FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 06 avg 2016, 19:47

RichmanBiH je napisao/la:Duljevica pliska stavio u djep hahahaha.
A vidi ovo, bil taj Pliska imao mjesta kod nas? 99% bi reklo da nema i nema, još lik nije ni bek pravi, a kada god je bio blizu Duljevića ovaj ništa nije mogao.
Izvini Harise ali to od tebe nismo očekivali, da neki lik, koji nije mogao da uspije u Albaniji na OtoKi, tebi ne da mrdnuti 90 minuta.

7.11.2014.
Meho Kodro: Nakon velikih uspjeha dođe do opuštanja, zato se bojim sutrašnje utakmice!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 06 avg 2016, 19:49

Ma Hilmo meni je Hodzic daleko bolji od Kadusica prema naprijed pa sam zato ono i napisao. Jest da Hodzic ispada u odbrani al kad nam rezultat ne ide u korist mora on igrati i ako nemam nista protiv Kadusica.

Sad se mora dobiti Krupa pod hitno il cemo odmah da zaostajemo za vrhom.

I zna li neko sta je sa Husejinovicem ?
Je li moguce da ne moze izdrzati 20 minuta?
Pa zasto su ga doveli onda. Da je igrao zadnjih barem 10 minuta mozda je mogao sta izmisliti.

I nije mi jasno da imamo onako visokog napadaca a da onako malo dobije pravih centarsuteva.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 06 avg 2016, 19:50

Haj spustite malo loptu, da smo pobjedili pričali bi o tituli. Samo idete iz krajnosti u krajnost. Idemo dalje. Nismo ih pobjedili 15 godina dole, ne znam čemu toliko razočarenje.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 06 avg 2016, 19:51

oni - likovi se jedva sastavili pred početak prvenstva. pripreme na malinjaku i pašnjacima. alispahić, trener ubleha za trunku manja od ješića. navijači ih bojkotuju...

mi - nemamo dugova, najjači sponzori, najskuplji igrački kadar, lijepa atmosfera, teren sjajan, navijači koji se jedini čuju...

ege ih uzme, a ti odigraš neriješeno...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 avg 2016, 19:53

bosnas_ je napisao/la:Losa igra Sarajeva... kako su krenuli ne bi me cudilo da se ponovi prosla sezona!
Proslu sezonu je obezbjedio covjek koji ode nekidan....sad je ostao skart ove lige....vodjen amaterom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 avg 2016, 19:54

Manuel je napisao/la:Ma Hilmo meni je Hodzic daleko bolji od Kadusica prema naprijed pa sam zato ono i napisao. Jest da Hodzic ispada u odbrani al kad nam rezultat ne ide u korist mora on igrati i ako nemam nista protiv Kadusica.

Pa zasto su ga doveli onda. Da je igrao zadnjih barem 10 minuta mozda je mogao sta izmisliti.

I nije mi jasno da imamo onako visokog napadaca a da onako malo dobije pravih centarsuteva.
Za bekovsku poziciju se Kadušić izgradio fenomenalno, ali ako nam treba neko u napadu po desnoj strani onda u postojećim krilima (Anđušić, Hebibović, Crnkić, pa i Hodžić) tražiti najboljeg.

Mi za nešto više u narednih 6 kola moramo osvojiti 18 bodova.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2016, 19:55

Pliska je prije Celika igrao termine na Bentbasi gore.Smjesno frajer prekinuo karijeru bio haman Kemo ga zovno jel je u situacij daj sta das.

Hodzic nemoze na beka,dva gola ove sezone oba pored njega igraci prolaze I ubacuju loptu.Smjesno ,igrao je u Radniku krilo nek igra I ovdje inace netreba da igra.

Smjesno je da tim koji se bori za visok plasman nema na klupi ofanzivnog igraca sem debelog Saida,to je sramota najveca u svemu,da se roster toliko s.****
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 avg 2016, 19:57

ledesma je napisao/la:Al stručnjaku ne treba ni dobar vezni ni dobar špic...o čemu mi dalje da pričamo i sanjamo????
Stopera necemo ni spominjat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 06 avg 2016, 19:57

hilmo je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Ma Hilmo meni je Hodzic daleko bolji od Kadusica prema naprijed pa sam zato ono i napisao. Jest da Hodzic ispada u odbrani al kad nam rezultat ne ide u korist mora on igrati i ako nemam nista protiv Kadusica.

