evo i ja prije par minuta,pa ti ne mogu ništa rećiMig_Mig je napisao/la:Tek sam se ukljucio, kakvo je stanje na stazi ?branimir85 je napisao/la:ljudi prestanite , samo pretpostavljam šta će ljudi pitati ,žele stremove i rezultate

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
evo i ja prije par minuta,pa ti ne mogu ništa rećiMig_Mig je napisao/la:Tek sam se ukljucio, kakvo je stanje na stazi ?branimir85 je napisao/la:ljudi prestanite , samo pretpostavljam šta će ljudi pitati ,žele stremove i rezultate
Pohvatao sam sve, 145km do kraja, nigdje nismo zakasnili. I da, nadam se da ce Rio ili ti ko je vec stavljao dnevni rasproed, nastaviti to da radi, i da ga je negdje zaljepiti na vidljivo mjesto hahabranimir85 je napisao/la:evo i ja prije par minuta,pa ti ne mogu ništa rećiMig_Mig je napisao/la:Tek sam se ukljucio, kakvo je stanje na stazi ?branimir85 je napisao/la:ljudi prestanite , samo pretpostavljam šta će ljudi pitati ,žele stremove i rezultate
branimir85 je napisao/la:ljudi prestanite , samo pretpostavljam šta će ljudi pitati ,žele stremove i rezultate
Bravoo !samocelik je napisao/la:Možda jednu temu samo pokrenuti za raspored na kojoj će biti samo raspored?
To bi bilo odličnosamocelik je napisao/la:Možda jednu temu samo pokrenuti za raspored na kojoj će biti samo raspored?
Duge razgovore izmedju spanskih i italijanskih vozaca.Mig_Mig je napisao/la:Tek sam se ukljucio, kakvo je stanje na stazi ?branimir85 je napisao/la:ljudi prestanite , samo pretpostavljam šta će ljudi pitati ,žele stremove i rezultate
Hahah, znaci Britanci padajuASD je napisao/la:Duge razgovore izmedju spanskih i italijanskih vozaca.Mig_Mig je napisao/la:Tek sam se ukljucio, kakvo je stanje na stazi ?branimir85 je napisao/la:ljudi prestanite , samo pretpostavljam šta će ljudi pitati ,žele stremove i rezultate
nek netko otvori ,pa stavimo rasporedsamocelik je napisao/la:Možda jednu temu samo pokrenuti za raspored na kojoj će biti samo raspored?
samocelik je napisao/la:Možda jednu temu samo pokrenuti za raspored na kojoj će biti samo raspored?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=134&t=11484branimir85 je napisao/la:nek netko otvori ,pa stavimo rasporedsamocelik je napisao/la:Možda jednu temu samo pokrenuti za raspored na kojoj će biti samo raspored?
Imas na RTRSOtelo je napisao/la:Hoce biti kakav stream plivanja u šest?
I dalje mi treba streamMElloo je napisao/la:Imas na RTRSOtelo je napisao/la:Hoce biti kakav stream plivanja u šest?
Otelo je napisao/la:I dalje mi treba streamMElloo je napisao/la:Imas na RTRSOtelo je napisao/la:Hoce biti kakav stream plivanja u šest?
A mene ko hebe, veća sam ja budala bio što sam pisao one uvodeCaptain4 je napisao/la:@branimir85 kakav doprinos forumu , svaka čast!
rio_Ferdy88 je napisao/la:A mene ko hebe, veća sam ja budala bio što sam pisao one uvodeCaptain4 je napisao/la:@branimir85 kakav doprinos forumu , svaka čast!
Dosta ti je sto se igre zovu po tebi.rio_Ferdy88 je napisao/la:A mene ko hebe, veća sam ja budala bio što sam pisao one uvodeCaptain4 je napisao/la:@branimir85 kakav doprinos forumu , svaka čast!![]()
![]()
I još postavljao linkove za NBC i BBC, sve tehnološki noobovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.