Reci nam malo vise o tvom traumaticnom iskustvu na trgu SlobodeFrancescoTotti je napisao/la: Misle da imaju fore a fore gluplje od frantinog starog u noci kad ga je pravio
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrantoBauzek
Re: PL prepucavanja
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- TobeYarabi
- Kontakt:

fc freedom tuzla; uz zvezdu-najbolji na balkanu i pobjednici turnira u rodnoj grudVi

Ovo je ja mislim prvi osvajač neke medalje na ovim olimpijskim igrama. Hajde neka neko uruči momku medalju za ovo glupost što je napisao. Čuj oni igrali najbolji fudbal na balkanu.TobeYarabi je napisao/la:nakon ''sloboda ima trofej'' ''sloboda nema trofej ali ima ime'' i ''dajte slobodi milion'' izisao je novi nastavak indijske saFunice u kojoj su glavna uloga tuzlanske fufice ''UZ ZVEZDU-NAJBOLJI NA BALKANU''Samo skupljaj bodove. Ovako je i Zrinja prošle godine skupljao ni iz čega, a mi bajg derali gu*ove svima i uz Zvezdu igrali najbolji fudbal na Balkanu...na kraju ga ispušismo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

TobeYarabi je napisao/la:
fc freedom tuzla; uz zvezdu-najbolji na balkanu i pobjednici turnira u rodnoj grudVi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo neki Tanov ciganski turnir? Eto ni toga niste vrijedni :/
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Šta kaže taksista, fukare pravo dobre, navijanje svih 90 minuta. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- TobeYarabi
- Kontakt:
uz zvezdu najbolji na balkanu

Heller....javi se za donji pajpHeller je napisao/la:Paški sir, 60% zato ga Dino cucla.GangEvil je napisao/la:Krmpota...nikad nam nisi rekao da li je u Husicevim dojkama komlje 3,2% ili pak 2,5% mlijecne masti. Hajde budi drug, provjeri, pa nam javi. Hvalakrmpotich je napisao/la:Najpoznatiji BH fudbalski brend opet pjeni. Doveli "kantu" Ahmeta i osakaćenog guzonju i opet će kmečati već na polusezoni. Još sad kad ih Čelik tradicionalno isprska, biće: Odlazi Dinooooooooooooo, amidža kupi još neku zvijer da prošetamo ligom. Šta im Azmirko uradi, izurinira ih pred BH javnošću, dobiju doznake i u TZ i u pitogradu. Pa neće se oporaviti još deceniju ako ne i dvije

Nema kod mene Paškog sira na donjem pajpu, a i nemam vremena za tebe sad, možda ti kasnije dam donji pajp.
Nullius in verba
- MocMahale444
Kazem opet nema veze nije frka, samo onako eto nekako cudno svima vratili a meni nisu. Necu vala kukati sve pod kontrolomHigh je napisao/la:Kad su meni halalili, dajte da i njih ispoštuju.FrancescoTotti je napisao/la:Dajte nam anketu da glasamo za vracanje identiteta pastrmki i muhoniju !

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:uz zvezdu najbolji na balkanu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije muha kukanje nego nasa zasluga kvalitetnim doprinosom popularizacije forumaMocMahale444 je napisao/la:Kazem opet nema veze nije frka, samo onako eto nekako cudno svima vratili a meni nisu. Necu vala kukati sve pod kontrolomHigh je napisao/la:Kad su meni halalili, dajte da i njih ispoštuju.FrancescoTotti je napisao/la:Dajte nam anketu da glasamo za vracanje identiteta pastrmki i muhoniju !
- MocMahale444
Nisam mislio na tebe pod tim "kukanje" samo nije golema steta i ako ostanem da pisem preko ovog acc.Cocaine je napisao/la:Nije muha kukanje nego nasa zasluga kvalitetnim doprinosom popularizacije foruma
Trebaju oni nama uruciti kakvu nagradu za štemanje pastira i stopiranju ofajli po temi

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Krleža ponovo dominira!
Ne može moderator obrisati koliko on može prijetiti!
Za ne povjerovat oca mi 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neko će da primi metak, a @Komunista pica pa ne smije na megdan.FrancescoTotti je napisao/la:Prpustih... Sta je bilo?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.