Ti što svaku noć igraš protiv Liverpoola, ne javljaj seCiva je napisao/la:Ja mislim da će danas igrati oni kojima je zadnja šansa da se dokažu pred eventualnu prodaju ili posudbu.
Uglavnom jučer uživanje je bilo gledati i vidi se ta igra koja je krasila Dortmund prvih 15-tak minuta poluvremena strašan presing i tada pada gol. Sjećam se baš da je tako i Dortmund igrao, a evo i mi ćemo aBd.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Svaka cast grujicu jako lijep pogodak.
Fina pobjeda al ne treba se zanositi ipak su ovo samo pripremne utakmice
Fina pobjeda al ne treba se zanositi ipak su ovo samo pripremne utakmice
You are someone else I am still right here
Manninger, Arnold, Wisdom, Matip, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Grujic, Origi, Woodburn.
Nema Benteka ni na klupi, hajd sto nema Bale al evo mozda dogovara neki transfer.
Nema Benteka ni na klupi, hajd sto nema Bale al evo mozda dogovara neki transfer.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo da nam Can ne pregori 
Biće ovo dobra tekma, očekujem od Origija dva komada 
Joj sto ne volim ovo solo pjevanje himne kad navijaci ne mogu pjevat muški kako treba. A i falšala je par puta.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kumkalesic
- Kontakt:
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Nastavlja se Liverpulovo prokletstvo sa povredama, nadam se da Gruja nije ozbiljnije povrijeđen. Pored toga ovaj Wisdom definitivno mora prostudirati igru još a Can se mora vratiti s odmora jer je očigledno još tamo.. Evo dat će Ings sada 
Evo Ingsa. Toooo. Koliko sam ga cekao, on je veliko pojacanje za nas.. Daje gol danas
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
S Wisdomom raskinut ugovor beskoristan je. Matip slab u duelu skroz. Zao mi je Grujica, nadam se da nije nista ozbiljno.
Ovaj Matip me igrom podsjeca na dosenu, tu su negdje
. Can danas los. Treba nam pravi dobar vezni/box to box igrac.
Mislim da do kraja života neću shvatiti poantu ove utakmice.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- kumkalesic
- Kontakt:
Sto se brukamo. Nerazumjem sto nam je ova tekma trebala, dan nakon susreta sa Uefalonom. Whyy?
A sigurno je Mainz kad smo dogovorili transfer Kariusa trazio i prijateljsku utakmicu kao dio transfera pa je nisu nigdje drugo mogli ubacit.Fudo je napisao/la:Sto se brukamo. Nerazumjem sto nam je ova tekma trebala, dan nakon susreta sa Uefalonom. Whyy?
Moguce da je to u pitanjuStevieG8 je napisao/la:A sigurno je Mainz kad smo dogovorili transfer Kariusa trazio i prijateljsku utakmicu kao dio transfera pa je nisu nigdje drugo mogli ubacit.Fudo je napisao/la:Sto se brukamo. Nerazumjem sto nam je ova tekma trebala, dan nakon susreta sa Uefalonom. Whyy?
Zamisli kako bi tek barcu razbilikumkalesic je napisao/la:Narodski rečeno:"Ubiše hljeb u nama."
You are someone else I am still right here
Nisam likov'o sa 4:0 protiv Barce, necu ocajavat ni zbog ovih 4:0.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa dobro, nakon jucerasnje utakmice niko nije ocekivao da ce igraci igrati istim tempom. Usporena utakmica, bez presinga, pritiska. Sve u svemu, fina priprema za Liverpool, dosta utakmica i dosta treninga je iza Kloppa i igraca. U intervjuu je Klopp izjavio kako treba ocekivati jos pojacanja, posebice na pozicijama gdje su povrijedjeni igraci. 100% lijevi bek, ostalo se ne zna.