FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 07 avg 2016, 10:07

napokon da odigramo malo bolje nego prosle utakmice. krenut po linijama. fejzic-odlican, stoperi sigurni, bekovi dobri. zapao mi klip na fk.zeljo kad svi izlaze i nabacuju kosticu sinisa ga maksimalno izignorisao i nije se pozdravio,mozda neko zna vise o tome? vezna linija odlicna, bekric dok je imao snage mnogo dobar, blagojevic igrao, pokrivao,trudio se ali dva tri losa pasa jedan nas mogao kostati skoro gola.bekovi dobri i napad odlican. ne smije se puno vise mijenjati jer se tako ekipa nikad ne moze uigrati.
prvi put u svijetu vidim da svaku utakmicu izlazi drugi sastav a jedino logicno ako trazi 11 najbolji to je razumljivo. ako ce ovako svaku utakmicu mijenjati to ne valja. pa zamislite da barsa, bayern, celsi, svako kolo mijenjaju 11 igraca pa to ne nevidjeno u svijetu fudbala.
do sad se ovo pokazalo kao najbolji sastav jer u vezi imas dva igraca koji igraju lopte a nisu destruktivci.
opet kazem ako trazi najboljih 11 onda je to to i mijenjanja nema. moze se zamijeniti jedan, dva igraca ali to je maksimum.

a sto se tice ovih politickih stranki i sta urade za 50=100 maraka je fuj. sta ces ljudi nemaju posla svaka marka im dobro dode a debili pjevaju gluposti.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 avg 2016, 10:19

Dobra utakmica, nasa najbolja. Raduje sto iz sedmice u sedmicu igramo sve bolje. Odbrana dosta dobra iz izuzetak Bevaba koji zasad nike igrac za Zelju. Vezni red na nivou, Bekric se budi, a Blagojevic sprema magistarski. Za napad ne treba nista govoriti nego se samo pokloniti. Apsolutno sam za regionalnu ligu, **** ove sto baklje pale i koje za petobu uvijek mozes kupiti. Dobar potez ovog portala je prica i o nama drugacijim navijacima. Povracalo mi se od onih videa s bakljama i slicno.

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 07 avg 2016, 11:07

sena195 je napisao/la:
jasan je napisao/la:
sena195 je napisao/la:hoce li biti link za nas koji nismo u mogucnosti prisustovati na tekmi?
http://www.batmanstream.com/football-li ... 16-17.html
hvala, i nadam se da cemo veceras rasturiti mali široki, ocekujem gol od pozdera ili nikolica, a obavezno lendricaaa :D

....bravo majstore :thumbup:

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 07 avg 2016, 12:08

Nije mi poznato da je ijedna navijacka skupina na Balkanu odusevljena idejom o regionalnoj ligi, pa tako ni Manijaci, zasto bi Manijaci zeljeli tu ligu kad su vec svoje misljenje dali ostali sto transparentima sto "podrskom" klubu uvredama prema drugima.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 07 avg 2016, 12:21

Argentina je napisao/la:
Straus1921 je napisao/la:napusite se kur.ca jugu!
ALLAHA mi cu se ja prvi napusitti kurca jugu, kad prvi put osoba s juga zapali baklju i istu plati kao kaznu, do tada, dok klub placa baljke, taj isti jug je nula bodova, fuj i smijesan, s njim upravljaju stranke pred izbore i klosarcici, ne klosari, engo KLOSARCICI.

ko je to fkt manglup pa da zapali baklju i kaze, JA SAM ZAPALIO, DAJTE MENI KAZNU. daj da i to vidimo, lako je ravi belaj dok klub placa to. znaci, vi na jugu ste klosarcici, stoka obicna i dno dna. stetocine kluba. nula bodova. sramota Zelje.

Niste gledali na Grbavici ni jedan klub iz bivse Juge, zato ne znate sta je to, imate youtube.com, pogledajte pa onda makar dajte komentar. vrhunac vam je derbi od 12 hiljada, meni je to sramota, hocu zvezdu, hajduk, dinamo i ostale, da gore tekme, da gledam fudbal, a ne **** radnik, kurupu, i ostala sranja.
Sta ti znas sta je "ultra scena" idiote glupi. Momci koji trenutno vode tribinu su izgubili druga nedavno, ako se ne sjecas, da te podsjetim, ali su se ipak vratili jer bi MANIJACI bili ugaseni da je onako nastavljeno.
I da, yebala te crvena zvezda i inamo i hajduk,ne bi se ti udarao sa njima i stao im na crtu, jer delije sigurno ne bi dosle da podrze svoj klub :) Ako ti zelis rat, ima normalnih ljudi koji ne zele. Mi smo na odlicnom putu da postanemo finansijski odlicno stabilan klub, a onda idemo na sportsku stabilnost i razmisljanje o peharu svake sezone. Lijep pozdrav, i ne budi mi uvrijedjen, ali moram ti ovako napisati :) :bih:
NA EVROPSKOJ GRBAVICI HISTORIJA SE PISE, REGIONALNA LIGA NIKAD VISE!

