RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

cunami
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la cunami » 01 jul 2010, 22:52

Sramota ce biti ako ne bude navijaca pod Bijelim ali nek rade sta zele.Ima raje koja zeli da ide ali se nadam da ce se svaki navijac predomislit i da ce sve krenut na bolje ali ocekuju nas teski trenutci ali valja nam se borit a nadam se da ce Velez i RA biti zajedno i da ce se sve nesuglasice rijesit ali i iz kluba navijaca trebaju poduzet nesto.Ja sam malo stariji pa ne idem u klub navijaca ali kao covijek koji je citav zivot uz Velez i koji je mostarac me boli sto RA i Velez imaju nesuglasica

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 01 jul 2010, 22:54

mene smo zanima koji su uvjeti RA da prekine bojkot ???
dali mora odsupit uprava, igrači.. ko li već ??? šta im je cilj postić ovim bojkotom ???
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 jul 2010, 22:57

silenT. je napisao/la:mene smo zanima koji su uvjeti RA da prekine bojkot ???
dali mora odsupit uprava, igrači.. ko li već ??? šta im je cilj postić ovim bojkotom ???
Zna se to u podsvijesti, samo se u krivce nije uprlo prstom, tj. nije se niko imenovao. Stoga ne podrzavam ovaj vid bojkota, a Veleza je odavno trebalo bojkotovati, samo mi srce nije nikad dalo...I nece, nazalost.
Support Velez, It's logical! ★

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 01 jul 2010, 23:08

Mont0 je napisao/la:
silenT. je napisao/la:mene smo zanima koji su uvjeti RA da prekine bojkot ???
Zna se to u podsvijesti, samo se u krivce nije uprlo prstom, tj. nije se niko imenovao. Stoga ne podrzavam ovaj vid bojkota, a Veleza je odavno trebalo bojkotovati, samo mi srce nije nikad dalo...I nece, nazalost.
Potpuno vas razumijem,veoma slicna situacija kakvu smo mi nedavno imali,dosla muka ljudima vise od lopova i neznalica pa poceli bojkot da se vec jednom rijese te gamadi,al tesko da navijaci mogu znati ko su ti u upravi koje treba nogirati sto je i logicno(navijac nema veze sa upravom).
predlazem da nadjete bar jednog koji je posten u upravi i date mu podrsku da napokon kaze ko je kakav i ko nezasluzuje biti u upravi,mi smo imali srece pa Cizmo dosao kao predsjednik i sve vidio ko,kako,sta i na kraju rekao da svi moraju podnijeti ostavku ako hoce da on nastavi da vodi klub.covjek vidio sve lopov do lopova i sve ih rijesio i ajmo sve ispocetka.suosjecam s vama iskreno jer ste mi dragi kao klub i navijaci i zelim vam puno srece da vam klub stane na noge,pozzz ;)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 01 jul 2010, 23:11

cunami je napisao/la:Prva je pod Bijelim e sad je li 31-og ili 1-og vidit cemo.
Cestitam na pobjedi susjedi i ako mi niste nimalo dragi,cak sta vise...
Zrinjski kao klub je dobar al oni nacionalisti od navijaca im sve to kvare(cast izuzecima poput babilona)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 02 jul 2010, 04:10

Novi trener Veleza bi trebao biti Stepanovic.

NIJE SIGURNO KAO I NISTA DO SADA!!! :twisted: :twisted: :twisted:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 jul 2010, 04:13

ima li neko online ,imam jedno pitanje? :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 02 jul 2010, 09:39

Cuj Stepanovic :? Ma znao sam ja, najbolje tek dolazi :lol:

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 02 jul 2010, 09:40

Sve nekakve provjerene informacije. :roll:
Volim Velež makar vaki !!!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 02 jul 2010, 10:44

Imam 100% provjerenu informaciju da ce trener biti musko!! :mrgreen: :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 jul 2010, 13:28

Ima li novih informacija u vezi trenera???
Ja sam se malo raspitivao ali niko nista ne zna ko da se sprema nesto dobro i samo sam nacuo da ce biti pojacanja ali vidit cemo sta ce biti

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 jul 2010, 13:31

cunami je napisao/la:Ima li novih informacija u vezi trenera???
Ja sam se malo raspitivao ali niko nista ne zna ko da se sprema nesto dobro i samo sam nacuo da ce biti pojacanja ali vidit cemo sta ce biti

evo kazu da ce biti musko!!

