FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slana_krv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slana_krv » 06 avg 2016, 12:56

katarakta je napisao/la:Vjerovali ili ne, možda nam dođe još jedan stoper i to brzo.
Super mada tu imamo dovoljno opcija...ali et ...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 avg 2016, 13:11

to moze samo da znaci odlazak nekog od stopera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 avg 2016, 13:17

Ma i ne mora znaciti, Merzic ce igrati Faticevo. A Fatic ce kad tad da ode jer se nije nametnuo. On je takav tip da u svakoj ekipi bude po pola godine :)

Merzic fudbalskim znanjem jedan od slabijih ali momak ima u glavi, zato i igra. Uvijek ce nam biti koristan na neki nacin na stoperu ili kao razbijac.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 avg 2016, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 avg 2016, 13:18

koga stavit' da igra protiv Selje, pitanje je sad

Kole nije dobar trenutno, a Hare je baskuz igrac, sjetite se prosle tekme na Tusnju, odbi se lopta od njega i dodje Lendricu na nogu i ovaj zabi gol :lol: kiksevi i takve stvari se samo njemu mogu desit'

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 avg 2016, 13:23

Piric-Subic-Djidic-Kostic-Efendic-Ordagic-Stjepanovic-Veselinovic-Zeba-Grahovac-Karic

Pa neka ide u smijeru u kojem ode, posjed bi mi uzeli, Stjepanovic i odbrana bi dobili kartone nakon izgubljenih lopti, vjerovatno bi nam par puta pobjegli i usli u sanse.
Ali bi mi mislim imali sa ovim igracima naprijed prvih pola sata kvalitetno i samo bi trebali da iskoristimo svoje sanse na vrijeme, ne da idemo duboko u drugo PV sa 0:0 npr .

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 avg 2016, 13:31

Mislim da Husref neće puno mijenjati u odnosu na zadnje tekme sa Željom. Dakle, Pirić, Efendić, Subić, Mehmedagić (Kostić), Đidić, Merzić, Stjepanović, Zeba, Ordagić, Veselinović, Karić.
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 avg 2016, 13:32

katarakta je napisao/la:Vjerovali ili ne, možda nam dođe još jedan stoper i to brzo.
Fakat se nadam da se salis,i da nije Bogicevic.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 avg 2016, 13:34

SaltCityAttack je napisao/la:
Jesi li ti ozbiljno gitaru prođi da kupiš godišnju kralju ili ono furas?
Ne furam brajto al me lik "izradi" nije jos skupio pare tako da ne vjerujem ni da ce bit sta od tog.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 avg 2016, 13:36

Ma najbolje Ordagica u ovim utakmicama kao veznjaka, a ne desno. U vezi je bolji i sa trojkom Zeba, Stjepanovic, Ordagic bi iskontrolisali sredinu.

A isto tako nije vrijeme da prvu utakmicu ikada zajedno odigraju Mehmedagic i Djidic.

Merzica ubaciti u drugom ako budemo imalo rezultat.
Krpicu isto dati minuta dosta jer zasluzuje i prvu postavu. Cak mu ove utakmice i leze, i Kosoric.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 avg 2016, 13:44

solinas je napisao/la:
Fakat se nadam da se salis,i da nije Bogicevic.
:nene: :nene: :nene:
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 avg 2016, 13:46

tuzlak1987 je napisao/la:Ma najbolje Ordagica u ovim utakmicama kao veznjaka, a ne desno. U vezi je bolji i sa trojkom Zeba, Stjepanovic, Ordagic bi iskontrolisali sredinu.

A isto tako nije vrijeme da prvu utakmicu ikada zajedno odigraju Mehmedagic i Djidic.

