FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 06 avg 2016, 19:31

mirzatele je napisao/la:Sta je sa Saidom ?
Sta ce biti? Doveden je samo zbog navijaca, ne moze on ni 20 minuta odigrati. A i da odigra, sta ce nam kada malo, malo i povreda.
Amer Dupovac!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 06 avg 2016, 19:32

mozemo se popisati i u ovu sezonu,boze sta uradise debili

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 avg 2016, 19:33

zagorski je napisao/la:
Locust je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Jbg.,ispadne nam desni bek (hodzic) lik ga izlevati i onda njihov igrac izmedu dva nasa stoper daje gol
Između koja dva štopera? Jesi vidio ti gol uopšte?

Smriko ispred Balića (za glavu viši) na prvoj stativi, Pavlović poletio negdje u qurac krasni.
Novakovic stoji 5 metara ispred Smrike,a Balic odmah iza njega. Znaci da je Smriko bio izmedu njih dvojice zar ne!?
Gol nema veze sa stoperima. Golman je bez potrebe otisao sa linije i ostavio gol prazan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 avg 2016, 19:34

Nastavljaju se nasi jadi, kao sto sam rekao sacekajmo ovu utakmicu i onda cemo moci vidjeti gdje nam je ekipa i Hurtic. Ni ove sezone ocigledno necemo moci uvezati ni 3 pobjede zaredom...Pavlovic vrhunsko postavljanje kod gola svaka ti cast momce izgleda imas jos alkohola u sebi pa nisi dobro vidio...ne brine toliko rezultat koliko ova nasa igra opet bezidejna i ocajna.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 06 avg 2016, 19:34

Krivci za gol su Hodžić i Pavlović. Nisu štoperi ništa krivi.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2016, 19:35

Samo polahko braco sa kritikama. Sto rece @hilmo neku noc poslije derbija i velikih utakmica desi se pad i opustanje,tako je upravo bilo i danas. Da je ovo los rezultat za nas svakako jeste,ali Celika dole nismo pobjedivali ni sa puno jacim ekipama tako da ovo nije nista neocekivano.
Zabrinjavajuce je to sto nam je igra bila losa i sto nismo imali nekih prilika,gol je rezultat njihove greske.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 06 avg 2016, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 06 avg 2016, 19:35

Zato sto smo trcali vise al molim te ne poredi mi onog sa Stojcevom , ako ikad pruzi je u prazan prostor kroz sredinu da ispadne cjela odbrana slozicu se nije ni Stojcev bez mana al za ovog je majstor barem u Sarajevu bio DOSAD. I ja ne mogu da skontam da mi golmana ne mozemo tupavog nac
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 avg 2016, 19:36

Al stručnjaku ne treba ni dobar vezni ni dobar špic...o čemu mi dalje da pričamo i sanjamo????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 06 avg 2016, 19:37

Odmah ekipu spakovati i poslati na Svarcvald, rehabilitacija. Po dvije prsate crnke svakom, da im masiraju tabane. Za Kadusica plavka, hehe vrazicak mali.

Obavezno spustiti tenzije i birati rijeci kad se obracamo upravi i nasem Vinsentu. Pred sljedecu utakmicu pumpati atmosferu i podrzati momke, ne treba njih u isti kos sa upravom. Merson on fire. A i vidite kod Bekic Almira masallah kako je lijepa frizura. Svi da se 'vako osisamo.

S tribine niposto psovati jer momci to dole cuju pa im nije lako, a ako neko bas i mora da lane da ne bude upuceno Rustemu, jer on bas tesko podnosi pa mu se navece mora grijati mlijeko da lakse zaspe. A mlijeko kosta.

Sramota za navijace, popalise baklje opet cestitka od saveza, a mogao se lijepo za te pare dovesti Kobilica. Frajer ubica. Inace ko je pravi navijac, bujrum u butmir za vikend i ponesite licne da podrzite djecu, njima to treba, a ne srat preko foruma.

