FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 06 avg 2016, 23:03

Fejzic ima neki glupih ideja kad treba izletiti ali je bolji golman od Kjosevskog..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 06 avg 2016, 23:04

amazon je napisao/la:Fejzic ima neki glupih ideja kad treba izletiti ali je bolji golman od Kjosevskog..
cuj Fejzic bolji golman od Kjosevskog jos jedna provala,Veca je buduci A reprezentivaac drzave za 2-3 godine

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 06 avg 2016, 23:05

napusite se kur.ca jugu!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 23:05

Na takvim dilemama se postaje vrhunski trener, za to treba imati "njuh".

Mene isto tako zanima šta će sa Bekrićem, da li će ga dobro ohladiti, ili ga gurati u vatru dok ne pročepi, možda nauštrb nekih rezultata.

A znamo svi šta bi se moglo desiti ako pročepi..

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 23:10

amko123 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Fejzic ima neki glupih ideja kad treba izletiti ali je bolji golman od Kjosevskog..
cuj Fejzic bolji golman od Kjosevskog jos jedna provala,Veca je buduci A reprezentivaac drzave za 2-3 godine
Amazon uvijek u kontru ide, šta god napiše zapravo je suprotno.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 avg 2016, 23:14

zeljoooooooooo je napisao/la:Na takvim dilemama se postaje vrhunski trener, za to treba imati "njuh".

Mene isto tako zanima šta će sa Bekrićem, da li će ga dobro ohladiti, ili ga gurati u vatru dok ne pročepi, možda nauštrb nekih rezultata.

Ne treba na ustrb rezultata nikog gurati. Sin da mi igra i da sam trener, nema na ustrb rezultata. Izgleda da kod Kostica igra onaj ko dobro trenira i da ekipu postavlja prema ekipi s kojom igramo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 avg 2016, 23:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
sekula je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Sta ce sad Kostic uraditi. Fejzic ili Kjosevski? Bice zanimlnjivo to vidjeti.
Ja ne bih mijenjao ekipu koja dobro funkcioniše, a do sada funkcioniše sa Fejzićem.....
Na istom smo tragu. Hrasno kaze branio je lose prve dvije utakmice. Mogao bih se sloziti da je ima par losih reakcija ali u globalu nije bio los. U krajnjem slucaju u 270 minuta je primio jedan gol, a danas je kod 1:0 u dva navrata cupao Zelju.
Aco,posto vidim da vec 2-3 kola branis Fejzica i istices njegove dobre partije,daj mi odgovori na slijedece pitanje....Da li zaista ne vidis ili mozda nisi primjetio koliko decko unosi nesigurnosti u odbranu?Obrati paznju,na bukvalno svaki iole ozbiljniji protivnicki centarsut krene ,pa stane sto je apsolutno NAJGORA moguca stvar za nekog golmana.Em tako gubi povjerenje svoje odbrane,em gubi svoju poziciju na golu,jer cim krenes,pa stanes,tesko da se mozes orijentisati vise gdje tacno stojis i sta pokrivas!?Da ne pominjem da ne zna degazirati loptu. Ono sto je pohvalno kod njega,je da brani ono sto treba da brani i da se solidno postavlja.Medjutim,nikako nije kvalitet za prvog golmana jedne ozbiljne ekipe...
P.S.Rekao si da ces pogledati tekmu jos jednom,pa obrati paznju na pomenuto,ako se bude moglo vidjeti an snimku...

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 06 avg 2016, 23:16

Od stare slave se ne živi, a Bekrića čekamo, čini mi se, predugo.....čini mi se da nema snage za 90 minuta solidnog tempa, bolje mu davati po poluvrijeme maksimalno.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 avg 2016, 23:17

Bekric je veceras pokazao zasto je jedan od najboljih veznih igraca lige. Ima neki glupih poteza, ali ako se tjera mak na konac Blagojevic je danas prodao bezbroj lopti, ali Blagojevic ima kredita. Definitivno najbolje od Kostica da igra s ovom cetvoricom u vezi i to ne bi smio mijenjati.
Stadion je danas pokazao sta misli o Bekricu, osim par seljaka koji mu psuju na svaki dodir lopte jer kuci zeni ne smije pisnuti. Bas ono klasicni seljaci. A 6-7 hiljada ga ispratilo velikim aplauzom, to je dovoljno.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 06 avg 2016, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 23:17

samoplavi je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Na takvim dilemama se postaje vrhunski trener, za to treba imati "njuh".

Ne treba na ustrb rezultata nikog gurati. Sin da mi igra i da sam trener, nema na ustrb rezultata. Izgleda da kod Kostica igra onaj ko dobro trenira i da ekipu postavlja prema ekipi s kojom igramo.
Slazem se da ne treba, ali opet kazem, trener je taj ko treba "osjetiti" da li forsiranjem Bekrica moze za par kola dobiti igraca koji ce gurati cijelu ekipu. Mogu samo da zamislim Jovana i njega u top formi zajedno, pa to bi bila rapsodija.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 avg 2016, 23:26