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 02 jul 2010, 13:34

samir_tm87 je napisao/la:
cunami je napisao/la:Ima li novih informacija u vezi trenera???

evo kazu da ce biti musko!!

NIKAD SE NE ZNA !!! :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jul 2010, 14:11

Evo kazu Sven Goran Eriksson dobio otkaz od Obale SLonovace pa dolazi kod nas.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 jul 2010, 15:22

Heheh...Ako ne dodje Erikson, doci ce Nokia :-))
A sumnjam da ce neko od "velikih" uzeti ovaj orah u ruke, ali eto...Nadati se...
Bitno je da je "najveci" potpisao za Celik, iako su mu ponude i pozivi pljustali na sve strane:-))

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 02 jul 2010, 15:32

carina je napisao/la: Bitno je da je "najveci" potpisao za Celik, iako su mu ponude i pozivi pljustali na sve strane:-))
jašta :mrgreen: :mrgreen:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 02 jul 2010, 15:58

Sta ce nam bolan Stepanovic, ko ce to odrzavati jadan nisi bio, pa njegova plata je plata petorice prvotimaca, pa ti vidi koliko njemu treba iskesirati za sezonu, cisto sumnjam da bi on potpisao na dvije godine u ovakvom rasulu, ali haj.

Iako je stanje ovakvo kakvo jeste - haoticno u najmanju ruku, ja sam veci optimista nego na pocetku prosle sezone, kada se nisam dao mnogo prevariti :)

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 jul 2010, 17:57

neznam rodjeni kako vi sve gledate na ovo al gledajuci ostale timove mislim da vam opet preostaje borba za opstanak..totalni igracki raspad veleza..iskreno se nadam da cete se dignuti iz pepela al ove sezone ja licno nisam pesimistican..
-PAJA Fan Club!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 02 jul 2010, 18:05

_Bad_boy je napisao/la:neznam rodjeni kako vi sve gledate na ovo al gledajuci ostale timove mislim da vam opet preostaje borba za opstanak..totalni igracki raspad veleza..iskreno se nadam da cete se dignuti iz pepela al ove sezone ja licno nisam pesimistican..
Navikli smo mi i na gore druže.Bit će teško svakako, borba za opstanak nam ne gine.Ali samo pošteno, pa neka ispadne gori. :mrgreen:
Pola lige će se boriti za prvaka izgleda, a druga pola za opstanak.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 jul 2010, 18:10

mujoisuljo je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:neznam rodjeni kako vi sve gledate na ovo al gledajuci ostale timove mislim da vam opet preostaje borba za opstanak..totalni igracki raspad veleza..iskreno se nadam da cete se dignuti iz pepela al ove sezone ja licno nisam pesimistican..
Navikli smo mi i na gore druže.Bit će teško svakako, borba za opstanak nam ne gine.Ali samo pošteno, pa neka ispadne gori. :mrgreen:
Pola lige će se boriti za prvaka izgleda, a druga pola za opstanak.
pa mogu ti reci imas pravo sto se tice ovog..zeljo,sarajevo,borac,zrinjski,siroki,celik,sloboda,olimpik..svi ce se boriti za odlazak u evropu..

rudar,banovici,slavija,leotar,drina,travnik,zvijezda ce biti za opstanak..i nekako mi je zalosno kad vidim na vi niste u gornjoj skupini..bez ikakvog omalozavanja ovih klubova mislim da je realnost da ne mogu parirati gore nabrojanim..al mozda me neko prijatno iznenadi :)
-PAJA Fan Club!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.