ne stojite u mjestu, i da ne idete silaznom putanjom. Sve ostalo ce doci s vremena na vrijeme, pa tako i plakati i svaka tekma pod reflektorima itd itd. Uskoro se nadam da ce vam se i istocna tribina poceti graditi pa da imate i vi komfor, a i mi vala :D jer i sam idem na gostovanja kad stignem. Jos jednom da vam se izvinem na upadu, ali eto. Nek pobjedi bolji u srijedu, a to su naravno plavi :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 avg 2016, 18:14

prije svega, marketing i transferi spadaju pod organizacija kluba i navijaci time ne bi trebali da se bave, naravno, to je duznost kluba, a ipak, uvijek komentarisemo transfere, koga cemo prodat', bla, bla, pa ako to komentarisemo, zasto ne bismo komentarisali i marketing, to su dupli standardi, zar ne.. e pa ne moze tako!

te stvari o kojima se diskutuje su 'sitnica', samo da ima volje da se to sredi, a iste ocigledno nema i to uopste nema nikakve veze s time cime se bave Azmir i Sasa! ne bi to uredjivali ni Azmir, ni Sasa, nego ljudi koji bi bili zaduzeni za to, njihovo bi bilo da to pokrenu i da placaju te ljude! ako je to zaista teret Azmiru i Sasi, onda mi je stvarno zao, jadni oni, u tom slucaju bolje da se ne bave ovim "nebitnim" stvarima..

ovakve stvari su usko povezane s navijacima, jer one zapravo i postoje zbog navijaca, ni zbog koga drugog, ne zbog igraca, ne zbog trenera, ne zbog predsjednika, a sa druge strane, x puta su bitnije za navijace od prodaje igrace, a ipak se ovdje o tome pise mnogo, shodno tome, ako cemo pricati o tome o cemu ne bismo trebali pricati, onda su to vise transferi igraca, nego marketing!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 07 avg 2016, 18:14

NjonjoVam je napisao/la: uskoro ćes shvatiti kako to izgleda kad nešto ne funkcioniše.Zvanična stranica ne radi,pogresne reklame postavljaju na stadion npr voda krista uopće nije uplatila reklamu a oni je postavili,prodaju više karti nego što ima mjesta na stadionu(pa ljudi koji su kupili kartu protiv Zelje ne mogu ući na stadion),igraju dnevne tekme a imaju reflektore,Odstampaju plakate za Vitez(3 kolo) na kojim pise da je tekma 2 kola,sitnih promjera je bezbroj zbog tvrdoglavosti i inata odgovornih.
Slazem se druze u potpunosti sa tobom. Samo ja se uvijek tu pitam, koliko mi stvarni budzet imamo. Bojim se da se stedi na personalu, a moguce da i ovi, kojima je to posao, nisu advekvatni i nisu strucnoscu potkovani. Mozda su i prezaposleni. Sve to steti imidzu kluba, ali s obzirom gdje smo bili, mislim da krivulja ide prema gore. Stvari koji si spomenuo, na njima itekako treba raditi :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 07 avg 2016, 18:24

NjonjoVam je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Klub ko mudo

uskoro ćes shvatiti kako to izgleda kad nešto ne funkcioniše.Zvanična stranica ne radi,pogresne reklame postavljaju na stadion npr voda krista uopće nije uplatila reklamu a oni je postavili,prodaju više karti nego što ima mjesta na stadionu(pa ljudi koji su kupili kartu protiv Zelje ne mogu ući na stadion),igraju dnevne tekme a imaju reflektore,Odstampaju plakate za Vitez(3 kolo) na kojim pise da je tekma 2 kola,sitnih promjera je bezbroj zbog tvrdoglavosti i inata odgovornih.
Nemam ja sta shvatiti, ja znam da razdvojim primarne od sekundarne stvari, je li ti stvarno vjerujes da bi ovim uspio privuci vise gledalaca ili nekog sponzora.... ovo ti je samo sminka za vecernji izlazak,... druze moj prvo napravis kucu, stvoris funkcionalne uslove za zivot, uvedes grijanje pa na kraju stavis fasadu. O ovom sto ti pise je samo ebena sminka. Azmir je uspjesan biznismen kada bude novca za fasadu, on ce pltiti marketinsku agenciju da mu uradi kampanju.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 07 avg 2016, 18:37

bgm ti jos vjerujes u čarobnjake :kafa: :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 avg 2016, 18:38

NjonjoVam je napisao/la:bgm ti jos vjerujes u čarobnjake :kafa: :kafa:
kao da tuljanima objasnjavas jarane

