FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 01:11

amazon je napisao/la:A velike razlike u pm od onih prosli i ovi sad. Kamce pare od raje, nisu nasli generalnog sponzora, nemaju nijedno vece sponzorstvo, osim nas obicne raje koja odvaja od usta da bi sami sebi napravili stadion. Ulazu u klub parama od kamata i to im je sponzorstvo, i tako dalje. Uvukli neke slovence da dovode i odvode igrace. I ti si dosao pisati o nekim stavkama. Prvo poradi u klubu da ti igraci ne mogu otici zbog pascadi a da drugi ispastaju za njihove hirove i ljudima, bivsim igracima zagoracavaju kraj karijere. Otjerali su sve sto se moglo otjaerati, od Odovica, Mulalica i da ne nabrajama. Vama gradjanima ovi nabrojani su debili, seljaci, primitivci. Ponasaju kao da je Zeljo nastao od kad su dosli nabudjeni mozgovi. Nije stvar ugovora trebaju se stiti prava kluba, ali kad si pravi stabilan klub sve mozes, a ne ruglo i autobuska stanica, dode kad hoce i ode kad hoce, s argumentom, pa sta ces kako cemo ga zadrzati. Ne mozes igraca zadrzati kojeg predstavis kao pojacanje, ti meni pises o pravima. Pametni umovi smijesni ste, gradjani iz pm.
Ovaj lik samo copy/paste sve isto par sati, Bože sačuvaj jest tebi Željo trn u oku.

Kakav pitarluk...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 avg 2016, 01:12

Aco kako moze ovaj pisati s dva acc konstatno na ovoj temi danima vec? crn0gorski pastuh?
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 06 avg 2016, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2016, 01:13

amazon je napisao/la:Eto ti si mi gradjanin dusa draga. Klub nije u stanju zadrzati igraca kojeg je dovelo kao pojacanje da odigra utakmicu, Tiago dobio papire satro pozelio familiju, nemas generalnog sponzora, kamcis pare od raje da napravis tribinu, i onda dodes da glumis neki veliki klub. Sta ima gradjanin nisam te prepoznao. Seljacka politika nam je dosla glave drzave, narod zna. Cudno mi za Misimovica, ne izgleda ko papak. Haj ovi oko njega su nabudjeni mozgovi ali da su glupi ovako nisam znao. Pitarski sindrom. Jesmo se smijali njima a gledaj sad.Ne znam sam ko ih hajca da rade ove gluposti, od tjeranja igraca do glumljenja nek nivoa a nisu u stanju zadrzati jednog pisljivog igraca kojeg su najavili kao najvece pojacanje s clanskom kartom. :facepalm:
Tiago dao pitarima gol i to vise sretno nego spretno. imao je par solidnih utakmica ali i povredu. Znaci nekideeee.
O sponzoru dugi niz godina brujis, daj dovedi ti kad si tako sposoban.
Mi ne glumimo da smo veliki klub u BiH, mi to jesmo bilo ti krivo ili ne.
Kakav pitarski sindrom ponavljas vec 20 dana?
Spanac bio dosao i otisao, jbga tako se desilo sta sad trebamo ih razapeti (upravu), znaci nekideee :D Koga nema bez njega se mora dalje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2016, 01:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Sve i da su dva derbija nema tv kuce niti je bilo takve koja ce za prenos dati 30.000 KM. Mozda je tu uracunat pp ali opet je mnogo. Provjerit cu to lako.
Možda ti je bolje da vidiš sa Gredom, on sigurno zna, saopštenje je iz njegovog mandata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 01:17

