e jbt Olimpijada, vratite prava prenosa Eurosporturio_Ferdy88 je napisao/la:Nema običnog, samo ovako.legenda reala je napisao/la:ne seri, daj mi obični link nađirio_Ferdy88 je napisao/la:Skinite browsec ili dotvpn addone za chrome i onda na cbc ili bbc i imate tamo sve. Pričao sam već o tome.
RIO 2016 - Tenis
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Tenis
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sela uzeo medicinski timeout, ima nekih problema sa rukom.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nek preda čkapirio_Ferdy88 je napisao/la:Sela uzeo medicinski timeout, ima nekih problema sa rukom.
"We need to suffer. And we need to fight."
Uh bi sjelo da nam popravi danCaptain4 je napisao/la:nek preda čkapirio_Ferdy88 je napisao/la:Sela uzeo medicinski timeout, ima nekih problema sa rukom.

Btw bit će ovo lud meč izmedju Venus i ove Belgijanke. Gotovo sam siguran da ide u 3 seta.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nema nikakvi problema sa rukom. Damir je barem sto se tice segmenta fizicke spreme, sigurno medju top10igraca na turu. I on to maximalno koristi, toralno ubrza poene na svojoj servi i taj tempo mnogo ne mogu da prate. Prema tome, mislim da Sela vise ima problema sa plucima vec sa rukom.Captain4 je napisao/la:nek preda čkapirio_Ferdy88 je napisao/la:Sela uzeo medicinski timeout, ima nekih problema sa rukom.
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakve gluposti radi, iz greške u grešku 
Pokloni mu meč

Pokloni mu meč

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Damir ako krene za sat na avion sutra moze i u grad izaci 

Stvarno je glup momak. To se više ne može opisati.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakve gluposti radi, iz greške u grešku

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I završi sa stilom, samo kako on zna, sa neprisiljenom pogreškom naravno 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fraer psihički limitiran, davno dokazano, nije vrijedno živaca. Drag mi je i sve, al' preko nekih stvari koje jedan profesionalni sportista mora imati ne možeš preći...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Za Android platformu ima aplikacija ex yu VOD. Tu imate sve kanale arene hrt 1234 rts 12 trenutno je na rts dubl Srb vs cro
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Djokovic/Zimonjic rutinski 6:2 6:2 

Fino igra ova Flipkens 

Instalirao I sta sad, nigdje he vidim kanaleBordomen je napisao/la:Za Android platformu ima aplikacija ex yu VOD. Tu imate sve kanale arene hrt 1234 rts 12 trenutno je na rts dubl Srb vs cro
nema potpisa
Hm, ja bi pripazio da nisi kakvu viruscinu pokupioAdmir_Sa je napisao/la:Instalirao I sta sad, nigdje he vidim kanaleBordomen je napisao/la:Za Android platformu ima aplikacija ex yu VOD. Tu imate sve kanale arene hrt 1234 rts 12 trenutno je na rts dubl Srb vs cro

Max Allegri
Nije virus samo što nema upustvo pa se nije snašao odmahMig_Mig je napisao/la:Hm, ja bi pripazio da nisi kakvu viruscinu pokupioAdmir_Sa je napisao/la:Instalirao I sta sad, nigdje he vidim kanaleBordomen je napisao/la:Za Android platformu ima aplikacija ex yu VOD. Tu imate sve kanale arene hrt 1234 rts 12 trenutno je na rts dubl Srb vs cro
U pp sam mu objasnio sad mu radi
Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 07 avg 2016, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Klikni racun vidi pasvord , onda uslugu ukucaj sifru i pojavice ti seAdmir_Sa je napisao/la:Instalirao I sta sad, nigdje he vidim kanaleBordomen je napisao/la:Za Android platformu ima aplikacija ex yu VOD. Tu imate sve kanale arene hrt 1234 rts 12 trenutno je na rts dubl Srb vs cro
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mali od tehnikelegenda reala je napisao/la:Klikni racun vidi pasvord , onda uslugu ukucaj sifru i pojavice ti seAdmir_Sa je napisao/la:Instalirao I sta sad, nigdje he vidim kanaleBordomen je napisao/la:Za Android platformu ima aplikacija ex yu VOD. Tu imate sve kanale arene hrt 1234 rts 12 trenutno je na rts dubl Srb vs cro

razočaran sam damirom. totalno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Oplakah na Selinu facu negdje na 2:14 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.