Ne mogu brate hinja i debila nikako, kad si vec hinjo i mangup na forumu pa vidicemo onda i u gradu kad te zaustavim.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta's ba tiBeduin je napisao/la:Osladilo mi se ove arapcice i pijane engleze izbacivati, moram negdje izbaciti ovu energiju. Bice zanimljivo i na gostovanje kad odem.
Ne mogu brate hinja i debila nikako, kad si vec hinjo i mangup na forumu pa vidicemo onda i u gradu kad te zaustavim.
Jesi li ti ozbiljno gitaru prođi da kupiš godišnju kralju ili ono furas?DoeTz je napisao/la:Sta's ba tiBeduin je napisao/la:Osladilo mi se ove arapcice i pijane engleze izbacivati, moram negdje izbaciti ovu energiju. Bice zanimljivo i na gostovanje kad odem.
A zato oni pisu ovako za Kostica, ja kontam koju su oni utakmicu gledali , pa Subic je najtanji bio u odbrani, a Kostic nije stizao da zatvori njegovu i svoju stranu, sve prilike i penal su se desile preko Subiceve strane. Sreca pa taj nedostatak nadomjesti igrom u ofanzivi.Beduin je napisao/la:Osladilo mi se ove arapcice i pijane engleze izbacivati, moram negdje izbaciti ovu energiju. Bice zanimljivo i na gostovanje kad odem.
Mazda neko i za tebe besbolku ostri cuvaj seBeduin je napisao/la:Osladilo mi se ove arapcice i pijane engleze izbacivati, moram negdje izbaciti ovu energiju. Bice zanimljivo i na gostovanje kad odem.
Pa Dobro jel ono subic olizo precku iz slobodnjaka?solinas je napisao/la:Ali stvarno,prekidi su bez njega katastrofa.slana_krv je napisao/la:Kapiten se vraca, napokon cemo ponovo biti opasni iz prekida.
Rano je jos sudit al prema vidjenom mislim da smo pogodili sa Karicem. U ova 3 kola je (pre)daleko od gola da mu sudimo po golgeterskom ucinku.Nighthawk je napisao/la:Svi falite Karic ovo Karic ono a covjek doveden da daje golove. Sve vise me posjeca na Ahmeta iz drugog dijela prosle godine, samo sto je Ahmet makar asistiro.
To je istina da igra malo povucen nazad ali eto prilike dvije (naredne) jake utakmice ima sa Zebom iza sebe.amazing je napisao/la:Rano je jos sudit al prema vidjenom mislim da smo pogodili sa Karicem. U ova 3 kola je (pre)daleko od gola da mu sudimo po golgeterskom ucinku.Nighthawk je napisao/la:Svi falite Karic ovo Karic ono a covjek doveden da daje golove. Sve vise me posjeca na Ahmeta iz drugog dijela prosle godine, samo sto je Ahmet makar asistiro.
Mogli bi dobiti i bolju verziju Ahmeta jer je jaci sa loptom u nogama, a naša krila i bekovi svakako slabo dižu lopte prilikom ubacivanja. Ni za visoke lopte se ne brinem jer je dobar u skoku(lošiji je od Ahmeta) i čvrst u duelima, iznenadio sam se kako nosi štopere na leđima.
Biće jos bolji kada bude imao Zebu iza sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.