Metre Drva tebi se izvinjavam, pogresno sam ocjenio Almira. Opet je lijepo vodio utakmicu, nije dozvolko da se Celik razmase prema naprijed, izmjene rezonske.

Ko je Benko?

Saraj'vo sampion!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 avg 2016, 19:38

Manuel je napisao/la: Hodzic i Cetkovic moraju igrati od prve.Ne zanima ko je dijete Sarajeva.Zanima me samo kvalitet i pobjeda.
Ako dobijemo Krupu nece ovo toliko ni biti lose al ako i iducu kiksamo onda krece ono najgore.
Advan Kadušić je derbi odigrao na vrhunskom nivou, Hodžić kao odmoran unio neko osviježenje. Prošlo kolo Advan je odigrao fenomentalno, Todorović ga jednom prošao. Danas je ispao samo jednom, loša procijena lopte.
Osim živosti na derbiju Hodžić je mogao bolje djelovati u onoj akciji kod vodstva domaćina, danas kod izjednačujućeg gola domaćina ispade ko početnik. I danas je unio pozitivnu živost i postigli smo gol zahvaljujući Hodžiću ali i smotanoj reakciji njihovog golmana.
Dvije greške kadušića nula primljenih golova, dvije greške Hodžića dva primljena gola koja nas koštaju bodova.

Kršenje klupskih pravilnika neću pominjati, pa ti vidi ko treba da igra od početka.

Samo kažem

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 06 avg 2016, 19:38

A sta znam, bitno je da nismo izgubili.
Oba gola na srecu data samo smo mi tu srecu vise zasluzili jer smo napadali, al **** ga idemo dalje....

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 06 avg 2016, 19:38

treba na koševu rukju proučit i kurban zaklat, ne može ovako više
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 avg 2016, 19:39

I ako je kiks, s obzirom da i kad smo imali ekipu najjacu od rata, nismo uspjeli a dobijemo..

Mada moje misljenje da smo morali dobiti, i da smo jako lose odigrali..

Al idemo dalje, laksi raspored.. i to abd mozemo i moramo iskoristiti..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 19:40

Posrase se na pobjedu protiv Zrinjskog. Lijepo.
Duljevica prodat obavezno, nek se nosi i on i njegova forma l, dvije odigra za desetku vec trecu ne zna vodit loptu. Mrs!
Amer.. Ne zelim da trosim rijeci na njega vise, dabogda mu turbina bila sljedeca stanica pa nek tamo pusta lopte!
Almir isi kao i rodjak mu. Nijemi posmatrac svaku utakmicu. Nit zna proci igraca, niti zna proigrati, ne zna ni centrirat vise. Zaboravio sam zasto sam se veselio odlasku Puzigace zbog njega.. Valjda jer sam toliko zamrzio puzija, ne toliko zbog kvaliteta Almira bekica.
Rustemovic, isti kao i Bekici, poserem se ja na fudbalske znalce koji njega vide kao nekog igraca. Sve sto zna je izborit prekrsaj i nista vise.
Kadusic je mlad, nadoci ce i ne zelim da govorim protiv njega, uostalom Hodzic je dopustio onaj centarsut prije nego primismo gol..

Ovi gore su ono najgore od Sarajeva (osim Dulje). Znaci toliko su mi se skupili na zivcima da su veoma blizu Okicevog renomea!
Bravo i hurticu, pedeset kornera u ove tri utakmice, NIJEDNOM LOPTA NIJE ISLA NA NASEG IGRACA, uglavnom nije isla ni na koga. Bravo.
Da ne pricam o cinjenici da pored Ahmetovica doticnom gospodinu ne treba vise napadaca 'zbog pive'.

Goni ovo, odoh pratit invalidsku odbojku, tu bar nema amera da pusta lopte.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2016, 19:40

Koga ces dobiti na strani ako ne ekipu koja je skupila ekipu jucer? Pliska igrac kojeg nemoze da pobjedi ovo Sarajevo.