Merzica ubaciti u drugom ako budemo imalo rezultat.
Krpicu isto dati minuta dosta jer zasluzuje i prvu postavu. Cak mu ove utakmice i leze, i Kosoric.
Ma ove tekme se igraju da ne izgubiš. A prilika će se neka ukazat. Bez dva klasična zadnja vezna mi ne krećemo. A s njima smo i odigrali najbolje tekme prošle sezone. Sad dobijamo Zebu, pa ce Ordagić imati više prostora.
Niko, niko, samo Sloboda

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 06 avg 2016, 13:48

Treba zakljuciti sa prelaznim rokom do decembra, ko je dosao dosao je, nema smisla uigravati ekipu u sred sezone. Po meni problem nisu stoperi, sva trojica su kvalitetna i dobra mi imam problem sa bekovima i Efendic nije neka sreca Subic jos gori , po bokovima puse ko da ih i nema. Sto se tice sastava Husref nece puno mjenjati. Piric Efendic, Kostic, Mehmedagic, (Dzidic) Subic, Stjepanovic, Grahovac, Veselinovic, Ordagic, Zeba i Karic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 avg 2016, 13:49

Trebalo je Ervina Jusufovica potpisati, napredovao je dosta od Slobode. A i konacno bi ovi koji favorizuju djecu Slobode dobili svog igraca koji nije kanta vec dobar igrac :)

Moze igrati i stopera i zadnjeg veznog, trebalo je iskoristiti tu sansu ali eto .

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 06 avg 2016, 14:00

tuzlak1987 je napisao/la:Trebalo je Ervina Jusufovica potpisati, napredovao je dosta od Slobode. A i konacno bi ovi koji favorizuju djecu Slobode dobili svog igraca koji nije kanta vec dobar igrac :)

Moze igrati i stopera i zadnjeg veznog, trebalo je iskoristiti tu sansu ali eto .
Čim vidim da neko napiše za nekog igrača da može igrati i štopera i zadnjeg veznog ospem se sav od muke, zamisli bonućija, ramosa, terija... na zadnjem veznom, isto tako Mehmedagić, Jusufović, Skahić ne mogu igrati tu poziciju
Mustafa Hukić
1951-1999

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 avg 2016, 14:05

LUTVO je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Trebalo je Ervina Jusufovica potpisati, napredovao je dosta od Slobode. A i konacno bi ovi koji favorizuju djecu Slobode dobili svog igraca koji nije kanta vec dobar igrac :)

Čim vidim da neko napiše za nekog igrača da može igrati i štopera i zadnjeg veznog ospem se sav od muke, zamisli bonućija, ramosa, terija... na zadnjem veznom, isto tako Mehmedagić, Jusufović, Skahić ne mogu igrati tu poziciju
Pa tako je poceo, isto kao i Memisevic. Sada je stoper ali prije par godina nije bio te je sada na poziciji stopera bolji. Ista stvar je i sa Jusufovicem, u Olimpiku je bio dobar. Mislim da ima dobrog materijala da se od njega dobije kvalitetan igrac..

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 06 avg 2016, 14:10

tuzlak1987 je napisao/la:
LUTVO je napisao/la:

Pa tako je poceo, isto kao i Memisevic. Sada je stoper ali prije par godina nije bio te je sada na poziciji stopera bolji. Ista stvar je i sa Jusufovicem, u Olimpiku je bio dobar. Mislim da ima dobrog materijala da se od njega dobije kvalitetan igrac..
Znam sta zelis reci, ti igraci uglavnom podjednako lose igarju na svakoj poziciji
Mustafa Hukić
1951-1999

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 avg 2016, 15:05

Termin u srijedu 17.30 zar nisu mogli staviti atraktivniju satnicu,vrucina radni dan. ... :roll:
Ubilo se za reflektora i da pocne u 20h ili 21h.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 06 avg 2016, 15:08

solinas je napisao/la:Termin u srijedu 17.30 zar nisu mogli staviti atraktivniju satnicu,vrucina radni dan. ...
Jesu vala levati, da je bar u 7 .

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 06 avg 2016, 17:37

Ne bi bilo lose da krenemo kao prosle sezone u Kupu protiv Selje... Naravno sa par novih igraca...

Piric( Bobic )
Efendic- Mehmedagic( Kostic ) , Djdic- Subic( Lazevski )
Merzic, Stjepanovic
Grahovac- Zeba- Ordagic
Karic( Krpic )
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 06 avg 2016, 20:41

Molim vas braćo da odete na temu Sarajeva i da čestitate ljudima na zalaganju i osvojenom bodu
:D :D
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi i 12 gostiju.