FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RZ88Adnan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RZ88Adnan » 07 avg 2016, 10:29

pinoglavi je napisao/la:Jeste sigurni da je ovaj termin samo zbog tv prenosa?
Žao im dat pare za struju od reflektora,jučer su mogli Čelika u večernjem terminu al i njima žao
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 07 avg 2016, 11:35

Aerials je napisao/la:Prenos je na glupoj MojaTV, koju pola stanovništva svakako nema, mogu to pomjeriti jer oni svakako rade samo PL BiH, a termin ovakav kakav je sad je takav da dosta ljudi koji bi inače došli, ne mogu. Nadam se da će to pomjeriti ili da barem neće biti visoka temperatura kao protiv Viteza pa da će barem moći normalno da igraju.
kako ti ono jednom rece da se moze gledati moja tv ako imas username i password a nisi na njihovom adslu, vec na drugom netu, cini mi se da sam vidio da je tebi uspjevalo jer ja ukucam ono nece?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2016, 12:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Stigla mi jde statistika sa meca Sloboda - Vitez. Tokom dana ili ujutro ce biti na portalu, opet dosta zanimljivih stvari.
Car si... :cool:... Ta statistika je prejaka inače... Tačno ti da neku drugu sliku igrača i utakmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 avg 2016, 13:00

RZ88Adnan je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Jeste sigurni da je ovaj termin samo zbog tv prenosa?
Žao im dat pare za struju od reflektora,jučer su mogli Čelika u večernjem terminu al i njima žao
Ma nesto mi cudno da moja tv prenosi a mi ne mozemo igrati navece zbog tv termina...
Nad tobom sunce najljepše sja

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 avg 2016, 13:30

Da se razumijemo problem nije termin kod nas, sve se moze kad se hoce i ja se zamijenim za smjene i odem da navijam, problem je taj sto se prica da su skupe karte a poslije utakmice pun grad, svi puni kafici :) naravno da se nema para za utakmice ali kad se mora u grad onda se ima para i to je tako kod nas, nismo svi zaposleni, neki se snadju za pare a neki to potrose na bingo i kladionice i jos mnoge stvari...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 avg 2016, 13:31

aleksandar_veliki je napisao/la:Stigla mi jde statistika sa meca Sloboda - Vitez. Tokom dana ili ujutro ce biti na portalu, opet dosta zanimljivih stvari.
Znaci top nemanja???
Nije?
:mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 avg 2016, 13:39

georgiev je napisao/la: kako ti ono jednom rece da se moze gledati moja tv ako imas username i password a nisi na njihovom adslu, vec na drugom netu, cini mi se da sam vidio da je tebi uspjevalo jer ja ukucam ono nece?
Skini sa windows store MojaTV web aplikaciju i unesi te podatke. Neće ti ništa pisati kao da si logovan nego ćeš vidjeti kad kreneš otvoriti neki kanal da li radi ili ne. Možda ti se ne bude prijavilo iz prve, ako ne proradi odma' zatvori pa ponovo otvori aplikaciju i pokušaj opet. :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 avg 2016, 13:42

Legende nikad ne umiru: Sjećanje na Mustafu Hukića – Huku.

Danas se navršila 17. godišnjica otkako je Tuzlu i brojne navijače Slobode napustila jedna od najvećih legendi kluba sa Tušnja, Mustafa Hukić. #SamoSloboda

Nek mu lahka zemlja bosanska :(
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 avg 2016, 13:45

Gdje da nadjem tu statistiku za prvo kolo znam da si govorio da ce biti?
This time next year we'll be millionaires.

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 07 avg 2016, 13:54

Aerials je napisao/la:
georgiev je napisao/la: kako ti ono jednom rece da se moze gledati moja tv ako imas username i password a nisi na njihovom adslu, vec na drugom netu, cini mi se da sam vidio da je tebi uspjevalo jer ja ukucam ono nece?
Skini sa windows store MojaTV web aplikaciju i unesi te podatke. Neće ti ništa pisati kao da si logovan nego ćeš vidjeti kad kreneš otvoriti neki kanal da li radi ili ne. Možda ti se ne bude prijavilo iz prve, ako ne proradi odma' zatvori pa ponovo otvori aplikaciju i pokušaj opet. :)
cek ovo je android app? ne mogu to na laptop download,this app doesn't work on your device?

