FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Yep. Tako logika kaže.

Sretno momčino.
- Konigsblau
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Napravio je najveću moguću glupost. Sebičnjak kakav je on teško će se adaptirat' kod neznalice. Dovoljno je pogledat' ko sve nastupa u Sitiju i šanse za napredak nekog mlađeg igrača su mininalne. Šteta za njemački fudbal, vratit' će se on brzo kući, al' za 12 miliona i leptir mašnom na kovrdžama.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sanea neko jako lose savjetuje, da je iz Dinama otisao u lige petice pa bi i razumio, ali iz Schalkea, van svake pameti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Konigsblau
- Kontakt:
Sane je napokon završena priča. Prebačeno je nekoliko mladih igrača u prvi tim. Jedan od njih je Bernard Tekpetey 18 godina, desno krilo.
Hejdel je za sada odradio odličan posao: Baba - Nastasić - Howedes - Coke. Mnogo dobro to izgleda. Još kad bi se Aogo prodao, a Kola ostao onda bi mnogo drugačije bilo. Nije isto imat konkurenciju Aoga ili Kolašinca. Mladi Ayhan i iskusni Naldo zamjene za Nastu i Benija. Može i Kola stopera, što da ne. Očekujem od Schöpfa mnogo ove sezone i dovođenje nekog veznjaka oko 10 milki. Geis, Kehrer, Goretzka, Meyer, Schöpf, Čupo (slatke muke). Ne vjerujem da će doći neko kao zamjena Saneu na desnom krilu. Imamo Embola i Huntera u špicu od Di Santa ne očekujem neku minutažu.
Hejdel je za sada odradio odličan posao: Baba - Nastasić - Howedes - Coke. Mnogo dobro to izgleda. Još kad bi se Aogo prodao, a Kola ostao onda bi mnogo drugačije bilo. Nije isto imat konkurenciju Aoga ili Kolašinca. Mladi Ayhan i iskusni Naldo zamjene za Nastu i Benija. Može i Kola stopera, što da ne. Očekujem od Schöpfa mnogo ove sezone i dovođenje nekog veznjaka oko 10 milki. Geis, Kehrer, Goretzka, Meyer, Schöpf, Čupo (slatke muke). Ne vjerujem da će doći neko kao zamjena Saneu na desnom krilu. Imamo Embola i Huntera u špicu od Di Santa ne očekujem neku minutažu.
Wir leben dich Schalke 04!
Gledam rekorde transfera njemačkih igrača i vidim da igrači iz naše Knappenschmiede dominiraju.
Vjerovatno će mediji smanjiti cifru obeštećenja kod Sanea kao što je to inače običaj kada mi prodajemo igrače (a redovno i povećavaju prvobitnu cifru kada dovedemo igrača) ali opet ovo je impozantno.
Treba Norberu Elgertu i saradnicima podići spomenik za skauting i razvoj mladih igrača.
(zlikovci će tvrditi da Schalke nema nekog velikog doprinosa za njemački fudbal) kuknjava
Vjerovatno će mediji smanjiti cifru obeštećenja kod Sanea kao što je to inače običaj kada mi prodajemo igrače (a redovno i povećavaju prvobitnu cifru kada dovedemo igrača) ali opet ovo je impozantno.
Treba Norberu Elgertu i saradnicima podići spomenik za skauting i razvoj mladih igrača.

- Konigsblau
- Kontakt:
https://vid.me/1p3zKonigsblau je napisao/la:Tekpetey future Sane
Evo ovdje golovi sa današnje tekme.
Iskreno, Tekpetey mi se jako svidio u ovim pripremnim utakmicama.
Sve je novo samo učestale povrede nisu.
Goretzka i Coke će nam faliti određeno vrijeme.
Goretzka i Coke će nam faliti određeno vrijeme.
- Konigsblau
- Kontakt:
Do kad će to trajat?
Nema normalne sezone. Znači sad imamo dva povrijeđena desna beka. Uchida od 2014. povrijeđen. Taman se ponadao popunjavanju rupe desno, a izgleda Caicaru ću morat gledat.
Nema normalne sezone. Znači sad imamo dva povrijeđena desna beka. Uchida od 2014. povrijeđen. Taman se ponadao popunjavanju rupe desno, a izgleda Caicaru ću morat gledat.
Wir leben dich Schalke 04!
Nadam se da neće dugo iako je povreda zadnjeg križnog ligamenta.
edit: Koji smo mi baksuzi. Coke je za 5 godina u Sevilji imao samo jednu povredu zbog koje je propustio tri utakmice.
edit: Koji smo mi baksuzi. Coke je za 5 godina u Sevilji imao samo jednu povredu zbog koje je propustio tri utakmice.
a u pm pa nama 30 podjednako kvalitetnih igraca nebi bilo dovoljno ...ovaj goretzka kao da je od stakla napravljen...kod svaba izgleda sto si veci talenat tu si vise staklen....mi kao da smo prokleti u pm...dovodimo se u vezu sa mariom leminom , valjda juve trazi 20 milki....meni nit smrdi nit mirise ...
Christian Heidel: "Coke ist spätestens in sechs Monaten zurück, hoffentlich früher!"
Znači pola godine, možda i ranije.
Znači pola godine, možda i ranije.
-
- Kontakt:
- Konigsblau
- Kontakt:
- Konigsblau
- Kontakt:
Vaše stanje sa povredama sam upratio prateći Bayernovo, i mogu reći "svaka čast" kad ste u zadnje tri godine uspjeli imati više povreda i odsustva od Bayerna. Pa jel vi trenirate na betonu, asfaltu, dižete betonske tegove, igrate sa medicinskim loptama, jedete čips i hamburgere... ? Neki posao u klubu nije dobar što se toga tiče, nevezano za ovu zadnju povredu, već generalno.
O ovome sam ja redovno pisao. Tu nešto ne štima kod nas definitivno. Ili je u pitanju peh ili loše osoblje ili su igrači baš skloni povredama.muamerc je napisao/la:Vaše stanje sa povredama sam upratio prateći Bayernovo, i mogu reći "svaka čast" kad ste u zadnje tri godine uspjeli imati više povreda i odsustva od Bayerna. Pa jel vi trenirate na betonu, asfaltu, dižete betonske tegove, igrate sa medicinskim loptama, jedete čips i hamburgere... ? Neki posao u klubu nije dobar što se toga tiče, nevezano za ovu zadnju povredu, već generalno.
Napominjem da i pored mnogo izostanaka uvijek na kraju sezone završimo na poziciji koja vodi u evropska takmičenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.