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 07 avg 2016, 12:38

Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 3422 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 29.515 KM.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 avg 2016, 12:49

Argentina je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
Argentina je napisao/la:Fizicki smo spremni kao zemlja, to se vidjelo zadnjih 20 minuta, Samo naprijed ovako. Trener mi se sve vise svidja.

Najslabija karika kao i uvijek JUG - baklje(besotrebno), lose navijanje, uzasne parole.

Za informaciju, sve sto smo imali evrope na grbavici je prije rata, od polufinala do ostalih evropskih tekmi. sve legende su nam iz tog vremena. prvak regionalne loge koja se planira donosi 2,5 miliona eura, 7 mjeseco donosi cak 700 000 eura, mi toliko nijedno u evroi nismo zaradili. smijesno sta klosarcici i papcici potencijaru. ocito vise vole sa Krupom i Metalegeom(valjda se tako pise) igrati pred 5 hiljada, nego sa Zvezdom ili Dinamom pred 15 hiljada. Nismo svjesni kolike bi novce dobili sa gledaolicama, sponzorila i ostalim.

pa mi nismo nikad igrali evropu, grupnu fazu, sanjamao o play offu, regija cijela redovno igra to, pa sad hrvati imaju tri kluba i mi fol nismo, mrzim saku klosara na jugu sto se zovu navijacima Zelje.
NE REGIONALNOJ LIGI !!

I ja sam protiv regionalne lige, jer ne zelim da igramo ligu sa cetnicima i ustasama i tu prije svega mislim na navijacke skupine koje su u tom smjeru orijentisane a ne na normalne Hrvate i Srbe, ne ligi sa nacionalistickim sljamom i fasistima, borili smo se za svoje i na kraju izborili, treba ulagati u ovu nasu ligu koja ce siguran sam dizati se i po kvalitetu i po svemu ostalom, liga 12. je tek pocetak toga.

I kako te nije stid Manijake nazivati klosarcicima i papcima? za mene takvim komentarom ti si jedan obicni klosar a zatim i papak, stidi se
Druze, navijacku tribinu juga cini 500 ljudi, realan budi cak ni toliko, o tome govori i brojka gostujucih navijaca. Vidi se da nisi citao nista o regioanlnoj ligi, jer gostujuci navijaci nisu u planu prve tri godine, a nakon toga bi se to pitanje stavilo na stol. Ti si jedan to tih, po komentaru to zakljucujem(izvini ako grijesim). Znam da vas je strah da ne dodje vise navijaca delija ili torcide na Grbavicu nego sto vas je u kopu, ili da vas ode na gostovanje 200. Ali, molim te ovo dobro procitaj. Regionalna liga donosi sljedece:

- 15 000 u prosjeku(pokazatelj prijateljska s Dinamom i Hajdukom). to je tri puta vise para nego danasnja tekma
->Tekma Krupa ili Maribor ili Partizan, ne moze se mjeriti atraktivnost i dolazak navijaca.
- vise navijaca, znaci vise sponzora
- vise sponzora znaci bolji generalni spoznor
- vise tv prenosa i novaca

kazem ti , 7o mjesto donosi 700 000 eura, a imamo u evropu i nase prvenstvo, znaci imamo tribinu za godinu dana ako bi zavrsili 7i u jdnoj sezoni.

Primjer Dinama, zamisli da su Pjacu proodavali ako najboljeg igraca regioanlne lige, a ne naj igraca NHL, koja je 99% nastimana liga.

Reci mi jedan argument zasto ne regionalna liga?!

