Žao im dat pare za struju od reflektora,jučer su mogli Čelika u večernjem terminu al i njima žaopinoglavi je napisao/la:Jeste sigurni da je ovaj termin samo zbog tv prenosa?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
kako ti ono jednom rece da se moze gledati moja tv ako imas username i password a nisi na njihovom adslu, vec na drugom netu, cini mi se da sam vidio da je tebi uspjevalo jer ja ukucam ono nece?Aerials je napisao/la:Prenos je na glupoj MojaTV, koju pola stanovništva svakako nema, mogu to pomjeriti jer oni svakako rade samo PL BiH, a termin ovakav kakav je sad je takav da dosta ljudi koji bi inače došli, ne mogu. Nadam se da će to pomjeriti ili da barem neće biti visoka temperatura kao protiv Viteza pa da će barem moći normalno da igraju.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Car si...aleksandar_veliki je napisao/la:Stigla mi jde statistika sa meca Sloboda - Vitez. Tokom dana ili ujutro ce biti na portalu, opet dosta zanimljivih stvari.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma nesto mi cudno da moja tv prenosi a mi ne mozemo igrati navece zbog tv termina...RZ88Adnan je napisao/la:Žao im dat pare za struju od reflektora,jučer su mogli Čelika u večernjem terminu al i njima žaopinoglavi je napisao/la:Jeste sigurni da je ovaj termin samo zbog tv prenosa?
Nad tobom sunce najljepše sja
Da se razumijemo problem nije termin kod nas, sve se moze kad se hoce i ja se zamijenim za smjene i odem da navijam, problem je taj sto se prica da su skupe karte a poslije utakmice pun grad, svi puni kafici
naravno da se nema para za utakmice ali kad se mora u grad onda se ima para i to je tako kod nas, nismo svi zaposleni, neki se snadju za pare a neki to potrose na bingo i kladionice i jos mnoge stvari...

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znaci top nemanja???aleksandar_veliki je napisao/la:Stigla mi jde statistika sa meca Sloboda - Vitez. Tokom dana ili ujutro ce biti na portalu, opet dosta zanimljivih stvari.
Nije?

Skini sa windows store MojaTV web aplikaciju i unesi te podatke. Neće ti ništa pisati kao da si logovan nego ćeš vidjeti kad kreneš otvoriti neki kanal da li radi ili ne. Možda ti se ne bude prijavilo iz prve, ako ne proradi odma' zatvori pa ponovo otvori aplikaciju i pokušaj opet.georgiev je napisao/la: kako ti ono jednom rece da se moze gledati moja tv ako imas username i password a nisi na njihovom adslu, vec na drugom netu, cini mi se da sam vidio da je tebi uspjevalo jer ja ukucam ono nece?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Legende nikad ne umiru: Sjećanje na Mustafu Hukića – Huku.
Danas se navršila 17. godišnjica otkako je Tuzlu i brojne navijače Slobode napustila jedna od najvećih legendi kluba sa Tušnja, Mustafa Hukić. #SamoSloboda
Nek mu lahka zemlja bosanska
Danas se navršila 17. godišnjica otkako je Tuzlu i brojne navijače Slobode napustila jedna od najvećih legendi kluba sa Tušnja, Mustafa Hukić. #SamoSloboda

