Super mada tu imamo dovoljno opcija...ali et ...katarakta je napisao/la:Vjerovali ili ne, možda nam dođe još jedan stoper i to brzo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to moze samo da znaci odlazak nekog od stopera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma i ne mora znaciti, Merzic ce igrati Faticevo. A Fatic ce kad tad da ode jer se nije nametnuo. On je takav tip da u svakoj ekipi bude po pola godine 
Merzic fudbalskim znanjem jedan od slabijih ali momak ima u glavi, zato i igra. Uvijek ce nam biti koristan na neki nacin na stoperu ili kao razbijac.

Merzic fudbalskim znanjem jedan od slabijih ali momak ima u glavi, zato i igra. Uvijek ce nam biti koristan na neki nacin na stoperu ili kao razbijac.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 avg 2016, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
koga stavit' da igra protiv Selje, pitanje je sad
Kole nije dobar trenutno, a Hare je baskuz igrac, sjetite se prosle tekme na Tusnju, odbi se lopta od njega i dodje Lendricu na nogu i ovaj zabi gol :lol: kiksevi i takve stvari se samo njemu mogu desit'
Kole nije dobar trenutno, a Hare je baskuz igrac, sjetite se prosle tekme na Tusnju, odbi se lopta od njega i dodje Lendricu na nogu i ovaj zabi gol :lol: kiksevi i takve stvari se samo njemu mogu desit'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Piric-Subic-Djidic-Kostic-Efendic-Ordagic-Stjepanovic-Veselinovic-Zeba-Grahovac-Karic
Pa neka ide u smijeru u kojem ode, posjed bi mi uzeli, Stjepanovic i odbrana bi dobili kartone nakon izgubljenih lopti, vjerovatno bi nam par puta pobjegli i usli u sanse.
Ali bi mi mislim imali sa ovim igracima naprijed prvih pola sata kvalitetno i samo bi trebali da iskoristimo svoje sanse na vrijeme, ne da idemo duboko u drugo PV sa 0:0 npr .
Pa neka ide u smijeru u kojem ode, posjed bi mi uzeli, Stjepanovic i odbrana bi dobili kartone nakon izgubljenih lopti, vjerovatno bi nam par puta pobjegli i usli u sanse.
Ali bi mi mislim imali sa ovim igracima naprijed prvih pola sata kvalitetno i samo bi trebali da iskoristimo svoje sanse na vrijeme, ne da idemo duboko u drugo PV sa 0:0 npr .
Mislim da Husref neće puno mijenjati u odnosu na zadnje tekme sa Željom. Dakle, Pirić, Efendić, Subić, Mehmedagić (Kostić), Đidić, Merzić, Stjepanović, Zeba, Ordagić, Veselinović, Karić.
Niko, niko, samo Sloboda
Fakat se nadam da se salis,i da nije Bogicevic.katarakta je napisao/la:Vjerovali ili ne, možda nam dođe još jedan stoper i to brzo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne furam brajto al me lik "izradi" nije jos skupio pare tako da ne vjerujem ni da ce bit sta od tog.SaltCityAttack je napisao/la:
Jesi li ti ozbiljno gitaru prođi da kupiš godišnju kralju ili ono furas?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma najbolje Ordagica u ovim utakmicama kao veznjaka, a ne desno. U vezi je bolji i sa trojkom Zeba, Stjepanovic, Ordagic bi iskontrolisali sredinu.
A isto tako nije vrijeme da prvu utakmicu ikada zajedno odigraju Mehmedagic i Djidic.
Merzica ubaciti u drugom ako budemo imalo rezultat.
Krpicu isto dati minuta dosta jer zasluzuje i prvu postavu. Cak mu ove utakmice i leze, i Kosoric.
A isto tako nije vrijeme da prvu utakmicu ikada zajedno odigraju Mehmedagic i Djidic.
Krpicu isto dati minuta dosta jer zasluzuje i prvu postavu. Cak mu ove utakmice i leze, i Kosoric.
solinas je napisao/la:Fakat se nadam da se salis,i da nije Bogicevic.katarakta je napisao/la:Vjerovali ili ne, možda nam dođe još jedan stoper i to brzo.