Za bekovsku poziciju se Kadušić izgradio fenomenalno, ali ako nam treba neko u napadu po desnoj strani onda u postojećim krilima (Anđušić, Hebibović, Crnkić, pa i Hodžić) tražiti najboljeg.

Onda staviti Hodzica na desno krilo jer je lik preofanzivan i zna probiti a Kadusica ostaviti na beku.

Ma kakvih 18 bodova treba biti realan.
U iducih 6 tekmi 4 pobjede i 2 remija i ja zadovoljan.Losa je ovo igra da ocekujemo 6 pobjeda u nizu.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 06 avg 2016, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 avg 2016, 19:58

hilmo je napisao/la:

Sta je vise? Osvajanje Engleske Premijer lige ? Sta ti je covjece ?
Max Allegri

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 06 avg 2016, 19:59

Ulaskom Cetkovica postali smo mnogo agresivniji. Sigurno je da treba biti ispred Bekica.
Rustemovic, Novakovic i Balic najbolji danas. Hodzic i Pavlovic su pogrijesili kod gola.
Amer Dupovac!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 avg 2016, 20:00

Tanko ovo danas, pretanko. Iz godine u godinu mrtvog Čelika ne možeš dobit.
Vrli stručnjak kaže "Pritisak navijača ne mozemo više trpiti, tim je pod strasnim stresom...". Dan te **** ko da igraju na Wembleyu finale Lige prvaka i svih 90 000 navija protiv nas, a ne pred praznim Bilinim i našim navijačima koji se čuju čitavu tekmu. Fuj od stručnog do uprave kuknjava
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 avg 2016, 20:04

Haman se ponad'o da cemo uzeti, kad ono kurko :D Pavlovic i Balic bez komunikacije..nije trebao izlaziti Pavlovic jbg
I celo u Bijeljini je skontao da je Dusan previse ofanzivan za beka (nesto slicno Bekicu), pa ga je gurao naprijed.
8ekic - no comment.
Krupa vec u po' sedmice...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 06 avg 2016, 20:04

Mirza br 2.
UPRAVA NAPOLJE!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 06 avg 2016, 20:11

Atromitos sipu kitos
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 avg 2016, 20:12

muhamedhulk je napisao/la:Haman se ponad'o da cemo uzeti, kad ono kurko :D Pavlovic i Balic bez komunikacije..nije trebao izlaziti Pavlovic jbg
I celo u Bijeljini je skontao da je Dusan previse ofanzivan za beka (nesto slicno Bekicu), pa ga je gurao naprijed.
8ekic - no comment.
Krupa vec u po' sedmice...
Ne tumbas odbranu kad je svakako nesigurna, Adi je morao braniti, ali to samo amater ne zna, da se pobjednicka ekipa ne mjenja....strpimo se jos ovu sezonu dok se ne priuci Hurta ipak mu dugujemo puno....

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 06 avg 2016, 20:15

dotakli smo dno u zadnjih 6-7 mjeseci... ja se nadam da ovi u klubu znaju sta rade, a ubijeđen sam da nemaju pojma.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 avg 2016, 20:18

Koji Bekic je danas bio gori ?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 20:20

Ne znam sad sta je gore, da izborimo europu nekim cudom pa primimo petardu u prvom pretkolu ili uopste ne izborimo europu pa primimo petardu od slobode opet.

Hvala ti edise sto si kao i rodjak ti kusturica, hvala sto ste odrzali obecanje i stvorili jako sarajevo koje ce donijeti puno radosti navijacima :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 06 avg 2016, 20:22

Kadušić se izgradio i izgradit će se za Krupe na Vrbasu, baš kao i naš brat Čoma <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], OzmoodPinglewood, teamnorth1989, tutankamon1905, UtdBiH21 i 27 gostiju.