I DA, JUG JE KLOSARSKI, NEKO KO ALI BAKLJE I STETI KLUB JE KLOSAR I GLUP, AKO NEKO MISLI SUPROTNO, ONDA ZAPALI BAKLJU I PLATI KAZNU ZA ISTU!!!
--
Ti ocito ne shvatas neke elementarne i osnovne stvari :!:

Sve si to lijepo analizirao i trenutno stanje i buduce sa eventualnim igranjem u regionalnoj ligi, koristi od iste i sl., medjutim podcjenjujes prvo sebe, zatim klub a zatim i nas Manijake, i kada kazem nas Manijake mislim i na onog sa kospama na sjeveru, hipstera na zapadu i onog sa bakljom na jugu, tako da ja licno Manijake nikada nisam dijelio niti mi to pada na pamet, a tek da nas nazovem klosarima i sl., i to vise govori o tebi i shvatanju nekih stvari, a samim tim i sve druge stvari postavljas na slican nacin.
Slozio bih se da jezgro kopa cini ne vise od 500.navijaca pretezno tinejdzera i malo starijih, ali kada su u pitanju derbiji i Evropske utakmice tu vidis svu snagu i velicinu Juga.

O kakvim "strahovima" pricamo?
Manijaci su se pokazali na prijateljskoj utakmici sa Hajdukom na Grbavici, prvo naum da sve prodje u fer i prijateljskom raspolozenju, takav je bio i docek i raspolozenje na tribini, medjutim druga strana vodjena drugim idejama to je usrala i prije utakmice i dobili su sto su trazili, belaj o kojem je brujio cijeli region danima, ista stvar i sa navijacima Maribora, najsmjesnije od svega i rekao bih - neznanje jeste tvoja recenica "strah vas je da ne dodje vise navijaca" :mrgreen: prvo koga nas? ako si ti Manijak a ja takodjer, onda valjda to glasi nas? :D
I kada bi se igrala regionalna liga suludo je ocekivati da primjerice na Grbavicu dodje 4.-5.000 Delija, Grobara, Boysa, Torcidasa i sl, toliko ih ne ide ni na gostujuce utakmice, izuzmemo li jedino Beogradski derbi.

Sve mogucnosti koje donosi liga su prvo pretpostavke, jer ne racunas moguci bojkot te lige od svih navijaca, ne racunas odbojnost iste. Jer evo skoro pa sve vece navijacke skupine timova koji bi ucestvovali u toj ligi su upravo protiv te lige i tog takmicenja, skoro svi su se oglasili a evo jucer i mi, jednostavno ta liga bi bila totalna fula, pokusaj nekog ujedinjena, vracanja starih vremena i sl. smeca kojeg danas niko vise ne zeli.

Ja licno sam protiv te lige vodjen nacionalno i patriotskim idejama, ne zelim ligu sa cetnicima, ustasama i ostalim sljamom, sav rat sam proveo u Sarajevu, nagledao se svega i svacega, borili smo se za svoje, sve svoje pa samim tim i nasu ligu, kakva god da je nasa je, treba u nju ulagati i vjerovati da ce sa ovom ligom 12. neke stvari iz godine u godinu biti sve bolje i bolje.
Ne zelim na svojoj Grbavici cetnicko orijentisane navijace poput Grobara i Delija njih prvo a zatim i ustasa iz Dalmacije u vidu Torcide, ne zelim ni njihove klubove niti sve sto ima veze sa njima, kazes kako nece biti gostujucih navijaca prve sezone a zaboravljas na folklor koji bi naprimjer docekao Zelju u Beogradu, Splitu pa i Zagrebu !?

PS. Skoro svi regionalni mediji su objavili clanak o tome da su Manijaci protiv regionalne lige :thumbup:

IZ STOTINU RAZLOGA NE REGIONALNOJ LIGI !

slika
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 07 avg 2016, 12:52

Njet regionalnoj ligi.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 avg 2016, 12:53

Straus1921 je napisao/la:
Argentina je napisao/la:
Straus1921 je napisao/la:napusite se kur.ca jugu!
ALLAHA mi cu se ja prvi napusitti kurca jugu, kad prvi put osoba s juga zapali baklju i istu plati kao kaznu, do tada, dok klub placa baljke, taj isti jug je nula bodova, fuj i smijesan, s njim upravljaju stranke pred izbore i klosarcici, ne klosari, engo KLOSARCICI.

ko je to fkt manglup pa da zapali baklju i kaze, JA SAM ZAPALIO, DAJTE MENI KAZNU. daj da i to vidimo, lako je ravi belaj dok klub placa to. znaci, vi na jugu ste klosarcici, stoka obicna i dno dna. stetocine kluba. nula bodova. sramota Zelje.

