Odlična predstava zasad

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Najavljena u programu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekujemo Sepulturu
ma ništa od togaTribalian je napisao/la:Najavljena u programu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekujemo Sepulturu
@Rio nece da odgovori a zbunjuje narod sa najavama.KingJamesMVP je napisao/la:
ma ništa od toga
Ti kontao da ce biti sisa i dupeta k'o na karnevalu.DANTES je napisao/la:svaka čast na ideji i poruci, ali razočaran sam. muzikom najviše. prosto me nije dotakla.
uz Lambadu i Danza Kuduro...Tribalian je napisao/la:Ti kontao da ce biti sisa i dupeta k'o na karnevalu.DANTES je napisao/la:svaka čast na ideji i poruci, ali razočaran sam. muzikom najviše. prosto me nije dotakla.
Sjeme za drveće, svaki sportaš je dobio pa sad ubacuju u one male vaznice, iz kojih će kasnije izrasti šuma u jednom dijelu Ria.samocelik je napisao/la:Šta ovo ubacuju malo malo? Isto turbe
dobra ideja organizatora, sve pohvalerio_Ferdy88 je napisao/la:Sjeme za drveće, svaki sportaš je dobio pa sad ubacuju u one male vaznice, iz kojih će kasnije izrasti šuma u jednom dijelu Ria.samocelik je napisao/la:Šta ovo ubacuju malo malo? Isto turbe
DANTES je napisao/la: uz Lambadu i Danza Kuduro...
zavisi kako se na francuskom izgovara srbija...Tribalian je napisao/la:DANTES je napisao/la: uz Lambadu i Danza Kuduro...![]()
Kad cemo mi ?Oko 4 negde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.