Ovi meĐedi što se bune za prenos garant plaćaju pretplatu.......kovacic je napisao/la:Prenosi BHT, šta je vama, gledate li raspored i teletekst, piše 23:30. Samo niko nije očekivao ovako brz rasplet, vjerovatno će ljudi korigovati
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Jbg nece jos za sat, uze ovaj Pokemon drugi set.
Kakav brz rasplet Zhang i Baščinski igrale 3 sata xd
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako ne bude na BHTu onda ce biti nisu ocekivali ovako dug rasplet posto ona dvojica u treci set odose
Nad tobom sunce najljepše sja
Plaćaš li pretplatu, života ti?pinoglavi je napisao/la:Ako ne bude na BHTu onda ce biti nisu ocekivali ovako dug rasplet posto ona dvojica u treci set odose
Druže ova stranica je preko Hole, samo instaliraš, namjestiš Francusku i tjtbosnacazin je napisao/la:Forster je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Daj nek neko Holu skonta, stavio sam France, ali opet izbaci ovo za državu...
i meni se ovo isto javlja, koristim MediaHint, @Forster sta si uradio da ovo rijesis? ako nije tajna neka
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ako ne budu prenosili stvarno nek se ugase.
"We need to suffer. And we need to fight."
cak sta vise uvijek trazim da duplo dam kad im vidim programsekula je napisao/la:Plaćaš li pretplatu, života ti?pinoglavi je napisao/la:Ako ne bude na BHTu onda ce biti nisu ocekivali ovako dug rasplet posto ona dvojica u treci set odose
-
thelightblue
- Kontakt:
Svaka drzavna televizija ima neki paket, npr u Francuskoj i SAD-u imaju pet teniskih terena, a npr Velika Britanija ima samo centralni i br. 1. Ne znamo sta BHT ima, mozda isto bez terena br 4.
BiH Tenis
Posle kojeg meca igra Basic znali neko
I na kojem terenu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
I na kojem terenu
Basic igra na terenu 7 poslije dubla Kasatkina/kuznetsova- Groenefeld A-L. / Siegemund L. tako da je realno da prije započne svoj mec.AnelMid je napisao/la:Posle kojeg meca igra Basic znali neko
I na kojem terenu
[emoji23]i naravno neće biti streamahordass89 je napisao/la:Basic igra na terenu 7 poslije dubla Kasatkina/kuznetsova- Groenefeld A-L. / Siegemund L. tako da je realno da prije započne svoj mec.AnelMid je napisao/la:Posle kojeg meca igra Basic znali neko
I na kojem terenu
Ja te lijepo upitah....pinoglavi je napisao/la:cak sta vise uvijek trazim da duplo dam kad im vidim programsekula je napisao/la:Plaćaš li pretplatu, života ti?pinoglavi je napisao/la:Ako ne bude na BHTu onda ce biti nisu ocekivali ovako dug rasplet posto ona dvojica u treci set odose
I nije čak štaviše, nego ili jedno ili drugo
Jarane placam pretplatu i uvijek sam je placao ali ne vidim kakve to veze ima i sa cim zato ti i nisam normalno odgovorio.
Pa ima veze, najgrlatiji su ovi što ne plaćaju....pinoglavi je napisao/la:Jarane placam pretplatu i uvijek sam je placao ali ne vidim kakve to veze ima i sa cim zato ti i nisam normalno odgovorio.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jel' to nema streama za Basica?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Bašić već gubi 2-0.
Počinje i Damir
Počinje i Damir
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.