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 07 avg 2016, 18:41

Chinaglia je napisao/la:prije svega, marketing i transferi spadaju pod organizacija kluba i navijaci time ne bi trebali da se bave, naravno, to je duznost kluba, a ipak, uvijek komentarisemo transfere, koga cemo prodat', bla, bla, pa ako to komentarisemo, zasto ne bismo komentarisali i marketing, to su dupli standardi, zar ne.. e pa ne moze tako!

te stvari o kojima se diskutuje su 'sitnica', samo da ima volje da se to sredi, a iste ocigledno nema i to uopste nema nikakve veze s time cime se bave Azmir i Sasa! ne bi to uredjivali ni Azmir, ni Sasa, nego ljudi koji bi bili zaduzeni za to, njihovo bi bilo da to pokrenu i da placaju te ljude! ako je to zaista teret Azmiru i Sasi, onda mi je stvarno zao, jadni oni, u tom slucaju bolje da se ne bave ovim "nebitnim" stvarima..

ovakve stvari su usko povezane s navijacima, jer one zapravo i postoje zbog navijaca, ni zbog koga drugog, ne zbog igraca, ne zbog trenera, ne zbog predsjednika, a sa druge strane, x puta su bitnije za navijace od prodaje igrace, a ipak se ovdje o tome pise mnogo, shodno tome, ako cemo pricati o tome o cemu ne bismo trebali pricati, onda su to vise transferi igraca, nego marketing!
Chinaglia :clap: :clap: :clap:

o tome govorim,uopšte nije teško za skontati.Ove stvari su zbog nas navijača,da imamo neke info iz kluba a gdje ih drugo naći nego na sluzbenoj stranici.Sitnica koja običnom navijaču punoooooooo znaći
DRŽAVA TUZLA!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 07 avg 2016, 18:43

Ja plitke ljude uglavnom ignorisem, ne znam sta mi bi danas, oprosti nista licno.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2016, 18:44

mi duzni MILIONE,svaki radni dan po jedna plava koverta stize u klub zbog DECENIJSKOG PODKRADANJA kluba jer su lesinari nanjusili krv i pare a ovdje se o j e b e n i m plakatama komentarise,jbt....ahahahahahahahahahahaha....stas,hoce ljudi Bajerna da gledaju i to vec ove sezone....al skupe su karte,skupe sezonske,los marketing....AKO OSTANE HUSIC,AKO OSTANE I MI NASTAVIMO NAPREDOVAT tek za neke 3 do 4 godine mi mozemo pricati o ozbiljnom klubu....na kraju...ZNACI,DUZNI SMO MILIONE MARAKA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 avg 2016, 18:46

Reprogram ljudi, pa se onda zajebavat sa ostalim.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2016, 18:51

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Reprogram ljudi, pa se onda zajebavat sa ostalim.
ma j e b e s reprogram...nocne se ne igraju :D :D ... a nama MJESECNA RATA DUGA ko da neciji proracun
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 07 avg 2016, 18:54

slana_krv je napisao/la:
Ja plitke ljude uglavnom ignorisem, ne znam sta mi bi danas, oprosti nista licno.
I ja plitkim ne pokusavam objasniti,oprosti,ne kontam sta mi bi danas,nista lično! :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 07 avg 2016, 19:01

NjonjoVam je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
I ja plitkim ne pokusavam objasniti,oprosti,ne kontam sta mi bi danas,nista lično! :urnebes: :urnebes:
Ne daj se ometati, imaj svoj stav i svoj misljenje, ja zaista to postujem, mislio sam da mozemo ozbiljno diskutovati na tu temu kao dva normalna insana, nismo uspjeli. Bit ce bolje drugi put, izvini na moj prethodni post, nisam ozbiljno mislio.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 07 avg 2016, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 avg 2016, 19:03

Daj ba ljudi sta im pokusavate objasniti pojedinima.Konstruktivna rasprava (na nasem podforumu)davno je izumrla.
Koga boli briga od njih sto potrebe mjesecne nase ekipe kostaju 75-100 hiljada.i sto nam treba 196 000 mjesecno za reprogram.
Mi za mjesec potrosimo neciji godisnji budzet.
Ali nema veze.
Ljudi ne zele da svate i hajde.
Kao da mi ne zelimo i bolju zvanicnu i marketing i fan shop,tako ispada.
A to dobijes kada ljudi ni jedan posto nisu upuceni u desavanja u i oko kluba.
I laici vide da jedva disemo i pored toga smo najbolja ekipa u BiH garantujem ali ljudi zapeli za trivijalne i glupe stvari barem iz trenutne perspektive.
Neka pisu sta hoce.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.