MocMahale444 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Eto ti si mi gradjanin dusa draga. Klub nije u stanju zadrzati igraca kojeg je dovelo kao pojacanje da odigra utakmicu, Tiago dobio papire satro pozelio familiju, nemas generalnog sponzora, kamcis pare od raje da napravis tribinu, i onda dodes da glumis neki veliki klub. Sta ima gradjanin nisam te prepoznao. Seljacka politika nam je dosla glave drzave, narod zna. Cudno mi za Misimovica, ne izgleda ko papak. Haj ovi oko njega su nabudjeni mozgovi ali da su glupi ovako nisam znao. Pitarski sindrom. Jesmo se smijali njima a gledaj sad.Ne znam sam ko ih hajca da rade ove gluposti, od tjeranja igraca do glumljenja nek nivoa a nisu u stanju zadrzati jednog pisljivog igraca kojeg su najavili kao najvece pojacanje s clanskom kartom. :facepalm:
Tiago dao pitarima gol i to vise sretno nego spretno. imao je par solidnih utakmica ali i povredu. Znaci nekideeee.
Spanac bio dosao i otisao, jbga tako se desilo sta sad trebamo ih razapeti (upravu), znaci nekideee :D Koga nema bez njega se mora dalje.
Svi znaju da je tako kako si i napisao ali ovdje se toleriše ispiranje mozga i rušenje svake normalne rasprave.

Iskreno se nadam seriji dobrih rezultata, i onda više niko ne bi imao bilo kakav argument za naprđivanje.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 avg 2016, 01:19

zeljoooooooooo je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
Svi znaju da je tako kako si i napisao ali ovdje se toleriše ispiranje mozga i rušenje svake normalne rasprave.

Iskreno se nadam seriji dobrih rezultata, i onda više niko ne bi imao bilo kakav argument za naprđivanje.
Ne postoji rezultat koji moze opravdati Jervasa i kerove i tjeraje Bogija na ulicu. Sve i da evropski prvaci budemo sa ove dvije stvari su klubu nanesene nesagledive posljedice. O kerovima je brujao svijet.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 avg 2016, 01:20

Pa muki frajer sam sebe citira danima dojadilo vise citati i mene i njega. Zeljo jos nije ni o od ozbiljnog kluba. Ovo sve sto se desava od sportskog dijela do ovog sad je jedina cirkus, cirkus koloradu. Ljudi nemaju pojma sta rade.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 06 avg 2016, 01:23

Eee jadna majko ko sve za pravo sebi daje da piše, demokratija je najveće zlo 21 vijeka. Kad je nekom čovjek kamatar koji vrati pare u klub kroz sponzorski ugovor, i to zamisli čuda ZAKONSKI NAMETNUTU KAMATU, koju si znači obavezan platit, pa šta onda dalje pričati. Slovenci odvode i dovode igrače, a zamisli čuda taj isti trener Slovenac otjera "svog" igrača Slovenca , a isti im menadžer, ne može to nikako biti što mu se ovaj ne uklapa u viziju, mora to neki tal biti [emoji13] [emoji13] [emoji13] Neki postovi, u kojima je bitno samo popljuvati, pa bilo to osnovano ili ne, jednostavno tjeraju čovjeka na povraćanje.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 06 avg 2016, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2016, 01:23

Virtu4l je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Sve i da su dva derbija nema tv kuce niti je bilo takve koja ce za prenos dati 30.000 KM. Mozda je tu uracunat pp ali opet je mnogo. Provjerit cu to lako.
Možda ti je bolje da vidiš sa Gredom, on sigurno zna, saopštenje je iz njegovog mandata.
Sad vidim da se i Žujo bunio 2012.,

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zujo-ugo ... stim/84783

Možda je sezona 2012/13, prva sezona kada je dogovorena ova saradnja BHT i NFSBiH, a mi bili prvaci.
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 06 avg 2016, 01:30

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sad vidim da se i Žujo bunio 2012.,

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zujo-ugo ... stim/84783

Možda je sezona 2012/13, prva sezona kada je dogovorena ova saradnja BHT i NFSBiH, a mi bili prvaci.
Ma normalno, svak normalan i ko bar malo cijeni sebe će se buniti na ovo. Savez je jedna kriminalna institucija koja radi šta hoće i kako hoće, a njima svi kao moraju slegnuti ramenima. Munib i kompanija su male mace za ove danas, samim time jer su danas mnogo veći novci u igri.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2016, 01:48

