Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko ga nije volio nije ni obolio!wobly92 je napisao/la:Ponos i dika Hordi i FK Sarajevo, idol brkice! Sutra daje 2 gola zeničkom Čeliku.Omark je napisao/la:ON VOLI SARAJVO, PRAVI JE HORDAŠ, LEON BENKO JEDAN JE OD NAS!
joker90 je napisao/la:Samo da je sutra izurinirati ponos radioaktivnog grada!!
Aj vrati profil pastrmki i muhi kad si jos uvijek tako poletanaleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
Moj prvi igra sutra u Travniku a drugi za par dana na poljudu protiv jevreja u ELaleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
Može li se šta uraditi kroz ligu ili opet gledate u guzove Dinamu na temperaturi -20 C?aleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
Znaš šta sam rekao za ovaj acc?aleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
aleksandar_veliki je napisao/la:Dinamo je za nas Barcelona, a mi za vas Realarelinho je napisao/la:Može li se šta uraditi kroz ligu ili opet gledate u guzove Dinamu na temperaturi -20 C?aleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
![]()
. Kazu strucnjaci ma tu smo mi negdje sa Hajdukom. Umalo
![]()
![]()
A Iskra i Vandali?aleksandar_veliki je napisao/la:Mi u Bugojnu kao klinci nikad nismo culi za Zelju. Kod nas se navijalo za Hajduk i Sarajevo![]()
![]()
Tema se zove PL prepucavanjaaleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
Ja kako znam da prije par godina nisi tako pričao.aleksandar_veliki je napisao/la:Mi u Bugojnu kao klinci nikad nismo culi za Zelju. Kod nas se navijalo za Hajduk i Sarajevo![]()
![]()
A ti si iz Bugojna. Jednom im ja u onom kaficu "krug" davno prije 10-12 godina izvalio halogenke mostarske. Vadili im jezike nakon njihovih albanki sjemenaraaleksandar_veliki je napisao/la:Mi u Bugojnu kao klinci nikad nismo culi za Zelju. Kod nas se navijalo za Hajduk i Sarajevo![]()
![]()
Drzim te za rijec brato. Znam da nisi pakaš i da neces izraditaleksandar_veliki je napisao/la:Ne ide tako, moze vam u naviku preci. Solinasa juce iscupam, on danas jos gori. Cekaj da Hajduk pobijedi. Ide nas pa neces dugo cekatiCocaine je napisao/la:asanoviću_veliki bola vracaj raji identiteteovako sam ko norvezanin u kiltu
.
arelinho je napisao/la:Ja kako znam da prije par godina nisi tako pričao.aleksandar_veliki je napisao/la:Mi u Bugojnu kao klinci nikad nismo culi za Zelju. Kod nas se navijalo za Hajduk i Sarajevo![]()
![]()
Tada se podržavala plava boja.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.