br 4 neznam ime , ali puno griješi u dodavanjima , mada je dobar u presijecanju akcija , br 10 je meho , oba došla iz juniora slobode kao i lijevi bek saletovićstudeni je napisao/la:ko su igraci sa brojem 4 i 10, i onaj sto je usao pred kraj!?
btw idemoza onom narodnom "prvi se macici u vodu bacaju"....
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
4 je Kemo Salihbegović, a onaj (ćelo) što je ušao pred kraj Adem Hodžić.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
onda stvari koje nisam naveo.sva ova djeca imaju otprilike zive roditelje i njima upravljaju roditeji.ne daj boze da ospe kadar 7-8 kolo.sve je ovo dio jedne velike neupucenosti,neznanja,jednostavno ne zeli se dobro lukavcu,lukavcanima,samim tim i radnickom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kaknju se danas sudilo kao da je nominovan za nobelovu nagradu za mir.kazlagic sudi isto kao da je vođa delija pa iza sebe ima 20 000 sposobnih,ko veli ako sta krene po zlu ima me ko branit.mi nemamo covjeka koji ce mu makar reci halo uhonja nije ovo cazin.evo vidim i jakupovic nije dao ni zuti jazvinu danas u travniku,a za neupucene slomio je nogu covjeku smajicu
Nađo kod jednog na fb ovu sliku, jest da je malo starija ali eto da vam je postavim .

Onaj što je sinoć ušao ipak nije Hodžić nego Muminović.
- LukavacLive
- Kontakt:
To je nekad bilo, ne višeclub21 je napisao/la:Nađo kod jednog na fb ovu sliku, jest da je malo starija ali eto da vam je postavim .

Možda je i bolje tako, onaj ko voli Radnički dolazit će svaku a ne samo na derbije mada je ovdje bilo ljudi sa cijelog TK-a koji ne navijaju ni za Radnički ni za Slobodu ali eto.LukavacLive je napisao/la:To je nekad bilo, ne višeclub21 je napisao/la:Nađo kod jednog na fb ovu sliku, jest da je malo starija ali eto da vam je postavim .
Nikakvog Hodzica nije ni bilo u sastavuIraola je napisao/la:Onaj što je sinoć ušao ipak nije Hodžić nego Muminović.

Evo vam sastav, brojevi, izmjene...
12 Brezičanin Sakib (21)
4 Salihbegović Kemal (21)
5 Kasumović Adnan (21)
7 Kuduzović Faruk (21) od 70. min Muminovic, br. 15 (21)
8 Salihović Hasmir (21)
9 Kasumović Almis
10 Ćosić Mehmed (21) od 46. min Derdemez, br. 11 (21)
14 Mujkić Haris
16 Saletović Adnan (21)
17 Salihović Mirnes
19 Dautović Nedim (21)
1 Smajić Enis (21)
2 Bektić Sejdalija
3 Imamović Ibrahim (21)
6 Nukić Mirsad (21)
11 Derdemez Tarik (21)
15 Muminović Belmin (21)
18 Mahovkić Almedin
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Onda je taj Hodžić otišao tj. vjerovatno je bio na nekoj probi. 