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Gdje da nadjem tu statistiku za prvo kolo znam da si govorio da ce biti?aleksandar_veliki je napisao/la:Stigla mi jde statistika sa meca Sloboda - Vitez. Tokom dana ili ujutro ce biti na portalu, opet dosta zanimljivih stvari.
This time next year we'll be millionaires.
cek ovo je android app? ne mogu to na laptop download,this app doesn't work on your device?Aerials je napisao/la:Skini sa windows store MojaTV web aplikaciju i unesi te podatke. Neće ti ništa pisati kao da si logovan nego ćeš vidjeti kad kreneš otvoriti neki kanal da li radi ili ne. Možda ti se ne bude prijavilo iz prve, ako ne proradi odma' zatvori pa ponovo otvori aplikaciju i pokušaj opet.georgiev je napisao/la: kako ti ono jednom rece da se moze gledati moja tv ako imas username i password a nisi na njihovom adslu, vec na drugom netu, cini mi se da sam vidio da je tebi uspjevalo jer ja ukucam ono nece?
aa evo sta je problem Supported operating systems:Windows 10,Windows 8.1 ccc u mene xpgeorgiev je napisao/la:cek ovo je android app? ne mogu to na laptop download,this app doesn't work on your device?Aerials je napisao/la:Skini sa windows store MojaTV web aplikaciju i unesi te podatke. Neće ti ništa pisati kao da si logovan nego ćeš vidjeti kad kreneš otvoriti neki kanal da li radi ili ne. Možda ti se ne bude prijavilo iz prve, ako ne proradi odma' zatvori pa ponovo otvori aplikaciju i pokušaj opet.georgiev je napisao/la: kako ti ono jednom rece da se moze gledati moja tv ako imas username i password a nisi na njihovom adslu, vec na drugom netu, cini mi se da sam vidio da je tebi uspjevalo jer ja ukucam ono nece?
Kod mene prijatelj instalirao na Win10 bez problema. Možda ne može na XP.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ispade zeljo u ovo par kola ozbiljnija ekipa od sarajeva.i opasniji protivnik. A izgleda ih je i onaj kondicioni nas bivsi dobri spremio.
Bice gusto.i prisli put izgubismo ( o prvenstvu govorim )nafakaski.
Valjda se vrati sad...
A i sjele bi tri bobe pred zrinjski.
Bice gusto.i prisli put izgubismo ( o prvenstvu govorim )nafakaski.
Valjda se vrati sad...
A i sjele bi tri bobe pred zrinjski.

- tuzlak1987
- Kontakt:
emirzlaTu je napisao/la:Legende nikad ne umiru: Sjećanje na Mustafu Hukića – Huku.

Nidje veze. Savez odredjuje satnice kako im se qrac digne. Jedino mi evo vec trecu domacu tekmu igramo na plus 30 u po bijela dana. Temperatura ne samo da smeta igracima, nego smeta i publici. Jedno smo mi mladi ljudi, a drugo su stariji, penzioneri i bolesni ljudi kojim nije bas svejedno kad je u pitanju 2,5 sata sjedit na suncu. A uz to sve i klub gubi pare.Chinaglia je napisao/la:stvarno ne znam sta hocete, nista vam ne valja
ne valja kada nema prenos, ne valja kada je neprikladan termin
svi se slazemo da su takvi uslovi preteski za igru, medjutim, niko takav termin ne odredi da bi zajebao nekoga, nego imaju svoje razloge zasto je to tako, kakvi god oni bili.. budite sretni sto uopste imate priliku gledat' tekme, do prije par sezona ste pratili rezultat preko radija jebt
Stoga ne vidim razlog zasto da ne kritikujemo ovaj smrdljivi lopovski fudbalski savez.
A sad adio...
Opet naglasavam da su Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki sve svoje domace utakmice ove sezone igrali u vecernjem terminu.
A sad adio...
- Beduin
- Kontakt:
Mozda ni nasi nisu htjeli pod reflektorima protiv Viteza jer nije primamljiv protivnik publici pa bespotrebno trositi pare na reflektore, tako sam ja pomislio. Medjutim, ko je protivnik po mjeri, ako nije Zeljo, pa da igramo oko 20h!?Pozitiva je napisao/la:Opet naglasavam da su Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki sve svoje domace utakmice ove sezone igrali u vecernjem terminu.
Mozda opet slijed logike Uprave da je srijeda i tek pocetak sezone pa se nece napuniti stadion? Hajmo onda prodati reflektore i te pare u reprogram preusmjeriti, koji ce nam racku onda, jer ako je do Sveza i tv prenosa onda izadjes u javnost i objasnis svojoj publici, tek onako da se pokusa biti profesionalan i dadnes do znanja da mislis na svoje navijace i gledaoce i indirektno prozoves Savez ili onoga ko koci dobru atmosferu na stadionu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
S Borogovcem i našom djecom bi glat 2:0 uzeli Selju al u Juniorskoj konkurenciji
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Odkad ja ovdje pisem da smo klub na nivou seljacke zadruge
Nijedne relevantne info ni o terminu tekme ni o tome ko odredjuje satnicu i jel klub fakat primoran da igra u ovim terminima
Klub ko mudo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nijedne relevantne info ni o terminu tekme ni o tome ko odredjuje satnicu i jel klub fakat primoran da igra u ovim terminima
Klub ko mudo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.