Niko, niko, samo Sloboda
Ma ove tekme se igraju da ne izgubiš. A prilika će se neka ukazat. Bez dva klasična zadnja vezna mi ne krećemo. A s njima smo i odigrali najbolje tekme prošle sezone. Sad dobijamo Zebu, pa ce Ordagić imati više prostora.tuzlak1987 je napisao/la:Ma najbolje Ordagica u ovim utakmicama kao veznjaka, a ne desno. U vezi je bolji i sa trojkom Zeba, Stjepanovic, Ordagic bi iskontrolisali sredinu.
Niko, niko, samo Sloboda
Treba zakljuciti sa prelaznim rokom do decembra, ko je dosao dosao je, nema smisla uigravati ekipu u sred sezone. Po meni problem nisu stoperi, sva trojica su kvalitetna i dobra mi imam problem sa bekovima i Efendic nije neka sreca Subic jos gori , po bokovima puse ko da ih i nema. Sto se tice sastava Husref nece puno mjenjati. Piric Efendic, Kostic, Mehmedagic, (Dzidic) Subic, Stjepanovic, Grahovac, Veselinovic, Ordagic, Zeba i Karic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebalo je Ervina Jusufovica potpisati, napredovao je dosta od Slobode. A i konacno bi ovi koji favorizuju djecu Slobode dobili svog igraca koji nije kanta vec dobar igrac 
Moze igrati i stopera i zadnjeg veznog, trebalo je iskoristiti tu sansu ali eto .

Moze igrati i stopera i zadnjeg veznog, trebalo je iskoristiti tu sansu ali eto .
Čim vidim da neko napiše za nekog igrača da može igrati i štopera i zadnjeg veznog ospem se sav od muke, zamisli bonućija, ramosa, terija... na zadnjem veznom, isto tako Mehmedagić, Jusufović, Skahić ne mogu igrati tu pozicijutuzlak1987 je napisao/la:Trebalo je Ervina Jusufovica potpisati, napredovao je dosta od Slobode. A i konacno bi ovi koji favorizuju djecu Slobode dobili svog igraca koji nije kanta vec dobar igrac
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa tako je poceo, isto kao i Memisevic. Sada je stoper ali prije par godina nije bio te je sada na poziciji stopera bolji. Ista stvar je i sa Jusufovicem, u Olimpiku je bio dobar. Mislim da ima dobrog materijala da se od njega dobije kvalitetan igrac..LUTVO je napisao/la:Čim vidim da neko napiše za nekog igrača da može igrati i štopera i zadnjeg veznog ospem se sav od muke, zamisli bonućija, ramosa, terija... na zadnjem veznom, isto tako Mehmedagić, Jusufović, Skahić ne mogu igrati tu pozicijutuzlak1987 je napisao/la:Trebalo je Ervina Jusufovica potpisati, napredovao je dosta od Slobode. A i konacno bi ovi koji favorizuju djecu Slobode dobili svog igraca koji nije kanta vec dobar igrac
Znam sta zelis reci, ti igraci uglavnom podjednako lose igarju na svakoj pozicijituzlak1987 je napisao/la:Pa tako je poceo, isto kao i Memisevic. Sada je stoper ali prije par godina nije bio te je sada na poziciji stopera bolji. Ista stvar je i sa Jusufovicem, u Olimpiku je bio dobar. Mislim da ima dobrog materijala da se od njega dobije kvalitetan igrac..LUTVO je napisao/la:Čim vidim da neko napiše za nekog igrača da može igrati i štopera i zadnjeg veznog ospem se sav od muke, zamisli bonućija, ramosa, terija... na zadnjem veznom, isto tako Mehmedagić, Jusufović, Skahić ne mogu igrati tu pozicijutuzlak1987 je napisao/la:Trebalo je Ervina Jusufovica potpisati, napredovao je dosta od Slobode. A i konacno bi ovi koji favorizuju djecu Slobode dobili svog igraca koji nije kanta vec dobar igrac
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Termin u srijedu 17.30 zar nisu mogli staviti atraktivniju satnicu,vrucina radni dan. ...
Ubilo se za reflektora i da pocne u 20h ili 21h.

Ubilo se za reflektora i da pocne u 20h ili 21h.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Jesu vala levati, da je bar u 7 .solinas je napisao/la:Termin u srijedu 17.30 zar nisu mogli staviti atraktivniju satnicu,vrucina radni dan. ...
-
- Kontakt:
Ne bi bilo lose da krenemo kao prosle sezone u Kupu protiv Selje... Naravno sa par novih igraca...
Piric( Bobic )
Efendic- Mehmedagic( Kostic ) , Djdic- Subic( Lazevski )
Merzic, Stjepanovic
Grahovac- Zeba- Ordagic
Karic( Krpic )
Piric( Bobic )
Efendic- Mehmedagic( Kostic ) , Djdic- Subic( Lazevski )
Merzic, Stjepanovic
Grahovac- Zeba- Ordagic
Karic( Krpic )
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Molim vas braćo da odete na temu Sarajeva i da čestitate ljudima na zalaganju i osvojenom bodu

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.