Čudi me zašto Kamber nije bio ni na klupi, dok me za Mešića i ne čudi toliko samo mi nije jasno zašto smo dvogodišnji ugovor s njim potpisali :S
Ne moze biti dvogodisnji ugovor potpisan. Jedino ako je profesionalni, ali cisto sumnjam. U ovoj ligi se potpisuju amaterski ugovori koji vaze do kraja sezone i koje je (uz samo malo zalaganja) lako raskinuti i na polusezoni.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
U nekoj izjavio je rekao da je potpisao dvogodišnji ugovor pa zato kažem, ne znam što bi lagao.
"Junuzović Elo ima strašnu "žicu", zaigrat će lopte u Poljicu.
Giga "leti" k'o puščani metak, on dolazi sutra u Devetak.
Svi ostali jure kao ptice, kolektivno idu u Babice."
Tako to stvarno na kraju ispadne, ako si dobar u Radničkom sljedeću sezonu klub te ne može toliko plaćati ni zadržati nego ideš korak dalje u svojoj karijeri, u neko selo sa lukavačke Opšćine koje gradi stadion, tribine, pronalazi pare, sponzore, dovode dobre igrače i onda ti neki pojedinci uživaju u padu Radničkog..
Giga "leti" k'o puščani metak, on dolazi sutra u Devetak.
Svi ostali jure kao ptice, kolektivno idu u Babice."
Tako to stvarno na kraju ispadne, ako si dobar u Radničkom sljedeću sezonu klub te ne može toliko plaćati ni zadržati nego ideš korak dalje u svojoj karijeri, u neko selo sa lukavačke Opšćine koje gradi stadion, tribine, pronalazi pare, sponzore, dovode dobre igrače i onda ti neki pojedinci uživaju u padu Radničkog..
Samo da be bude kao kazlagic...Iraola je napisao/la:Mateo Musa sudi u subotusvi u Banoviće
![]()
Enis Smajić zasluženo treba biti prva postava,Sakib loš totalno,izgubljen u obje utakmice..Almis Kasumović kao što sam i čuo mašina od momka,a poruka za dušmane Radnički opet danas dobro igrao,mada rezultatski tako ne izgleda,ali itekako ova djeca nisu lošija od svih prethodnih "igrača" ...kroz odbranu nenormalno puše ali to je splet neiskustva,godina,mišića...
Onaj start Mujića na Brezičanina je za zatvora a on zuti karton dobija, momak pokušava nastavit i nemoćan kod sva 3 gola ne znam zašto ga prozivaš, mislim da je čak i u hitnoj završio ali nisam siguran. Smajić odličan kad je ušao imamo 2 top golmana, Almis fenomenalan go. Buducnost zasluzeno pobjedila.Brigada89 je napisao/la:Enis Smajić zasluženo treba biti prva postava,Sakib loš totalno,izgubljen u obje utakmice..Almis Kasumović kao što sam i čuo mašina od momka,a poruka za dušmane Radnički opet danas dobro igrao,mada rezultatski tako ne izgleda,ali itekako ova djeca nisu lošija od svih prethodnih "igrača" ...kroz odbranu nenormalno puše ali to je splet neiskustva,godina,mišića...
danas su se našim igračima i klupi koja nas vodi smijali svi banovićani na tribini. bili smo jad i čemer .volio bi da neko pusti video. cijelu utakmicu pa da se vidi sveBrigada89 je napisao/la:Enis Smajić zasluženo treba biti prva postava,Sakib loš totalno,izgubljen u obje utakmice..Almis Kasumović kao što sam i čuo mašina od momka,a poruka za dušmane Radnički opet danas dobro igrao,mada rezultatski tako ne izgleda,ali itekako ova djeca nisu lošija od svih prethodnih "igrača" ...kroz odbranu nenormalno puše ali to je splet neiskustva,godina,mišića...
ynaoyam je napisao/la:Onaj start Mujića na Brezičanina je za zatvora a on zuti karton dobija, momak pokušava nastavit i nemoćan kod sva 3 gola ne znam zašto ga prozivaš, mislim da je čak i u hitnoj završio ali nisam siguran. Smajić odličan kad je ušao imamo 2 top golmana, Almis fenomenalan go. Buducnost zasluzeno pobjedila.Brigada89 je napisao/la:Enis Smajić zasluženo treba biti prva postava,Sakib loš totalno,izgubljen u obje utakmice..Almis Kasumović kao što sam i čuo mašina od momka,a poruka za dušmane Radnički opet danas dobro igrao,mada rezultatski tako ne izgleda,ali itekako ova djeca nisu lošija od svih prethodnih "igrača" ...kroz odbranu nenormalno puše ali to je splet neiskustva,godina,mišića...
u pravu si za golmana , žao mi ako se povrijedio nakon onog starta. ODBRANA kriva za golove. SVI loši. a trener taktizira stavio almisa lijevo i kuduza desno , i više su morali pomagat bekovima. hasko , meho i br4 danas ko tarabe . almis dao go al srećom jer je golman banovića kriv , lopta u njegovu stranu .a mogli smo mi dobit još kamaru golova
ne znam da li smo gledali istu utakmicu ali dosta toga se ne bi slozio s tobom. po mom misljenju si jedino u pravu za almisa kasumovica. momak je pravo pojacanje ali ce brzo izgorit ako bude igrao i napad i odbranu citavu utakmicu. a tako je moro igrat jer su ove dvije utakmice bekovi i stoperi odigrali katastrofalno. sto se tice golmana sakiba brezicanina on nas je spasio katastrofe u prvom kolu protiv rudara a danas se povrijedio. ne kazem ni da je bolji ni gori od smajica ali je po mom misljenju bio bolji od vecine igraca u ove dvije utakmice. danas smo izgubili od veoma lose buducnosti i primili 3 gola jos u prvom poluvremenu. kad kazem lose mozes mislit kako smo igrali. onakvu igru buducnosti u prvih pola satabi kaznila vecina ekipa mi nismo jer nismo ni pokusali. osim toga imali smo odlican teren i sudjenje. nadam se da cemo iduce kolo protiv orasja igrati za gol vise a ne kopati rovove i zemunice ispred svog sesnaesterca i primjenjivati odbrambeno-oslobodilacku taktiku koja tjera i ono malo navijaca sa tribina. sretno radnicki.Brigada89 je napisao/la:Enis Smajić zasluženo treba biti prva postava,Sakib loš totalno,izgubljen u obje utakmice..Almis Kasumović kao što sam i čuo mašina od momka,a poruka za dušmane Radnički opet danas dobro igrao,mada rezultatski tako ne izgleda,ali itekako ova djeca nisu lošija od svih prethodnih "igrača" ...kroz odbranu nenormalno puše ali to je splet neiskustva,godina,mišića...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.