Al rukomet s ovakvim pravilima tone sve više i više. Svaki jači kontakt isključenje, pa ne možeš normalno gledat utakmicu, stalno ili oni ili mi igrača manje.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Dobar si, meni su sport zgadiliHeller je napisao/la:Opet mi Katar zgadi rukomet![]()
kakva su OI pravila o državljanstvima, pošto IHF ne **** živu silu samo daj kešove.
Heller je napisao/la:Opet mi Katar zgadi rukomet![]()
kakva su OI pravila o državljanstvima, pošto IHF ne **** živu silu samo daj kešove.
Biće Njemačka-Švedska na RTRS-uMElloo je napisao/la:Mogli su bar stavit da je pola reprenzetacije Katarani a ne ovako
Prenosil iko Svedska Njemacka?
Igro je i Dushabajev, Štrebik, za Španiju, al hajde jedan do dva igrača da popuniš ekipu gdje škripi, al sunce ti **** oni imaju jedno 3 katrana. A ovaj Šarić usta ga **** više repki nego klubova promijenio.alan_kardec je napisao/la:Heller je napisao/la:Opet mi Katar zgadi rukomet![]()
eno i kod Talijana u odbojci Antonov, Zaytsev, Juantorena...
crnog zlata tačnijealan_kardec je napisao/la:Nedavno čitam neku izjavu Šarića, kaže nije zbog novca otišao da igra za Katar. Dobro, možda je zbog zlata
Taj sam!bodi123 je napisao/la:Rukomet je davno otisao u qrac, to je valjda potpuno jasno. OI, SP i EP se i pogleda, ali ja fkt ne znam ni jednog jedinog covjeka koji prati evropske lige u rukometu?
Zna se da je u Riju Isus glavni, mater mu tamo nema neki utjecaj.
Nije to to.alan_kardec je napisao/la:Heller je napisao/la:Opet mi Katar zgadi rukomet![]()
eno i kod Talijana u odbojci Antonov, Zaytsev, Juantorena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.