Trebas ganjati rezultat na kraju nemas napadaca na klupi ,to je sramotaaa.

Pavlovicu Mrs u pm nista ti nisi bolji od ostalih Jesicevih pojacanja,svaku utakmicu koju brani mi primamo gol.Adi na gol obavezno

Pi.cke !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 avg 2016, 19:42

Idi u pm, useres sa supenzijama, onda dvojicu gurnes u vatru i obojica krivi za gol ! Marsss
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 06 avg 2016, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 06 avg 2016, 19:42

Nije kadusic los bio, hodzica predribla onaj haurdic ko da ga Bog nije dao. Ova ekipa nista nema, nikakve igre, plana, ideje niceg. Rustem se najvise kritiku a jedini zeli uzet loptu I probat dok se drugi kriju. Duljevica pliska stavio u djep hahahaha. Celiku sanse nestvoris. O cemu pricamo. Uspjeh ce biti ako se izbori liga za prvaka. Uspjeh.
UPRAVA NAPOLJE!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 06 avg 2016, 19:44

FrancescoTotti je napisao/la:Posrase se na pobjedu protiv Zrinjskog. Lijepo.
Duljevica prodat obavezno, nek se nosi i on i njegova forma l, dvije odigra za desetku vec trecu ne zna vodit loptu. Mrs!
Amer.. Ne zelim da trosim rijeci na njega vise, dabogda mu turbina bila sljedeca stanica pa nek tamo pusta lopte!
Almir isi kao i rodjak mu. Nijemi posmatrac svaku utakmicu. Nit zna proci igraca, niti zna proigrati, ne zna ni centrirat vise. Zaboravio sam zasto sam se veselio odlasku Puzigace zbog njega.. Valjda jer sam toliko zamrzio puzija, ne toliko zbog kvaliteta Almira bekica.
Rustemovic, isti kao i Bekici, poserem se ja na fudbalske znalce koji njega vide kao nekog igraca. Sve sto zna je izborit prekrsaj i nista vise.
Kadusic je mlad, nadoci ce i ne zelim da govorim protiv njega, uostalom Hodzic je dopustio onaj centarsut prije nego primismo gol..

Ovi gore su ono najgore od Sarajeva (osim Dulje). Znaci toliko su mi se skupili na zivcima da su veoma blizu Okicevog renomea!
Bravo i hurticu, pedeset kornera u ove tri utakmice, NIJEDNOM LOPTA NIJE ISLA NA NASEG IGRACA, uglavnom nije isla ni na koga. Bravo.
Da ne pricam o cinjenici da pored Ahmetovica doticnom gospodinu ne treba vise napadaca 'zbog pive'.

Goni ovo, odoh pratit invalidsku odbojku, tu bar nema amera da pusta lopte.
Bezveze sereš na Rustema. Ne volim ga ni ja, ali je bio jedan od rijetkih koji je korektno odigrao danas.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 avg 2016, 19:45

pa kako nalazite neke izgovore, igra je katastrofalna bila, i protiv raspalog čelika samo bod, a i onaj gol smo zabili na neku srecu

da sam na hurticevom mjestu odmah po dolasku u sarajevu za kaznu bih im zakazao trening nek dusu povrate.

sramota

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 avg 2016, 19:47

Ma mnogi nemaju pojma koja je uloga Rustema..
On nije tu da igra lijepo, nit da bude najbolji na terenu.. Njegovo je da razbija napade suparnika, da se bori, trci.. Nije Makelele al vala i nije los koliko ga vi prestavljate..

Mi svakako nista i necemo uraditi ukoliko nakon svakog kiksa budemo yebavali igracima mater, omalovazavali ih.. govorili da ima boljih od njih, itd..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], PeppermintSA i 52 gosta.