Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edin Dzeko Video - Zbog autorskih prava audio zabranjen na youtube-u pa evo Link ko hoce da pogleda ...
http://www.mojvideo.com/video-edin-dzek ... 01ae48293f
- majestic24
- Kontakt:
Dobar je videokingfaruk je napisao/la:Edin Dzeko Video - Zbog autorskih prava audio zabranjen na youtube-u pa evo Link ko hoce da pogleda ...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Principatus
- Kontakt:
Faruk, stvarno si king.
I drugi video su ti uvjek bili dobri, posebo onaj sa Misketom.

I drugi video su ti uvjek bili dobri, posebo onaj sa Misketom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Garant su ovo neke jake i ugledne novine
Hajd ba Dzeko najedi se hurmasica, vidis da te vuku za nos i menadzer i uprava Wolfsburga....Sad bi Dzeko trebao preci u AC Milan i u lov na titulu u novoj sezoni..No AC Milan nema para nazalost...Wolfsburg trazi previse..Za nekih 20 miliona mogao bi AC Milan dovesti Dzeku i svi bi bili sretni !!!
igracki gledano AC Milan bi trebao prodati pola tima, prije svega ono zubato brazilsko cudoviste a i sminkera iz Englske mada ja mislim da on i nije njihov igrac...Ma pola tima minimalnoi dovesti svjezu krv za lov na titulu, Dzeku u napadu prije svega !!!

Hajd ba Dzeko najedi se hurmasica, vidis da te vuku za nos i menadzer i uprava Wolfsburga....Sad bi Dzeko trebao preci u AC Milan i u lov na titulu u novoj sezoni..No AC Milan nema para nazalost...Wolfsburg trazi previse..Za nekih 20 miliona mogao bi AC Milan dovesti Dzeku i svi bi bili sretni !!!
igracki gledano AC Milan bi trebao prodati pola tima, prije svega ono zubato brazilsko cudoviste a i sminkera iz Englske mada ja mislim da on i nije njihov igrac...Ma pola tima minimalnoi dovesti svjezu krv za lov na titulu, Dzeku u napadu prije svega !!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
City je najavio da će dovesti Davida Silvu,Yaya Tourea i Džeku.Evo ova prva dvojica su već potpisali,tako da sam siguran da je ta konkretna ponuda o kojoj Džeko priča od City-a.I ja sam bio protivnik da potpiše za njih,međutim ljudi prave beton ekipu,mislim da čak mogu konkurisati za prvaka.
Samo mi nemoj reci da mislis na Ronaldinha? Ako mislis onda stvarno treba da te bude stid.analiticar_ je napisao/la:Garant su ovo neke jake i ugledne novine![]()

- JuveSissoko
- Kontakt:
to zubato brazilsko cudoviste mi je bolji igrac od Pelea 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Cuj treba prodat Ronaldinha on po meni najbolji igrac ikada a sigurno 90% Milanovog tima. Eto znanja o fudbalu. I jos misli da Milan nema pare. Milan ima pare al Berlusconi neda.
Dzeko ili ostaje u Vukovima ili ako bude prelazio vjerovatno ce to biti M.C
Ovi su vec pa skoro sto su zamislili to i ostvarili u vezi prelazaka.Boateng,Silva,Y.Toure i kao zadnja zelja je Dzeko.
Da ukonponuju one planirane pare sto su odlucili uloziti.
Jedino ako Svabe bas zajoze i odluce da ga ne prodaju.sto je itekako moguce.Jer para imaju,tako da im nije hica.
Ovi su vec pa skoro sto su zamislili to i ostvarili u vezi prelazaka.Boateng,Silva,Y.Toure i kao zadnja zelja je Dzeko.
Da ukonponuju one planirane pare sto su odlucili uloziti.
Jedino ako Svabe bas zajoze i odluce da ga ne prodaju.sto je itekako moguce.Jer para imaju,tako da im nije hica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=63930ENGLAND/ MAN.CITY, Dzeko coming soon
Manchester City will sign Bosnian striker Edin Dzeko (25) from Wolfsburg for 35-40 million Euros this month.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Vidjet ćemo, vidjet ćemo. Ja se nadam da neće potpisati za City, tj. da će doći ponuda nekog tima koji narednu sezonu igra u LP. Ako ne bude takve onda je bolje i da ide u City nego da ostaje u klubu koji naredne sezone ne igra Evropu nikako.
Moj favorit je i dalje United, iako se situacija zakomplikovala dovođenjem Mexikanca.
Moj favorit je i dalje United, iako se situacija zakomplikovala dovođenjem Mexikanca.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ma ode on u City aBd....NoName je napisao/la:Vidjet ćemo, vidjet ćemo. Ja se nadam da neće potpisati za City, tj. da će doći ponuda nekog tima koji narednu sezonu igra u LP. Ako ne bude takve onda je bolje i da ide u City nego da ostaje u klubu koji naredne sezone ne igra Evropu nikako.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Nije se toliko ni zakomplikovala dovođenjem Meksikanca, koliko dobrim igrama istog na SP.NoName je napisao/la:Moj favorit je i dalje United, iako se situacija zakomplikovala dovođenjem Mexikanca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Baš tako. Al' ko zna, možda će se odkomplikovati zbog loših igara Rooneya na SP, nek njega prodaju a nek Džeko i Mexi igraju u napadu 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Da prodaju onog klocka Berbatova i namire imaju odlicnog napadaca al od onog **** Fergusona je tesko lovu izvuciNoName je napisao/la:Baš tako. Al' ko zna, možda će se odkomplikovati zbog loših igara Rooneya na SP, nek njega prodaju a nek Džeko i Mexi igraju u napadu

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- JuveSissoko
- Kontakt:
Man U ponudio 40 miliona ,glasina 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma samo nek juve nijeJuveSissoko je napisao/la:Man U ponudio 40 miliona ,glasina

Ovo je prenio Sky Sports Italy, jel da? Jesu li oni sigurni koji je klub iz Manchestera u pitanju?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja cuo United,a Dzeko bi s pjesmom otisao tamo,nek se mani placenika iz City-aTrasimaco je napisao/la:Ovo je prenio Sky Sports Italy, jel da? Jesu li oni sigurni koji je klub iz Manchestera u pitanju?
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Sheyi i 90 gostiju.