Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Poligon10
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Poligon10 » 03 avg 2016, 23:02

Rooney88 je napisao/la:Generalno teska tekma za gledati ako ocekujes leprsavost. Everton strasno defanzivan, kao da se igralo za bodove a Mou je dosta mijenjao. Uglavnom odlicna kontrola utakmice sto ce odlicno posluziti kada vodis ali neki ifraci nikako ne pokazuju da su za Uniteda, tu prvenstveno mislim na Depaya kojem su se na kraju svi slatko I nasmijali.
Baš tako, za Memphisa teško da će biti mjesta, nikakvog napretka ne mogu da uočim a što je najgore nema tu volje i borbe da bi se ponadali nečemu, teško stvarno da će to proći kod Josea :?

Dodati naravno i bukvu Fellainija, jao koji igrač :lol: , u nekoliko navrata lopta se odbija od njega kao od zid, dolaskom novog veznjaka za njega nema mjesta niti u Carling cupu a kamoli ovamo nešta.. Uglavnom to je to, za koji dan počinje prva službena utakmica, na upravi je da završe tog veznjaka i eventualno (a nadam se) dovedu još nekoga u odbrani :?

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 03 avg 2016, 23:10

Rooney88 je napisao/la:Generalno teska tekma za gledati ako ocekujes leprsavost. Everton strasno defanzivan, kao da se igralo za bodove a Mou je dosta mijenjao. Uglavnom odlicna kontrola utakmice sto ce odlicno posluziti kada vodis ali neki ifraci nikako ne pokazuju da su za Uniteda, tu prvenstveno mislim na Depaya kojem su se na kraju svi slatko I nasmijali.

Ugl trebat ce vremena da se Gaalov proces "predje" I nadam se da Mou nece pasti pred kriticarima jer mislim da nas ceka teska sezona gdje ce sigurno biti I padova.

Veznjak mora doci, ova ekipa vapi za takvim a sve vise sam siguran I za desnim bekom. Darmian je dobar u defanzivi I trudi se stvarno ali je limitiran naprijed a to nam nikako ne koristi.
Hvala na kratkom izvještaju. Ja sam propustio prvo poluvrijeme. Jedino sam na kraju vidio onaj dijagonalni proboj Shawa :o .

U drugom se ništa nije imalo ni vidjeti ako mene pitate. Ovo mi je izgledalo kao podizanje fitness nivoa. Nisam upratio neke taktičke eksperimente.

Ako je ko šta upratio iz ovog meča neka podijeli s rajom ovdje :D .

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 avg 2016, 00:36

Pa, ja bih opet par pojedinaca prokomentarisao. Herrera je u svim predsezonskim utakmicama fantastičan pos'o defanzivno radio. Puno energije, dobar presing i dosta oduzetih lopti u svim mečevima. Tek je večeras i ofanzivno izgled'o nešto bolje, iako mi je nekako dosta hrđav prema naprijed bio dosad, mada bi to trebalo nadoći dok sezona počne. U svakom slučaju, mislim da je Mou zasad zadovoljan sa njim i treb'o bi biti starter za početak, ali vidjećemo.

Bailly mi zasad prilično dobro izgleda, mog'o bi biti kvalitetan dodatak ekipi, ali neću požurivati sa zaključcima, takmičarski mečevi tek slijede.

Dalje, Miki mi nekako izgleda odsječeno na desnom krilu, biće ipak da je puno učinkovitiji na ceneru , takav mi je utisak zasad, ali i tu je još uvijek premali uzorak za ozbiljnije zaključke.

Pozitiva večeri je i dobra saradnja Rooneya i Ibre. Nadam se da nije samo mali bljesak u pitanju. Za Shawa nema potrebe ništa dodavati, samo da ostane zdrav i spreman. Martial opasan, ali se vidi da mu treba još mečeva da uhvati pravi ritam. Mogla bi to biti baš paklena kombinacija lijevo. :cool:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 04 avg 2016, 00:46

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, ja bih opet par pojedinaca prokomentarisao. Herrera je u svim predsezonskim utakmicama fantastičan pos'o defanzivno radio. Puno energije, dobar presing i dosta oduzetih lopti u svim mečevima. Tek je večeras i ofanzivno izgled'o nešto bolje, iako mi je nekako dosta hrđav prema naprijed bio dosad, mada bi to trebalo nadoći dok sezona počne. U svakom slučaju, mislim da je Mou zasad zadovoljan sa njim i treb'o bi biti starter za početak, ali vidjećemo.

Bailly mi zasad prilično dobro izgleda, mog'o bi biti kvalitetan dodatak ekipi, ali neću požurivati sa zaključcima, takmičarski mečevi tek slijede.