Niste gledali na Grbavici ni jedan klub iz bivse Juge, zato ne znate sta je to, imate youtube.com, pogledajte pa onda makar dajte komentar. vrhunac vam je derbi od 12 hiljada, meni je to sramota, hocu zvezdu, hajduk, dinamo i ostale, da gore tekme, da gledam fudbal, a ne **** radnik, kurupu, i ostala sranja.
Sta ti znas sta je "ultra scena" idiote glupi. Momci koji trenutno vode tribinu su izgubili druga nedavno, ako se ne sjecas, da te podsjetim, ali su se ipak vratili jer bi MANIJACI bili ugaseni da je onako nastavljeno.
I da, yebala te crvena zvezda i inamo i hajduk,ne bi se ti udarao sa njima i stao im na crtu, jer delije sigurno ne bi dosle da podrze svoj klub :) Ako ti zelis rat, ima normalnih ljudi koji ne zele. Mi smo na odlicnom putu da postanemo finansijski odlicno stabilan klub, a onda idemo na sportsku stabilnost i razmisljanje o peharu svake sezone. Lijep pozdrav, i ne budi mi uvrijedjen, ali moram ti ovako napisati :) :bih:
NA EVROPSKOJ GRBAVICI HISTORIJA SE PISE, REGIONALNA LIGA NIKAD VISE!
Nisi trebao vrijedjati i psovati ali sa svim ostalim bi se i vise nego slozio :!:

:thumbup:

PS. NEBI BILO LOSE DA PORTAL NAPISE POSEBNO CLANAK O TOJ TEMI A ZATIM I KROZ ANKETU PITA NAVIJACE SVIH BH. KLUBOVA DA LI SMO ZA TU LIGU ILI NE !
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 07 avg 2016, 12:59

Daj ba ljudi smirte malo. Od regionalne lige nema nista u sljedecih min. 5 god. tako da bez potrebe o tom pricate, nisam ni ja za baklje jer donose vise stete nego koristi al moglo se to reci i malo drugacije a ne jug je klosarski. Jug je jedan od najjacih atributa Zelje, ima tu gresaka al kad malo bolje pogledas gdje to u svijetu oni najvatreniji nisu problematicni, nisu dzaba "najvatreniji".
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 avg 2016, 13:02

Recimo da liga starta za 3 godine , ko garantuje zelji da ce biti u njoj ? Zapravo koji je uslov da bi igrao ligu ? domaca tabela ili nesto drugo?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 avg 2016, 13:03

Povezujete politiku, nazivate ljude cetnicima i ustasama s fudbalom nema veze. Kakve veze ima sto si ti proveo cijeli rat u BiH a sad si negdje u pm. I ja sam pa mi ne smeta niko. Ako si rodjen u Sarajevu, ovdje su oduvijek zivjele tri vjere i zive dan danas. Imas mali broj razlicitih ljudi i razlicitih vjera da navija za Zelju, da dolazi na utakmice. Nikad mi necemo napredovati ako budemo razmisljali ovako debilno.Manite se vise nekih podjela, ovdje smo svi zbog Zelje, hebe mi se ko je koje vjere. Ako je iko od vas otisao ikad u Zagreb i Beograd ljudi nas prime kao da smo im braca. Manite se vise te seljacke price sto su donijeli papci s sela.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 07 avg 2016, 13:12

HeraklitMracni je napisao/la:Recimo da liga starta za 3 godine , ko garantuje zelji da ce biti u njoj ? Zapravo koji je uslov da bi igrao ligu ? domaca tabela ili nesto drugo?
Pa eto vidis da se te osnovne stvari ne znaju tako da nema od tog jos nista zato nemojte dzaba vrijedjat jedni druge zbog neceg sto nema veze s realnoscu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 07 avg 2016, 13:18

amazon je napisao/la:Povezujete politiku, nazivate ljude cetnicima i ustasama s fudbalom nema veze. Kakve veze ima sto si ti proveo cijeli rat u BiH a sad si negdje u pm. I ja sam pa mi ne smeta niko. Ako si rodjen u Sarajevu, ovdje su oduvijek zivjele tri vjere i zive dan danas. Imas mali broj razlicitih ljudi i razlicitih vjera da navija za Zelju, da dolazi na utakmice. Nikad mi necemo napredovati ako budemo razmisljali ovako debilno.Manite se vise nekih podjela, ovdje smo svi zbog Zelje, hebe mi se ko je koje vjere. Ako je iko od vas otisao ikad u Zagreb i Beograd ljudi nas prime kao da smo im braca. Manite se vise te seljacke price sto su donijeli papci s sela.
Sve sto si rekao je istina. Svako treba krenuti od sebe, ja nisam za bilo kakve podjele, zaboli me ko je ko, a jucer sam danca doceo na tekmu. Covjek prezadovoljan.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 avg 2016, 13:22