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 07 avg 2016, 13:56

georgiev je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
cek ovo je android app? ne mogu to na laptop download,this app doesn't work on your device?
aa evo sta je problem Supported operating systems:Windows 10,Windows 8.1 ccc u mene xp

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 avg 2016, 14:03

Kod mene prijatelj instalirao na Win10 bez problema. Možda ne može na XP.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 avg 2016, 14:14

Ispade zeljo u ovo par kola ozbiljnija ekipa od sarajeva.i opasniji protivnik. A izgleda ih je i onaj kondicioni nas bivsi dobri spremio.
Bice gusto.i prisli put izgubismo ( o prvenstvu govorim )nafakaski.
Valjda se vrati sad...
A i sjele bi tri bobe pred zrinjski. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 avg 2016, 14:14

emirzlaTu je napisao/la:Legende nikad ne umiru: Sjećanje na Mustafu Hukića – Huku.

Danas se navršila 17. godišnjica otkako je Tuzlu i brojne navijače Slobode napustila jedna od najvećih legendi kluba sa Tušnja, Mustafa Hukić. #SamoSloboda

Nek mu lahka zemlja bosanska :(
slika

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 07 avg 2016, 14:39

Chinaglia je napisao/la:stvarno ne znam sta hocete, nista vam ne valja
ne valja kada nema prenos, ne valja kada je neprikladan termin

svi se slazemo da su takvi uslovi preteski za igru, medjutim, niko takav termin ne odredi da bi zajebao nekoga, nego imaju svoje razloge zasto je to tako, kakvi god oni bili.. budite sretni sto uopste imate priliku gledat' tekme, do prije par sezona ste pratili rezultat preko radija jebt
Nidje veze. Savez odredjuje satnice kako im se qrac digne. Jedino mi evo vec trecu domacu tekmu igramo na plus 30 u po bijela dana. Temperatura ne samo da smeta igracima, nego smeta i publici. Jedno smo mi mladi ljudi, a drugo su stariji, penzioneri i bolesni ljudi kojim nije bas svejedno kad je u pitanju 2,5 sata sjedit na suncu. A uz to sve i klub gubi pare.

Stoga ne vidim razlog zasto da ne kritikujemo ovaj smrdljivi lopovski fudbalski savez.
A sad adio...

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 07 avg 2016, 14:41

Opet naglasavam da su Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki sve svoje domace utakmice ove sezone igrali u vecernjem terminu.
A sad adio...

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 07 avg 2016, 14:48

Jel definitivno tekma sa željom u 17:30?
Solina navija za Slobodu!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 avg 2016, 15:16

Pozitiva je napisao/la:Opet naglasavam da su Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki sve svoje domace utakmice ove sezone igrali u vecernjem terminu.
Mozda ni nasi nisu htjeli pod reflektorima protiv Viteza jer nije primamljiv protivnik publici pa bespotrebno trositi pare na reflektore, tako sam ja pomislio. Medjutim, ko je protivnik po mjeri, ako nije Zeljo, pa da igramo oko 20h!?

Mozda opet slijed logike Uprave da je srijeda i tek pocetak sezone pa se nece napuniti stadion? Hajmo onda prodati reflektore i te pare u reprogram preusmjeriti, koji ce nam racku onda, jer ako je do Sveza i tv prenosa onda izadjes u javnost i objasnis svojoj publici, tek onako da se pokusa biti profesionalan i dadnes do znanja da mislis na svoje navijace i gledaoce i indirektno prozoves Savez ili onoga ko koci dobru atmosferu na stadionu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 avg 2016, 15:59

S Borogovcem i našom djecom bi glat 2:0 uzeli Selju al u Juniorskoj konkurenciji
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 07 avg 2016, 15:59

Odkad ja ovdje pisem da smo klub na nivou seljacke zadruge
Nijedne relevantne info ni o terminu tekme ni o tome ko odredjuje satnicu i jel klub fakat primoran da igra u ovim terminima
Klub ko mudo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.