Dalje, Miki mi nekako izgleda odsječeno na desnom krilu, biće ipak da je puno učinkovitiji na ceneru , takav mi je utisak zasad, ali i tu je još uvijek premali uzorak za ozbiljnije zaključke.

Pozitiva večeri je i dobra saradnja Rooneya i Ibre. Nadam se da nije samo mali bljesak u pitanju. Za Shawa nema potrebe ništa dodavati, samo da ostane zdrav i spreman. Martial opasan, ali se vidi da mu treba još mečeva da uhvati pravi ritam. Mogla bi to biti baš paklena kombinacija lijevo. :cool:
Pratio sam te do Herrere da je fantastican bio...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 avg 2016, 00:50

EPL je napisao/la: Pratio sam te do Herrere da je fantastican bio...
Pročitaj ponovo. Ako nađeš taj dio, ja se samobanujem. Pošteno?

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 04 avg 2016, 09:38

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Mene npr užasno nervira njegov običaj dodavanja (u 95% slučajeva) prvom do sebe..sigurica, rizika ni na vidiku..mora malo više hrabrosti u igri, nije tehnički nepotkovan kao Fella pa da ne zna

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 avg 2016, 09:43

jasko__ je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Mene npr užasno nervira njegov običaj dodavanja (u 95% slučajeva) prvom do sebe..sigurica, rizika ni na vidiku..mora malo više hrabrosti u igri, nije tehnički nepotkovan kao Fella pa da ne zna
Bas tako mislio sam da to radi kod van Gala zato što mora al evo ove tekme sto sam ga gledao opet nastavlja sa tim loptama prvom do sebe,mislim da je igrač sa najviše vraćeni lopti nazad

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 04 avg 2016, 10:43

Ander nije taj cm koji nam treba jos od odlaska Scholesa, neg jednostavno radilica solidne tehnike. Prednosti veliki work rate, ispomoc defanzivi te opasnost po protivnika u vidu asist/golova ali kada ima loptu u zavrsnoj trecini. To mu omogucava odlicna igra bez lopte, tj. otvaranje. Nije neko ko ce iznijeti istu iz dubine il je cesto cuvati pod pritiskom pa se ide na sigurnu pas igru - prvom do sebe, il recemo da kontrolise ritam. Moze posluziti u 433 sistemu gdje ce se ubacivati prema naprijed poput Matuidija u PSG-u, ali da ima pokrice u tim izletima.

Sjetimo se one saradnje sa Matom, gdje se vidilo da je u Bilbao igrao ponekad i ofanzivniju ulogu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 avg 2016, 11:31

jasko__ je napisao/la: Mene npr užasno nervira njegov običaj dodavanja (u 95% slučajeva) prvom do sebe..sigurica, rizika ni na vidiku..mora malo više hrabrosti u igri, nije tehnički nepotkovan kao Fella pa da ne zna
Ja se slažem sa tim, i napis'o sam da ofanzivno i nije briljir'o kroz pripreme, šta je razlog tome, da li možda oprez zbog dokazivanja Mourinhu, da li zaostatak Gaalove škole ili jednostavno nedostatak kvaliteta, to ne znam, ali sjetićemo se prve njegove sezone, gdje je bio zaista dobar u svim segmentima. Nije valjda prop'o toliko. Mada, sinoć je bilo nešto bolje ipak po tom pitanju, highlight je ona lopta za Lingarda između stopera, ne znam da li si upratio.

U svakom slučaju, mislim da će dobiti tu šansu na početku sezone da se dokaže, pa vidjećemo hoće li je iskoristiti. Realno je da bude starter, ispred Fellainija je sigurno, a sumnjam da će Mou startati sa Schneiderlinom i Carrickom, iako ne isključujem skroz tu mogućnost. Pogba ako dođe sigurno neće biti spreman za prve dvije utakmice sezone.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2016, 17:23

Rooney gubi loptu I odmah sansa za Leicester, previse lezerno od njega za sada. Nimalo agresivnosti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 07 avg 2016, 17:29

jbg to je ta,nema jos kreativnosti,samo se gura valencija u vatru

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 07 avg 2016, 17:31

Užas.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2016, 17:32

Rooney prelos.

Bailey jedini za sada moze dobiti prolaznu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2016, 17:34

Jel moguce da je Lingard ovo uradio? :O
R.I.P

MIRZA RASCIC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 avg 2016, 17:34

jao jao hahaha

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 avg 2016, 17:35

Sta ce Jese :lol:

:bow:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 avg 2016, 17:35

Uvijek sam vjerovao u ovu momcinu. :bow:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 07 avg 2016, 17:35

haha Lingo samo na Wembliyu zna zabit

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 07 avg 2016, 17:36

Lingaard samo na Wembleyu zna :rol:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 avg 2016, 17:37

Kako igra Bajli :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.