FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Od sad navijam za Švabe, zbog Grbavice... ehehehehehehehe
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ivica Osim je jedan od rijetkih osoba cije misljenje iskreno postujem, mada se dosta cesto ne slazem sa njim... tesko je sad reci, ali mislim da bi eventualna titula 1990. na SP-u mogla pomoci u prolongiranju rata, ali ovaj rat je namjesten i do u tancine isplaniran od strane domacih nacionalistickih izdajnika i americkih spijuna, tako da to jedan uspjeh reprezentacije nikako ne bi poremetio, tim prije sto se kod nas na uspjeh jako brzo navikne, tako da bi kroz mjesec dana prvak svijeta postala zajednicka imenica, i niko o tome vise ne bi trosio rijeci. Ja Osima shvatam, on se istinski vezao za drzavu u kojoj je zivio tako dugo i logicno je da trazi bilo kakvu slamku spasa sa kojom bi produzio nadu da je ta drzava mogla i opstati. Nije ni cudo, obzirom da je to bila drzava u pravom smislu te rijeci, a ne kao danas, kada nam drzava sluzi za medjunarodno sprdanje, za sta smo sami krivi. Da zakljucim, mislim da je Osim prilicno subjektivan kad prica o ovim temama, sto je i razumljivo, ko bi na njegovom mjestu bio ravnodusan.
Jest da je off topic, ali u ovim danima kada klupski fudbal i nije bas u prvom planu, mislim da nikom nece pasti dlaka glave radi ovog posta...
Jest da je off topic, ali u ovim danima kada klupski fudbal i nije bas u prvom planu, mislim da nikom nece pasti dlaka glave radi ovog posta...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Olimpik na Koševu igra definitivno !
http://www.s - x.com/sport/nogomet/clanak/100702041
http://sportsillustrated.cnn.com/2010/s ... index.html
- samir_tm87
- Kontakt:
fczeljo je napisao/la:http://www.s - x.com/sport/nogomet/clanak/100702041
http://tinyurl.com/2cg3agh
snadjite se malo cc
Nemoj se snalaziti, dobit ćeš bananu bez veze. Ako je sajt cenzurisan, cenzurisan je, iz iskustva ti pričam. Bolje je prekopirati tekst i ne navoditi izvor.samir_tm87 je napisao/la:snadjite se malo cc
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam i zbog tog banane dobijao, i to nisam kopirao cijeli tekst, već dijelove, bez navođenja izvoraVirtu4l je napisao/la:Nemoj se snalaziti, dobit ćeš bananu bez veze. Ako je sajt cenzurisan, cenzurisan je, iz iskustva ti pričam. Bolje je prekopirati tekst i ne navoditi izvor.samir_tm87 je napisao/la:snadjite se malo cc
Zato ga i upozoravam. Admin je vopra osjetljiv na to 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Može li neko da nađe ovu firmu na netu ja nism uspio?
http://www.dersa-immobilien.com/html/sp ... g____.htmlLed by Peter Brengelmann, DERSA was founded in 2000 and has since become the exclusive and premier agent for SSJ Development®’s mixed-use developments of residential, commercial, hospitality and resort complexes, both nationally and internationally. Since its inception, the German based company has opened offices in Mallorca, Spain, the Canary Islands, Austria, the UAE and is currently constructing offices in the USA and Australia. Their rapid growth is indicative of their large and ever expanding network and reach. Given a mandate by SSJ Development® in Europe, the UAE, Russia, South America and Asia, SSJ and DERSA have formed a strategic alliance in which DERSA is acting as SSJ Development®’s liaison, exclusive agent and representative, in connection with obtaining investors and purchasers for The Riviera® projects in American, International and Overseas markets. DERSA’s vast experience and wealth of expertise will be utilized by SSJ Development® in the furtherance of all the Riviera®, residential, mixed use, hotel, commercial and resort waterfront projects. This affiliation allows SSJ Development® to utilize DERSA’s vast network to promote the continued and constant growth of The Riviera® brand and to insure as well as secure SSJ Development®’s vision of "Revitalizing the World’s Waterfront."SM

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[/quote]aziz je napisao/la:
Može li neko da nađe ovu firmu na netu ja nism uspio?[/quote]
ako izgrade ovo mogu odma umrjet

