RIO 2016 - Tenis
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Tenis
Cekaj malo.Ja kako sam shvatio,njega je covjek vrijedjao zato sto je musliman,a on sam rece da nije musliman u ovom klipu.Pa bas mu sad smeta sto ga je covjek nazvao muslimanom 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prije nego što to kaže objašnjava sudiji kako publika viče: "uuuu" kada se spomene BiH, a onda se žali da ga vrijeđaju na osnovu vjere pa haj ti sad znaj ko je koga kako uvrijediodarker10 je napisao/la:Cekaj malo.Ja kako sam shvatio,njega je covjek vrijedjao zato sto je musliman,a on sam rece da nije musliman u ovom klipu.Pa bas mu sad smeta sto ga je covjek nazvao muslimanom

Imam osjećaj da je ovo uradio kako bi imao izgovor za loš rezultat.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jos kad mu otac ode do onog tipa kojeg je Damir pokazao,covjek je u fazonu wtf
A i sudija nista nije cuo 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
I još kad ga je sudija došao oca vratiti na mjesto on dobaci: "Je**m vam mater"
Seljakluk level: korida Čevljanovići

Seljakluk level: korida Čevljanovići

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Komicna situacija kaze vrijedjaju jer u BiH zive muslimani ali nisam ja musliman. Pa sta ti smeta onda, ne spadas u grupu zbog koje vrijedjaju i eto.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta sve dobacuju Noletu, u svim vecim mecevima 90% publike je protiv njega a on samo baci kiseli osmijeh i pobijedi. Damke moras jos pure jesti, a i stari pokazao zavidan nivo prostakluka.
pa jbg,malo je nidje vezeStevieG8 je napisao/la:Komicna situacija kaze vrijedjaju jer u BiH zive muslimani ali nisam ja musliman. Pa sta ti smeta onda, ne spadas u grupu zbog koje vrijedjaju i eto.

A šta je ako nije musliman? 

Pa ono sto je vecina ljudi danas tj ateista hahaSheyi je napisao/la:A šta je ako nije musliman?
Puno religija, a malo vjere.darker10 je napisao/la:Pa ono sto je vecina ljudi danas tj ateista hahaSheyi je napisao/la:A šta je ako nije musliman?

- maximusdecimus
- Kontakt:
obicna placipi..c..ka kojoj bi bilo bolje da se skoncetrise na igru, a ne na prepucavanja s tribinama, sudijama,protivnicima. covjek je stalno u nekom sukobu, rekli bi da je broj 1, pa se svi protiv njega urotili i gledaju da mu podmetnu. dobro neko rece sta sve Djokovicu dobacuju, pa im frajer odgovori tako sto pomete protivnika s terena 

Sad mi je jasno od koga je naslijedio onakav temperament. Previse se fokusirao na stvari van tenisa kad je vec shvatio da ce izgubiti. Pa mogao je i onaj Izraelac doc i rec mu alo sta seres to su moji navijaci i ajde dizi se sa stolice da zavrsimo ovo ali ne. Covjek fino stao gleda šuti istrpio sve i na kraju i pobijedio.VGS je napisao/la:Sta sve dobacuju Noletu, u svim vecim mecevima 90% publike je protiv njega a on samo baci kiseli osmijeh i pobijedi. Damke moras jos pure jesti, a i stari pokazao zavidan nivo prostakluka.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
to je osnovna stvar koju sportisti treba u startu da nauče i shvate, igraj svoje i ignoriši publiku, posebno ako je ista protiv tebe. e sad da to nije tako lako, to je druga stvar.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta mu to dobacuju?VGS je napisao/la:Sta sve dobacuju Noletu, u svim vecim mecevima 90% publike je protiv njega a on samo baci kiseli osmijeh i pobijedi. Damke moras jos pure jesti, a i stari pokazao zavidan nivo prostakluka.
Ti ocito nisi gledao druge meceve na ovim OI. Ljudi nemaju mentalitet za razne sportove. Stariju Williams su u mecu ometali i morala su biti odstranjena dva Brazilca. Na gadjanju iz pistolja su zvizdali i ometali Vijetnamca, tu se smije navijati ali se opet ne navija kao na fudbalu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 avg 2016, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Takav je on i uvijek ce biti al nece nikoga zajebat osim samog sebe sto je i uradio sinoc.
Govoriim inace, u svim vecim mecevima publika je 90% na strani Rogera i Nadala u najvecem slucaju sto je i logicno jer imaju veliku bazu navijaca al Djokovic ne pravi incidente vec igrom odgovori na provokacije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest ali imaju kulturu ipak neku i mentalitet za tenisa. Ne govore mu nista za vjeru, drzavu, izgledVGS je napisao/la:Govoriim inace, u svim vecim mecevima publika je 90% na strani Rogera i Nadala u najvecem slucaju sto je i logicno jer imaju veliku bazu navijaca al Djokovic ne pravi incidente vec igrom odgovori na provokacije.

Vec kada je poen vise se raduju za Nadala i Rogera ..
Ima tu svasta jarane, govorim realno jer sam Rogerov navijac, prosle godine na US Open ciini mi se, Novak proomasi prvi servis pola stadiona aplaudira zamisli kakva je to provokacija u svakom poenu. Naravno da ne opravdavam ponasanje tih sto su dobacivali ali ono nije adekvatna reakcija, samo je sebe izbacio iz ritma i ko zna koji put ga svadjanje kosta. Nikome nije nastetio osim sebi. Nerfidova reakcija je neopisiiva 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jedno je navijanje , a drugo je vrijeđanje po rasnoj, religiskoj, nacionalnoj,... osnovi , ipak su ovo olimpijske igre, gdje je prvenstveno sport i da bolji pobjedi.....VGS je napisao/la:Ima tu svasta jarane, govorim realno jer sam Rogerov navijac, prosle godine na US Open ciini mi se, Novak proomasi prvi servis pola stadiona aplaudira zamisli kakva je to provokacija u svakom poenu. Naravno da ne opravdavam ponasanje tih sto su dobacivali ali ono nije adekvatna reakcija, samo je sebe izbacio iz ritma i ko zna koji put ga svadjanje kosta. Nikome nije nastetio osim sebi. Nerfidova reakcija je neopisiiva
A prijetarano porediš Novaka koji je najbolji teniser i ima velike šanse da postane i najbolji ikada (ako nastavi 2-3 godine ovim tempom) sa nekim koji se bori da je u top 100 , stvarno ne uporedivo , a znamo i Troicki koji je čak bio je 12-ti nekada da je imao izljeve bijesa i sl. , pa šta je radio Ivanišević ..., Damir mora da radi , ali za njega je top 30 vjerovatno maximum .... (ali s obzirom na sve i to je uspijeh)
Rijetki su tipa Novaka ili Janice Kostelić, gdje ti država ništa nije pružila , a ti se morao odvojiti od poreodice od svijeta i raditi kao niko sam sa odlučnošću da uspiješ ....
Od Bosanaca trenutno to ima Tuka, njega vjera gura u drži da postiže rezultate i Džanan Musa , njega ovo drugo kao Novak ili Janica , mlad se odvojio od porodice i ima mentalitet i želju da postane najbolji.
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 07 avg 2016, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.