plavanacija je napisao/la:
amazon je napisao/la:Povezujete politiku, nazivate ljude cetnicima i ustasama s fudbalom nema veze. Kakve veze ima sto si ti proveo cijeli rat u BiH a sad si negdje u pm. I ja sam pa mi ne smeta niko. Ako si rodjen u Sarajevu, ovdje su oduvijek zivjele tri vjere i zive dan danas. Imas mali broj razlicitih ljudi i razlicitih vjera da navija za Zelju, da dolazi na utakmice. Nikad mi necemo napredovati ako budemo razmisljali ovako debilno.Manite se vise nekih podjela, ovdje smo svi zbog Zelje, hebe mi se ko je koje vjere. Ako je iko od vas otisao ikad u Zagreb i Beograd ljudi nas prime kao da smo im braca. Manite se vise te seljacke price sto su donijeli papci s sela.
Sve sto si rekao je istina. Svako treba krenuti od sebe, ja nisam za bilo kakve podjele, zaboli me ko je ko, a jucer sam danca doceo na tekmu. Covjek prezadovoljan.
Svaka cast. Moji prijatelji iz Zagreba isto bili na utakmici, ljudi pozitivno iznenadjeni. A na jugu orgijaju s politickim porukama tacno mi se gadi slusati one gluposti. I onda dodes na forum i dalje neko drzi pridike tamo negdje iz pm.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SvetlanaHo
Kontakt:

Post Postao/la SvetlanaHo » 07 avg 2016, 13:33

Merhaba je napisao/la:A jeste li vi znali da je Blagojevic igrao 6god mali fudbal u Srbiji i da je prije 4,5 godina tek poceo igrati za Cukaricki :D Ja sam ostao zatecen pa zamisli da je citav trenirao i igrao ovu cmf/dmf poziciju :facepalm: :facepalm:
To nisu tacne informacije. Blagojevicev maticni kub gde je prosao sve selekcije do prvog tima je bio FK Železnicar iz beograda,koji od kad su počeli da grade Beograd na vodi ne postoji.Sledeci klub je Sindjelic pa Čukaricki pa Srem iz S.Mitrovice. U letnjim pauzama je igrao turnire u malom fudbalu i ima gomilu priznanja za najboljeg igraca i za najboljeg strelca na tim turnirima. Igrao je i za mladu reprezentaciju par meceva i za reprezentaciju Beograda na turniru u Portugalu gde se istakao kao jedan od najboljih igraca. S obzirom kakva je situacija u fudbalu u Srbiju gde vlada korupcija i menadjerski lobi,nije dobio priliku da svoj talenat izrazi na reprezentativnom nivou A reprezentacije Srbije.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 avg 2016, 13:44

SvetlanaHo je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:A jeste li vi znali da je Blagojevic igrao 6god mali fudbal u Srbiji i da je prije 4,5 godina tek poceo igrati za Cukaricki :D Ja sam ostao zatecen pa zamisli da je citav trenirao i igrao ovu cmf/dmf poziciju :facepalm: :facepalm:
To nisu tacne informacije. Blagojevicev maticni kub gde je prosao sve selekcije do prvog tima je bio FK Železnicar iz beograda,koji od kad su počeli da grade Beograd na vodi ne postoji.Sledeci klub je Sindjelic pa Čukaricki pa Srem iz S.Mitrovice. U letnjim pauzama je igrao turnire u malom fudbalu i ima gomilu priznanja za najboljeg igraca i za najboljeg strelca na tim turnirima. Igrao je i za mladu reprezentaciju par meceva i za reprezentaciju Beograda na turniru u Portugalu gde se istakao kao jedan od najboljih igraca. S obzirom kakva je situacija u fudbalu u Srbiju gde vlada korupcija i menadjerski lobi,nije dobio priliku da svoj talenat izrazi na reprezentativnom nivou A reprezentacije Srbije.
Hvala ti na informacijama. Korisno je znati sve ovo, a nije ni kod nas nista bolje sto se tice te korupcije i slicnih stvari.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 07 avg 2016, 13:52

Odavno nije bila bolja reportaža, raduje ovo zajedništvo !!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 avg 2016, 14:05

Qwerty90 je napisao/la:

Odavno nije bila bolja reportaža, raduje ovo zajedništvo !!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Extra video!!! Zajedništvo je ono što ispada u prvi plan!

Lijepo je ovo vidjeti, zaista. Nadam se da ćemo se neporaženi vratiti iz Tuzle, a onda bi atmosfera došla do usijanja!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 avg 2016, 14:15

Niko nema srce kao Beganović!
Aferim momčino.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.