Pozder me je razočarao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 avg 2016, 23:31

aleksandar_veliki je napisao/la:NEZALAGANJE ne branim, samo sam zelio cuti sta vi ostali mislite o tome ko ce na gol. U pravu si dosta toga sto si napisao i danas je imao ono bespotrebno istrcavanje. No, odbranio je par dobrih lopti u ova tri kola, to se mora priznati. Pokusaj se staviti u trenerovu kozu. Ima golmana s kojim ekipa ima rezultate, preuzima rizik i skalnja ga jer dolazi suspendirani i on pravi kiks koji te kosta bodova u Tuzli. To je neki scenarij koji je moguc i o kojem Kostic razmislja.
Nema dileme da je Fejzic imao par odlicnih intervencija u ova prva 3 kola i svakako da ce trener biti u dilemi.Medjutim,prava ekipa uvijek zna ko je broj 1 ,pa makar on i kiksao slijedece kolo,jer nije bit u jednoj tekmi,vec u kontinuitetu.(kao primjer mogu navesti Chelsea gdje Begovic automatski seli na klupu,cim je Courtois spreman,bez obzira na njegovu formu)I na to sve,ovaj opet nije odradio posao bez greske,da bi covjek rekao:Imam max. povjerenje u njega.Po meni je uz Acu jedan od krivaca za gol protiv Sarajeva,jer se desilo upravo ono sto opisah u prethodnom postu.Krenuo je na loptu,stao i izgubio svoju poziciju,te nije mogao stici nazad.Da je ostao na sredini lopta bi lagano bila njegova.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 avg 2016, 23:34

Ipak statistika kaze da je u tri utakmice primio samo jedan gol. Samo mu treba zabraniti da izlazi izvan 16 i to je to.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 23:46

Mislim da smo napokon dočekali igru kakvu smo priželjkivali, mnogo pasova, sigurna igra nazad, pametne, neforsirane duge lopte.

Imali smo mali par od desetak minuta, ali na kompletnoj slici to je zanemarivo.

Drago mi je za Nikolica, samo da nastavi trpati!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 avg 2016, 23:58

Čestitke na zasluzenoj pobjedi.
NK Široki Brijeg

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 avg 2016, 00:00

amazon je napisao/la:Bekric je veceras pokazao zasto je jedan od najboljih veznih igraca lige. Ima neki glupih poteza, ali ako se tjera mak na konac Blagojevic je danas prodao bezbroj lopti, ali Blagojevic ima kredita. Definitivno najbolje od Kostica da igra s ovom cetvoricom u vezi i to ne bi smio mijenjati.
Stadion je danas pokazao sta misli o Bekricu, osim par seljaka koji mu psuju na svaki dodir lopte jer kuci zeni ne smije pisnuti. Bas ono klasicni seljaci. A 6-7 hiljada ga ispratilo velikim aplauzom, to je dovoljno.
Bekrić je veliki željovac, cijenim ga jer ima dosta zasluga od ranije (pod vodstvom Osima), ali covjek trenutno ne može igrati više od jednog poluvremena :!: Zapravo mjera mu je zadnjih 20 minuta kao neki joker. Bezveze uzima mjesto mlađim likovima Radinoviću ili Šećeroviću.
Blagojević je veceras bio apsolutno glavni igrac na terenu :clap: pored odlicnog Lendrića, Stevanovića, Nikolića itd...Jovan je nezamjenjiv igrac za Želju.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 avg 2016, 00:02

Bekrić će u ovoj formaciji uvijek biti lošiji od onoga što očekujemo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 avg 2016, 00:06

let3 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Bekric je veceras pokazao zasto je jedan od najboljih veznih igraca lige. Ima neki glupih poteza, ali ako se tjera mak na konac Blagojevic je danas prodao bezbroj lopti, ali Blagojevic ima kredita. Definitivno najbolje od Kostica da igra s ovom cetvoricom u vezi i to ne bi smio mijenjati.
Bekrić je veliki željovac, cijenim ga jer ima dosta zasluga od ranije (pod vodstvom Osima), ali covjek trenutno ne može igrati više od jednog poluvremena :!: Zapravo mjera mu je zadnjih 20 minuta kao neki joker. Bezveze uzima mjesto mlađim likovima Radinoviću ili Šećeroviću.
Blagojević je veceras bio apsolutno glavni igrac na terenu :clap: pored odlicnog Lendrića, Stevanovića, Nikolića itd...Jovan je nezamjenjiv igrac za Želju.
Slazem se da ne moze igrati cijelu utakmicu, ali ovo kao danas 60min-70min je sasvim korektno odradio. Trazio loptu, otvarao se, trcao, pokrivao u vezi, istina par greskica ali to je ljudski.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 07 avg 2016, 00:34

Bekric je danas bio sasvim solidan. U prvom poluvremenu se otvarao, trazio loptu, poslao mnogo dugih lopti. Iz kornera koji je on izveo pao je prvi gol.
Fejzic je odlicno branio. Mislim da se ova dva igraca kritikuju vise po navici nego sto oni to zasluzuju. Posjeta dobra, oko 7.000 gledalaca. Mozda je malo vrijeme uticalo da ne bude i preko 8.000.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 avg 2016, 00:37

Kad sam vidio sastav mislio sam da je Kostic koku koristio. Onda kad je tekma pocela i poslije par minuta bas sam se pozitivno iznenadio.
Postavlja rizicnu igru s ostrice.
Svi su odradili solidno ali Blagojevic, Beganovic, Lendric i naravno Fejzic koji je branio pravo ali izbijanje lopte mu je za apaurina.
Bekric se trudio moze on i bolje ali 70 max sad.
Sve u svemu nije lose nova 3 boda bez primljenog gola, hvala Allahu idemo dalje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CCMuHa87 i 67 gostiju.