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
ako uspijemo zaustaviti njihovog glavnog igraca sahtera cini mi se mi smo osigurali dobar rezultat,ne podleci atmosferi psihicki,enyema jos nije dosao na pripreme tako da jos jedan igrac manje u redovima hapoela od onih bas nama poznatijih
licno ukoliko se bude radilo po jednoj od ove dvije makete sto cisto sumnjam da ce se raditi po njima onda je puno bolja ova gornja slika,jer ce reflektori biti moderno uradjeni a ne kao sto su sada i sto su na donjoj slici
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
ja u ovu pricu ne vjerujem dok ne vidim bagere
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
- Kontakt:
[/quote]aziz je napisao/la:
Može li neko da nađe ovu firmu na netu ja nism uspio?[/quote]
Al 40000 mjesta :O pa bit ce najveci u drzavi aBd. Ali treba ga onda napuniti.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Ne zanosite se previse sa ovom pricom oko stadiona, nista nece biti od toga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Može li neko da nađe ovu firmu na netu ja nism uspio?[/quote]plava_pruga je napisao/la:aziz je napisao/la:
Al 40000 mjesta :O pa bit ce najveci u drzavi aBd. Ali treba ga onda napuniti.[/quote]
Pa naravno da ce biti najveci

- themaniaks
- Kontakt:
Upozorenje za Željinu odbranu, Schechter briljira u Austriji
Veznjak francuskog Metza posljednje pojačanje Hapoela iz Tel Aviva. Zambijac Aktongo vraćan je kući
Romain Rocchi dojučerašnji veznjak francuskog Metza pristupio je Hapoelu iz Tel Aviva, protivniku sarajevskog Željezničara u drugom pretkolu Lige prvaka. Inače, Rocchi je iskusan vezni igrač (rođen 2. oktobra 1981. godine), a u dresu Metza odigrao je 78 utakmica u dvije sezone i postigao osam golova.
Rocchi je sinoć odigrao pola sata u prijateljskom meču između Hapoela i Amkar Perma odigranom u Austriji gdje su Izraelci trenutno na pripremama.
Protivnik Plavih u drugom pretkolu Lige prvaka slavio je sa 2:0, a oba gola postigao je njihov najbolji igrač i reprezentativac Izraela Itay Schechter u 52. i 54. minuti. Drugi gol Schechter je postigao iz penala.
Hapoel je protiv Perma od prve minute nastupio u sljedećem sastavu: Ben Shaanan, Kende, Great, Fransman, Ben Dayan, Yadin, Rocchi, Zahavi, Vermouth, Schechter, Aktongo.
Zambijski napadač Aktongo koji je nastupio od prve minute bio je na probi, međutim, nakon utakmice mu se struka Hapoela zahvalila i vratila ga kući. Nigerijski golman Enyeama još uvijek se nije pojavio na pripremama Hapoeala u Austriji.
Veznjak francuskog Metza posljednje pojačanje Hapoela iz Tel Aviva. Zambijac Aktongo vraćan je kući
Romain Rocchi dojučerašnji veznjak francuskog Metza pristupio je Hapoelu iz Tel Aviva, protivniku sarajevskog Željezničara u drugom pretkolu Lige prvaka. Inače, Rocchi je iskusan vezni igrač (rođen 2. oktobra 1981. godine), a u dresu Metza odigrao je 78 utakmica u dvije sezone i postigao osam golova.
Rocchi je sinoć odigrao pola sata u prijateljskom meču između Hapoela i Amkar Perma odigranom u Austriji gdje su Izraelci trenutno na pripremama.
Protivnik Plavih u drugom pretkolu Lige prvaka slavio je sa 2:0, a oba gola postigao je njihov najbolji igrač i reprezentativac Izraela Itay Schechter u 52. i 54. minuti. Drugi gol Schechter je postigao iz penala.
Hapoel je protiv Perma od prve minute nastupio u sljedećem sastavu: Ben Shaanan, Kende, Great, Fransman, Ben Dayan, Yadin, Rocchi, Zahavi, Vermouth, Schechter, Aktongo.
Zambijski napadač Aktongo koji je nastupio od prve minute bio je na probi, međutim, nakon utakmice mu se struka Hapoela zahvalila i vratila ga kući. Nigerijski golman Enyeama još uvijek se nije pojavio na pripremama Hapoeala u Austriji.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Mozel' iko reci kada ce biti u funkciji oficijalna stranica ?!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nisam covjek iz kluba, daleko bilo. Da jesam ne bi piskarao ovde na forumu.diego_TM je napisao/la:izvinjavam se tebi kao čovjeku iz kluba il prijatelju nekog od ljudi iz kluba eto uredu je upravu si vidjećemo 1.7. samo nemoj tad otić u makarsku na more
Informacije o tome da ce Olimpik igrati na Grbavici sam dobio od dvojice ljudi koji rade u Olimpiku i zato sam napisao ovde. Ako se dese neke promjene i ne budu igrali to nije do mene a ja se onda unaprijed izvinjavam za lose informacije iliti dezinformacije. Znaci da su oni u Olimpiku prerano krenuli sa tom pricom i da su me slagali. Kazem AKO dodje do toga IZVINJAVAM se forumu.
Necu nigdje otici 01.08. najvjerovatnije i ne bojim se priznati da su me slagali ako dodje do toga.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.