BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
ne znam sto toliko selu potcijenjujete ? pogotovo na podlozi koju on voli a damiru ne lezi ...
-
- Kontakt:
Sela nije nimalo lagan protivnik, al bi Damir trebao to rijesiti.. vec u drugom kolu protiv Goffina je autsajder..
Monaco nije igrao tenis vec mjesec dana, a na hardu nije igrao 4 mjeseca.. Mirza bi mogao tu do pobjede..a onda ce protiv Murraya biti i jedan krompir
dakle, mislim da obojica imaju dobre sanse u prvom kolu, ali im je obojici drugo kolo maksimum..
Monaco nije igrao tenis vec mjesec dana, a na hardu nije igrao 4 mjeseca.. Mirza bi mogao tu do pobjede..a onda ce protiv Murraya biti i jedan krompir

dakle, mislim da obojica imaju dobre sanse u prvom kolu, ali im je obojici drugo kolo maksimum..
Dobar žrijeb. Idemo po pobjede momci
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Džumhur je Goffinu uzeo set na AO bez izgubljenog gema , a koliko znam ista je podloga na OI i AO. Tako da ne bih rekao da je autsajder ..risingforce je napisao/la:vec u drugom kolu protiv Goffina je autsajder..
"We need to suffer. And we need to fight."
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Jos da je podloga malo sporija bilo bi odlicno. Kazu da je veoma brz hard u Riu.
Vjerujem u prolaz obojice i mislim da ce Damir namuciti Davida u 2. kolu, a zasto ne i osvetiti se za poraz iz Australije.
Vjerujem u prolaz obojice i mislim da ce Damir namuciti Davida u 2. kolu, a zasto ne i osvetiti se za poraz iz Australije.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Da, sad bas se sjetih da je finale samo na 3, hvala @shminka.
Ma daleko od toga da je Dudi los igrac i da se treba potcijeniti, iskustvo je na njegovoj strani sigurno, ali je puno bolje njega dobiti nego neke druge gdje su sanse mininalne za prolaz. Damir bi ga trebao dobiti, iako znamo da to 'trebao' nekada znaci i lagan poraz kad je on u pitanju. Da je vec upisana pobjeda, daleko od toga.
Za Mirzu ne vidim nacin kako da ostvari pobjedu, protiv iole ozbiljnijih igraca. Jednostavno sam toliko izgubio povjerenje u njega, kao da je jos pogorsao igru, napretka nigdje vec vise od pola godine...
Ma daleko od toga da je Dudi los igrac i da se treba potcijeniti, iskustvo je na njegovoj strani sigurno, ali je puno bolje njega dobiti nego neke druge gdje su sanse mininalne za prolaz. Damir bi ga trebao dobiti, iako znamo da to 'trebao' nekada znaci i lagan poraz kad je on u pitanju. Da je vec upisana pobjeda, daleko od toga.
Za Mirzu ne vidim nacin kako da ostvari pobjedu, protiv iole ozbiljnijih igraca. Jednostavno sam toliko izgubio povjerenje u njega, kao da je jos pogorsao igru, napretka nigdje vec vise od pola godine...
Vjerujem u prolaz Damira ako odigra bez onih svojih bubica i velikih oscilacija dok smatram da Bašić ne može protiv Monaca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne znam ti ja te zone, ovom sam zapamtio iz nekih prijašnjih mečeva, turnira.Virtu4l je napisao/la:A koliko smo u odnosu na GMT, +2? Onda je u 16. Da li ce biti uzivo?

Dobar žrijeb, mislim da obojica mogu proći 1. kolo a 2. kolo nijedan nije favorit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Konigsblau
- Kontakt:
remA1 je napisao/la:Može Damke ovdje do četvrtfinalaMirza će do Murraya
Abd
Misliš?
Wir leben dich Schalke 04!
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne sviđa mi se što se Damir žali na povredu, uklještenje živca, ako se ne varam ali nada se valjda da će biti spreman. 

Damir sutra 4. meč na terenu 4, kamere postoje na tom terenu, početak nekad oko ponoći
Ako idu mecevi jedan za drugim, mogao bi poceti puno prije, mozda vec oko 21.00!shminka je napisao/la:Damir sutra 4. meč na terenu 4, kamere postoje na tom terenu, početak nekad oko ponoći
Mirza igra takodje sutra, peti mec na terenu 7.

-
- Kontakt:
Poraz Eme u finalu dubla u Plzenu, steta
Ema odigrala veoma dobar meč, u svim segmentima igre, ali njena partnerica, totalna katastrofa danasoldtown1990 je napisao/la:Poraz Eme u finalu dubla u Plzenu, steta

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Partnerica povrijeđena bila... 

Danas sparingovo sa Nadalom. Imace od koga nauciti neke stvari.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
dobio Damke set na treningu 6-3 xD
Nadal je vjerovatno teniser koji se najvise trudi i trosi ujedno na treninzima, gledao sam dosta intervjua od njegovih sparing partnera, momci nakon treninga sa Rafom ne mogu doci sebi nekoliko dana i bukvalno im treba odmor, tako da sam poziv za Damira na trening sa Rafom je dosta velika stvar i za samog Dzumija, vjerujem da mu ovo puno znaci, rezultat je nebitan totalno. Fakat je fino vidjeti ovako da polako ulazi u vode same teniske kreme.shminka je napisao/la:dobio Damke set na treningu 6-3 xD
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To završili onaj sto su prekinuli zbog vrućine?shminka je napisao/la:dobio Damke set na treningu 6-3 xD

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ipak nema streama ni za Damira ni za Mirzu :3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.