Protiv mafija iz saveza se nece moci, dokazano vise puta.
Savez je sramota smotanih smradova. Naravno ne svi ali vecina.
Samo je bitna repka a sto nam je liga 101 ili gora nije neka frka. Rade brzinom puža da poprave kvalitet I gledanost lige.
Eno ti dokaz protiv Sirokog I crtanje linija, ono je dno dna pa nas jos kaznise. Bruku sudijski gresaka na nasu stetu u zadnjih 3 godine. Pogledaj Ljubo sta nam uradi protiv Olimpica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2016, 01:56

Ma ovo Ljubino nije po nečijoj direktivi, frajer jednostavno nije dobar s glavom.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2016, 02:03

Ljubi je svako halalio jer ozbiljno sam mislio da ga je sunce opalilo. Samo ostale greske u prijasnjim tekmama sto ce tice nas a nemas se pravo zaliti, odnosno imas ali ocekuj kaznu.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 06 avg 2016, 02:04

Manijak pravi zna kako stoje stvari, jes' milina citati ovaj forum :kafa: savez je ovdje u pravu kakvi mi smijesni cuj da imamo veca prava od mladosti iz doboja kod kaknja :clap: kad se samo sjetim linije povucene iz Sirokog Brijega :lol:
Za zivot cijeli !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 avg 2016, 09:00

4672980102091213 je napisao/la:Manijak pravi zna kako stoje stvari, jes' milina citati ovaj forum :kafa: savez je ovdje u pravu kakvi mi smijesni cuj da imamo veca prava od mladosti iz doboja kod kaknja :clap: kad se samo sjetim linije povucene iz Sirokog Brijega :lol:
A sjećaš li se Krupe? Nisi ti bio na toj utakmici jelde.?

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 06 avg 2016, 09:05

40.000 KM od telecoma za svaki klub u zamjenu za kotizacije. 2500 KM domaća utakmica. Utakmica sa Sarajevom 2500 KM, dok npr. Krupa isti iznos dobije za utakmicu protiv Mladosti. Čim ovi iz saveza mole na svojoj stranici da pustimo prijenos znači da naši ne popuštaju. Pametno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 avg 2016, 10:25

Opet sve to nije vrijedno da se raspravlja o tome. Jer ko ide na utakmice to ga ne zanima. Sad se vidi ko se bavi tom problematikom a ocima uživo nije gledao utakmice. Onaj još gugla sta je to bilo protiv Krupe .

Nego kojo je sastav danas zna li neko ?
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 06 avg 2016, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 avg 2016, 11:09

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:Opet sve to nije vrijedno da se raspravlja o tome. Jer ko ide na utakmice to ga ne zanima. Sad se vidi ko se bavi tom problematikom a ocima uživo nije gledao utakmice. Onaj još gugla sta je to bilo protiv Krupe .

Nego kojo je sastav danas zna li neko ?
Ne bi se trebalo formacijski nista mijenjati. Kostic forsira ofanzivniji pristup i ocekujem da ce tako biti veceras. Zao mi je Blagojevica, trenutno je on zrtva taktike, ali u fudbalu je to tako.
Blagojevic bi morao igrati na svojoj poziciji. Uz liniju ne pruza svoj maksimum. Volio bih vidjeti i Grka, mozda mjesto Kosorica.

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 06 avg 2016, 11:17

zanimljivo do jučer je grk bio prevara danas ga priželjkuju umjesto kosorica :rol:

Ma isti tim ko protiv olimpica stavit, nista ne mjenjat ;)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 avg 2016, 11:23

AntoniooConte je napisao/la:zanimljivo do jučer je grk bio prevara danas ga priželjkuju umjesto kosorica :rol:

Ma isti tim ko protiv olimpica stavit, nista ne mjenjat ;)
Kakve veze to ima? Prevara su Dejo i Miske kao ljudi zaduzeni za transfer politiku pa ih moramo trpiti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.