Eto onda upoznat si i sa ciframa sto daje do znanja da su otprilike tacne, ali opet imas Arenu Sport koja bi takodjer morala nesto kesirati, jer ne mozes im dzaba davati prenos, ta cifra od 60.000 KM vrijedi za prenose domacih utakmica na BHT-u koliko sam upoznat, jer Moju TV ne racunas jer prenose 99% gostujuce utakmice a na TV. prava normalno polaze domacin, i onda skontaj koliko BHT prenosi utakmica Zelje? bez naravno Arene, jeli to to?zeljoooooooooo je napisao/la:@Hrasno
Te cifre znam, što znači da su za 60.000 dobili prava za sve naše utakmice.
Podijeli 60 sa brojem utakmica pa ćeš vidjeti da nema šanse da je 8 000 do 9 500 po utakmici kako si rekao, već mnogo manje.
Upravo zbog toga smo i oštećeni..

Sam Aco koji je mnogo vise upoznat sa svim, kaze da je cifra za prenos mnogo mnogo veca, i da nije tacan podatak da se dobiva dvije milje po prenosu, meni iskreno dovoljno.
Realno ovo je sfera koji kriju i jedni i drugi, niko ti nece 100% reci jeste toliko i toliko, ovdje pod hitno treba udruzenje premijerligasa, svi klubovi zajedno da se bore za sto vise para, a zatim trebaju ljudi u NFSBIH koji ce stititi i braniti interese kluba, a ni jednog ni drugog trenutno nema, zato i jeste ovakva situacija a to svjesno interesne grupe koriste.